design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2022 21:25

Pinot Noir klavír tak ten bych mohla dát leda na balkón. My nemáme žádnou stěnu bez ničeho, ve dvou jsou dveře, jednu zabírá velké okno a dveře na balkón a poslední je vlastně jen dvoumetrový kus, co odděluje kuchyni. Kromě knihovny a pár skříněk okolo televize tu nejsou žádné úložné prostory, všude je potřeba chodit,.... Stůl mám zatím v herně, ale jednou by měl být právě tady.

Offline continuity
42644 příspěvků moje polička 13. července 2022 21:49

Evaeva já když dostanu od fyzioterapeutky cvik, který se cvičí o zeď, mám fakt velký problém. Něco se dá dělat o dveře, něco o skříň a něco vůbec.

Oblečení mám určitě méně než některé zdejší uživatelky, děti ještě méně, o muži nemluvě a stejně se vejdeme tak tak. 

Offline Pinot Noir
29746 příspěvků moje polička 13. července 2022 22:42

Evaeva sis představila takový to naleštěný křídlo, co?

Tak na to bychom museli obětovat obývák A kuchyň dohromady.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 13. července 2022 22:52

Pinot Noir ty máš vlastně "klávesy". Ani ty bych neměla kam dát (na chodbu?). Já si představila piáno?, prostě dřevěný krám ke zdi ne do prostoru.

continuity Já četla méně dětí Říkala jsem si, kdo tu má víc dětí než dvě. My měli volnou zeď u dětí, teď je tam obří nástěnka. Ten obývák je blbý množstvím průchodů, kdyby aspoň dveře na balkón nebyly v rohu, ale u kuchyně.

Offline Kokoska
34634 příspěvků moje polička 16. července 2022 13:45

Nesla by ta TV v prostoru zakomponovat do nejake pruhledove steny? Ze by to tak necnelo? To na obrazku neni moc hezky, ale kdyby senad tim popremyslelo, udelat treba jen police...

Offline Sairon
1855 příspěvků moje polička 17. července 2022 15:37
Reakce na lemon29:

Sairon ked chces aby nabytok doliehal, tak moj navrh je uplne mimo samozrejme skusila som to zmenit s co najmensimi upravami, co mi tam vizualne nesedelo. Ale urcite by to mohlo vyzerat dobre aj s doliehajucim nabytkom, len sa mi nedari najst vizual s L-kovou sedackou, tu uz mate konkretnu vybranu?

Tiez sme inac zariadovali pred rokom a manzel prekresloval vsetky moje napady par tyzdnov do vizualizacii, tak chapem, ze nie je uplne jednoduche sa rozhodnut. A sedacku sme dali do priestoru, aj ked som si to nevedela predstavit(napr. ze to bude neprijemny pocit mat niekoho za chrbtom), ale teraz mi to maximalne vyhovuje. Ale museli sme na zaklade toho vyberat gauc, ktory nie je velmi vysoky. 

Okrem sedacky v priestore sa mi potom zda naj riesenie dat spominany "perinak" za gauc (skladovat v nom veci, ku ktorym potrebujem pristup vynimocne), nadvazujuce zatvorene skrinky nalavo od gauca pribl. vo vyske gauca, potom nad gaucom na celu stenu otvorene police, predelene alebo nepredelene. 

nějak nestíhám reagovat.

baltik ta jednička je moc pěkná.

lemon29 my gauč už nějakou dobu máme, je poměrně vysoký, takže si myslím, že by v prostoru zavazel ještě víc jak ta TV skříňka. To, jak píšeš ty skříňky ve výšce gauče a nějaké police na zeď , byla myšlenka které jsem se dlouho držela, ale přehlasovat mě muž, že tam bude málo místa na bordel.

s tím souvisí letolet , že já ještě přesně nevím, co všechno tam budem dávat, protože tak nějak nevím co za krámy u nás ještě přibudou Když jsme dům stavěli, měla jsem představu jen malých nízkých skříněk, když ale teď vidím kolik místa třeba zaberou věci co mám pro děti na malování a tvoření, přibývají různé vázy, dekorace....... jediné co vím, že tam určitě nebude jsou knihy těch moc vzhledem ke čtečkám nemáme a na těch pár mám police mezi okny.

Offline Karja
44423 příspěvků moje polička 17. července 2022 16:40

Sairon Jen to sem hrň, at se insipiruji:-D

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 18. července 2022 00:54

@sairon Mi ten vysoký gauč v prostoru přijde pořád lepší než tv. A možná není nutné do obýváku nacpat maximum věcí, budete jich mít jen tolik, kolik se vleze přece Úložný prostor může být třeba na chodbě. A jak někdo psal o příčce, tak známí mají tv takto v prostoru a mají za ní vyzděnou zídku až do stropu ale ne ke stěnám, dá se to obejít z obou stran, přičemž z druhé strany za tv je jídelní stůl. Vypadá to dobře. Přikládám pro ilustraci náhodné foto z netu.

Offline Garfie
28417 příspěvků moje polička 18. července 2022 02:17

Nadja Kochanski Já si celou dobu myslela, že tam bude zídka až ke stropu!! Až když jsi to napsala, tak jsem se k tomu vrátila a ne, na tom návrhu je to jinak. :-) Takhle to má jedna známá, za tou zdí mají jídelní stůl a je to moc hezké. A má to tak i švagrová, úplně přesně i s tou televizí, ale ta s tím není vůbec spokojená. Možná tam ale hraje proti víc faktorů, oni to tak nestavěli, ale koupili, takže celkově bojuje s ne úplně dobře vyřešenou kuchyní. 

Offline Nadja Kochanski
příspěvků moje polička 18. července 2022 09:42
Offline mitford sister
1701 příspěvků moje polička 18. července 2022 10:48

Kokoska takhle to mám já a jsem spokojená

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 18. července 2022 10:58

Nadja Kochanski tot je dobre reseni , kamaradi tam maji akvarium.

ale ja pochopila, ze u Saironchteji pres tu televizi videt? Coz se dost vylucuje s vetsi uhloprickou.

Jeste me napadlo uplne nejobtiznejsi reseni : a co platno misto TV?

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:12

Ja jsem úplně pitomá. Už před časem jsem koupila konferenční stolky z mangoveho dřeva, děsně se mi líbily. Jenže teď k nim samozřejmě nemuzu sehnat žádný TV stolek. Nabízeli hy se samozřejmě zase ti mangove drevo, jenžeza boha nemuzu nic vybrat, navrch mají asi všichni výrobci pocit, ze z mangovyho dřeva se dá dělat jenom halucinacni rádoby indickej nábytek. 
Nenapada vás prosím nějaký spasny nápad? Už mám z toho tik.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:23

MP Meri nemas fotku?

a nejaky  napr. kovovy? Nebo z uplne jineho materialu nez je to drevo?

Online DruI
5552 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:24

MP Meri Jiný materiál než dřevo by nešel?

Online DruI
5552 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:25

MP Meri Nebo pokud dřevo, tak nalakované nějakou čistou barvou, aby nebyla vidět struktura? Prostě něco vyloženě jiného do kontrastu.

Offline viktorka_od splavu
49173 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:27

MP Meri ikea mela neco z cerneho kovu

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:53

Jasne, fotku  Ta barva je takovej trochu mahagon?

Offline baltik
4963 příspěvků moje polička 19. července 2022 18:57

MP Meri tak ten cerny kov by k tomu sel, ne?

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 19. července 2022 19:11

MP Mericerny kov bych zkusila