Candance MP Meri Přesně, moji kamarádi to taky mají, téměř všichni. Teda skoro v ceně dřeva, je to cca 1000 Kč/m a je to hezký. Pak další to mají trochu levnější, ale taky to je moc hezky. Zrovna nedávno jsem byla u jednech na návštěvě a překvapilo mě, jak to bylo teplé od podlahy, aniž by netopili podlahovkou.
Ale musim si tu postěžovat. Strašně moc lidí v mém okolí trpí nějakou tou uklidovou obscesí nebo jako tím stoprocentně uklizeným interiérem (a nebo já jsem mimo). Zrovna dnes jsem byla s dětma u jednoho známého na návštěvě, neplánované, takže jsem dětem nedala žádné hračky, takže oxidovaly klasicky dětsky po okolí, a to bylo něco tak strašnýho, furt aby někde něco nekáplo, a to na povrchy jako je stůl nebo podlaha!!! Ještě bylo na přetřes, že po minulé večeři byly všude otisky. No tak já si pozvu večer domů 10 dospělech a 6 dětí a divim, že mám otisky, navíc ten známej nemá děti, takže má o víkendu volný ruce, který musej to všechno uklidit asi tak za 20 minut......Já jsem říkala sambovi, že je to nějaká nemoc venkova, že v Praze to žádné moje kolegyně teda neměly, ale ted samozřejmě dám dohromady dvě, co byly tak na hraně:-D. Bože já jsem tady z toho okolí tak unavená, vždycky někomu něco řeknu, co jsme si koupili/nekoupili a hned přijde na přetřes, jak to budu čistit a aby mi to děti nezničily. At se z těch věcí všichni poserou, fakt:-D:-D