design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 20:56

DruI a myslíš, že  lano bude splňovat i nějakou tu oporu? Já už se právě dost bojím teď v zimě chodit že schodů. Mám pocit, že se musím trochu pridrzovat. A je to hlavní vstup do domu. Pod schody je příjezdová cesta 20 metrů dlouhá. 

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:06

Téma - matrace pre dospelých.

Naposledy sme kupovali tak dávno, že je možné, že sú vypchaté sušenými prasličkami.

Aké? Pružinové? Penové? Je teraz aj nejaký iný systém? Tie, čo samostoja mám rada v hoteloch, ale nie doma. 

Čo pozerať?

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:08

Tak Betty mne by sa tam páčilo ľahké kované, ale neviem, či bz sa štýlovo hodilo k domu.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:13

slniecko my máme pěnové, horní vrstva je z paměťové pěny. Jsem s nimi hrozně spokojená, nikde jinde už se mi nespí tak dobře.

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:34

Tak Betty No tak na hlavní vstup do domu je asi lano málo. To je spíš na jištění než na podporu. V tom případě bych šla do co nejjednoduššího kovového.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:36

Karja neviem ci sa ikea pohla s kvalitou tych kolajnic na zavesy ale co som zazila v roznych bytoch tak to drhlo v miestach kde ani spoje neboli a bolo to cele naprd. ja som si zadovazila z eshopu hlinikove nastriekane na bielo ale teda zaclony a zavesy som zobrala z ikea :) zrovna tie zatemnovacie su strasne tazke tak treba pozerat aj na nosnost.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 22:55

eless Děkuji, no jako v jednom okně to bude široký závěs takže pěkně těžký. Ségra to má z IKEA a nestezuje si na to;-(. Ale oni to zase tolik nepoužívají. Ale asi máš pravdu, fakt diky!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 29. prosince 2022 23:11

Karja my ten z ikei máme a přesně, v těch spojích to drhne, do dětských pokojů jsme už koupili jiný. Ale možná to za tu dobu nějak vylepšili nebo nemáte tak široká okna a stačí jedna kolejnice.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 29. prosince 2022 23:43

Evaeva Tak to je fakt dobrý vědět, my to budeme používat denně na zatažení, tak ať to frčí. Široká okna máme jak kde, ale i tak bez těch spojů to bude chtít něco kvalitního. 

Online žluťásek
8867 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 01:19

Karja my máme ty ikea, dvě vedle sebe a jede to úplně hladce. Zatahujem denně, jsem s tím moc spokojená. Muž chtěl takovou tu dřevěnou tyč s vysoustruženou ozdobou na konci. To jsem mu nedovolila

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 03:45

Tak Betty pokial je to hlavne schodisko do domu tak lano beriem späť. Neviem aky styl domu mate, z toho by som vychadzala. Drevene zabradlie v minimalistickom style, len stlpiky a tenke drevene laťky. 

Nedala by som tolko v strede tyciek alebo to lano použila,

ako

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 03:49

Karja ikea drhne v spojoch, tie kolajnice su dobre pozrieť kvalitnejsie, aby udrzali ťažký zaves. Mozem sa spýtať kde brali mladí, maju 6m terasove okna so zaclonou, nedrhne nic, idu ľahučko.

Offline Tabea
8140 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 07:01

brrr my taky máme na okně v koupelně fólii a jsem spokojená. Výhled tam je jen na protější dům, takže mi stačí, že je v koupelně světlo, ven nekoukám, ani okno díky vzduchotechnice nemusím otvírat. 

Offline letolet
753 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 08:04

Tak Betty já bych volila co nejjednodušší konstrukci - bez jakékoliv vyplně pouze nesoucí madlo a černý kov

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 08:40

Janulik03 Tak to by bylo fajn a nebo aspoň na materiál.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 08:44

Všem moc děkuji za podněty k zábradlí,  návrh od letolet použijeme. Myslím, že  bude nejvhodnější. Určitě to chce něco jednoduchého. 

Online Janulik03
20297 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 10:08

Tak Betty vyborna voľba

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 11:12

Karja ja mam tie listy dlhe cca 3.5 metra. kupovala som od dimex online. v spalni bol strasne krivy strop takze tam mi to v spoji drhne ale tym ze je to v strede tak zavesy cez to aj tak moc neposuvam a davam ich symetricky do stran. v obyvacke mi to vyslo lepsie a na mieste kde je zrovna spoj som vychytala relativne rovny strop tak tam to ide bez problemov. dost tomu pomaha aj spojovaci diel.

dvojdrazkova lista tu

dvojdrazkovy spojovaci diel tu

maju aj ine listy (pocet drazok a medzery medzi nimi) tak pripadne pozri co ti vyhovuje a rozmer ti vedia poslat aj na mieru s tym ze za par korun listu odrezu. dodavaju to rovno aj s tymi jazdiacimi blbinkami na zavesy a hacikmi. haciky som ale pouzila z ikea lebo som tam davala tie na riasenie zavesov aby som mala vlnky lebo to vyzera krajsie :)

Offline slniecko admin
19584 příspěvků moje polička 30. prosince 2022 23:40
Reakce na Evaeva:

slniecko my máme pěnové, horní vrstva je z paměťové pěny. Jsem s nimi hrozně spokojená, nikde jinde už se mi nespí tak dobře.

​Vďaka, pozriem sa na to!

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 31. prosince 2022 00:22

Náhodně jsem padla na článek o vánocích Venduly Pizingerový... a musím říct, že jsem měla jinou představu, jak bydlí. To vypadá jak zařízení co zdědila po rodičích... jídelna spolu s pracovnou zjevně?... ta záclonka a ten lustr! A všude ty dlaždice ...a děsná sedačka...

(nemluvě o hostech, sofistikovaně stolujících s nosem v polívce )

https://www.lifee.cz/galerie/stedrovecerni-pohoda-u-pizingerovych_464927.html