barbucha Vybavení je mi buřt, ale co to dítě se zbraní? I kdyby to byla atrapa, tak je to hrozný, jako pacifista to nechápu.
design a architektura
Kan , barbucha mne sa páči ze sú ako rodina spolu a vyzeraju veľmi spokojne.
Kan
ja bych zbrane jako hracky zakazala prodavat. U nas nikdy nebyla ani jedna.
Jo, ten kvér se mi taky nelíbí.
barbucha Při vzpomínce, že její první manžel sešel ze světa střelnou zbraní.
vzhaldom k tomu co je schopny moj syn urobit so stenami vo svojej izbe som sa rozhodla ze mu to vymalujem nejakym omyvatelnym naterom. ako som tak prechadzala potrebne prislusenstvo na webe tak ma strasne pobavila recenzia na ochrannu foliu ![]()
škoda, že není hrubší, je slabá. štafličky do ní udělají díry. Jinak super. Spousta zábavy když je průvan, za tu ceni 21,- není co řešit. není dobrá na mrtvoly.
eless
To je dobrý!!! A inspirativní, taky už asi někoho štve, jak mu pořád chodí žádosti o recenze!!!
Garfie ze?! ja vzdy zakliknem nech mi to nechodi a just to poslu! na porazenie!
Chtěla bych novou sedací soupravu, koženou. Můžete mi někdo doporučit spolehlivý obchod. Přibližně takovou, ale musím ji vidět naživo.

Synovi som zrusila "altamiru". Vydrhla som a oskrabala cmaranice az na omietku, potom stierkovala a brusila a nakoniec vymalovala. Farba je vo vzorkovniku ta najsvetlejsia uplne hore. Svetla mentolova. Popri praci mi to trvalo tyzden. Hlavne kazda vrstva stierky a nateru schla 24h

eless Tos mu to zařídila moc hezky ![]()
eless moc pěkný to má, jsi šikovná!
eless wow si fakt dobra!
eless ale to jd krasna izbicka. A farba je top. Si šikovná.![]()
eless Ty jsi teda neuvěřitelně šikovná, moc hezké to je!
eless hezké, jsou to uklidňující barvy.
eless jsi hrozně šikovná![]()
Je hodně velká blbost dávat do paneláku parkety?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.