design a architektura

09. října 2016 22:17
Online dupali
473 příspěvků moje polička 08. února 2023 14:23

Jimik vychází nám z toho ten Tulip Paolo, úchytku jsem viděla, ale jen na panelu, nikoliv jako součást skříňky, musím to zjistit....děkuji

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 08. února 2023 14:25

dupali Jj, my to máme na těch skříňkách, kde to být i spíš musí. Takže to mám jakoby zepředu z polostrova- to je prostě skříňka přístupná z obýváku od jídelního stylu, je to slepý roh přístupný z druhý strany a mám ho v plánu dětem na nějaké vyrabeci věci. A pak na vrchní skříňce nad mikrovlnkou, že by to prostě jinak esteticky bylo fakt pitomý. I z toho obýváku uvažuju, že tam dám časem snad takovou tu úchytku s poutkem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 14:36

dupali já bych si to taky do kuchyně na ty hodně používané skříňky nedala. My máme jen takové tenké lišty přidělané shora na dvířka.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 08. února 2023 14:45

dupali co som mala moznost vyskusat v roznych podmienkach tak chod do tych "skrytych" uchytiek akoby otvorov a ako tu uz bolo spominane tak daj pozor aby to bolo dostatocne hlboke na pohodlne otvaranie trebas aj s dlhymi nechtami. to si rohodne niekde vyskusaj tym otvorit trebars chladnicku alebo nieco vacsie

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:34

dupali Někde o tom typu ala tulip Paolo psali, že jsou ty rohy poměrně ostré, že se na to musí zvyknout. Kde si to budeš nechávat realizovat? Já měla načteno, ruzne osahano, pak jsem přišla k truhláři, on tam rozhodil všechny ty druhy otvírání, řekl výhody nevýhody, no mohla jsem to mít v 5 minutách vybraný. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:36

dupali my tyhle uchytky mame a jsou dobry, musis to vyzkouset nekde, kde jsou tezky dvirka-treba mycka. Aby ti po tom nesjizdely nehty a prsty, ale jinak je to ol i na 120cm sirokej suplik...muzu ti to vyfotit. Moje mama ma podobny, ale prave nejak jiny a tam si kolikrat ublizim, kdyz chci otevrit mycku. 

Edit: ale rohy jsou fakt pekelne ostry! 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:38

711990 Já zrovna jsem chtěla ten svůj příspěvek umazat, že jsem asi myslela jiné, ty co vystupují jakoby z té linky. 

No já vybírala úchytky úplně úžasne, truhláři mě poslali do obchodu, já řekla tak tyhle a nekecám ony byly třeba 5krat dražší než ostatní. Nechápu, jak se mi to povedlo:-D. Ale máme je, sambovi to rozptylíme do té fakturace:-D

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 08. února 2023 15:40

Karja on je ostrej jen ten roh, takova spicicka. Ale teda pekelne, mam z toho na nohach dost sramu od otevreny mycky. To s tim vyberem nejdrazsiho se mi stavalo furt. S prehledem sem vzdyxky ukazala na tu nejdrazsi vec

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2023 15:41
Reakce na Karja:

No já vybírala úchytky úplně úžasne, truhláři mě poslali do obchodu, já řekla tak tyhle a nekecám ony byly třeba 5krat dražší než ostatní. Nechápu, jak se mi to povedlo:-D. 

​tuhle superschopnost mám taky

Offline mitford sister
1718 příspěvků moje polička 08. února 2023 16:14

dupali já taky nechtěla úchytky a nakonec jsem to vyřešila takhle

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 08. února 2023 17:15

dupali my máme profily, které jsou součástí korpusu a otevírá se za dvířka. V emailu jsem našla firmu Kooplast, ale nevím, jestli to měl truhlář přímo od nich. Máme kovové a vím, že nebyl problém s bílými, které jsem chtěla místo hliníkových. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 08. února 2023 17:35

Mame to takhle

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2023 17:45

My mame toto

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 08. února 2023 17:46

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 08. února 2023 18:15

dupali systém Tip-On nemám na kuchyňské lince dole, ale na skříňkach, které jsou pod stropem a otvírají se jednou za čas. Vypada to dobre, jak i díky barvě splyvaji se stropem. Ale mam Tip-On na botníku vysokém 2 metry, který se otvírá i několikrát denně a za ty 4 roky s tím nebyl jediný problém. A ani na dalších skříních, které mám v ložnici. 

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 08. února 2023 18:30

dupali my mame ten tip on system a zarim uplne bez problemu, ale mame novou kuchyn tak 3 roky

Offline monis
1611 příspěvků moje polička 08. února 2023 18:32

Candance my taky a naprostá spokojenost

Online dupali
473 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:09

Všem moc děkuji za rady, fotky a příspěvky, neumím vás zmínit postupně. Fakt jste mi moc pomohly a mám plno podnětu k přemýšlení. Ty Tulip vypadají krásně i v kombinaci hliník s bílou, dlouhé nehty nevedu, tak to by nebyl problém. Kovové profily co jsou součást korpusu vidím poprvé, děkuji také by to šlo truhlář nabízel něco podobného, ale z lamina a navíc to plno lidem dělá korpus třeba tmavá barva a dvířka bílá ala kontrast, což nechci. Pogooglim ty profily....

Tip on asi necháme na méně používané skříňky...

Budou nám to dělat truhláři tady v Brně, sousedi už je otestovali a spokojenost.

Online clothilde
2061 příspěvků moje polička 08. února 2023 20:42

baltikposílala jsem Ti SZ

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 09. února 2023 04:58

clothilde jezis promin, mas pravdu, ja jsem to zaznamenala a nepodivala se