design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Jos
příspěvků moje polička 05. února 2023 16:10

Kan . Ale uplne chapu a dik za tip. Ted mame koupene do kuchyne a chodby velkoformatove, ale stejne tam drobna spara bude.

Ale bila uz nikdy. Je to strasne videt vsechno. 

MP Meri Tak tvych kvalit nedosahnu, ja byla driv ta z karjina prispevku. Proste provozni bordel. Ted se dost snazim, ale neni to vubec videt. Dite roztahuje kramy rychlosti blesku, psi se tu obcas probehnou, dum vytapime krbem...plus mame tri patra, vetsinou se chodi garazi a muz ma dilnu snad na trech mistech. Strasny to je. 
Karja Tak presne vypada nase linka denne. Muz rad vari, dikybohu za to...ale proste udela gulas a na lince neni cm ciste plochy. Ja treba pouziju mouku a hned ji vratim do skrinky, to on nikdy a pak odejde stredem. Zrovna si davam kafe a sbiram sily na poradny uklid. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:46

Pinot Noir Víš, co kdyby mi vadily kapky na stole a drobky u stolu, tak si ty dětné lidi aktivně nezvu. Jinak jídlo mimo kuchyni taky dětem mimo domov nedovoluju, ale očekávat že kdyz se vysype na stůl pytlík brambůrků budu po každém souste utírat dítěti ruce, no to je hodně nezkusene:-D.ale já jsem asi slepá, mně ani nevadí takovy ty matlaky na skle, já to totiž vidím přesně tak jednou za týden:-D Jinak mám takovou jakoby slepotu...

letfenixa Tak to víš to je extrém, ta naše kamarádka normálně vaří a hodně moc, což taky produkuje ten bordel, a jako uklízí a je celkově fyzicky hyperaktni a rozlitana, coz aktivity taky dělají bordel.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 05. února 2023 16:47

Jos Já jsem všechny spáry zvolila v různých odstínech sede, i do bílych dlaždic mám světle šedé spáry. Jsem to v těch bydlenkovskejch skupinách načetla! 

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. února 2023 22:24

Kan Nevím, jestli jsou horší bílý nebo černý spáry! Celý dětství jsem drhla dlaždbu v koupelně (bílou s černýma spárama) a vždycky si u toho říkala, že spáry jedině šedý. Mám je a je to fajn, i k bílýmu obkladu jsem dala radši béžovou (odstín jasmín) a jsem s tím úplně spokojená. 

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 06. února 2023 03:55

Ty jo, teď jsem si vzpomněla, jak předělával můj bývalý koupelnu a já si kreativně prosadila modrou spárovačku mezi bílé kachle, docela by mě zajímalo, jak to vypadá teď, po dvaceti letech.  Škoda, že nejsme v kontaktu. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:14

Garfie Jo, ale ta modrá, jako světlemodrá nebo šedomodrá se mezi ty bílý kachličky furt dává. Jakože je to kontrastní, ale nezašpiní se to tak jako černá!

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:18

Karja Jo, tam to ale bylo výrazné, jako takový námořnický dojem to dělalo. :-) Jinak černá a bílá spárovačka je pochopitelně katastrofa, ale já mám v kuchyni černou podlahu, navíc ty různě popraskaný kachle, však už jsem to tady líčila, strašný je to! 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. února 2023 10:27

Garfie Jj to si dáte pak rekonstrukci po Japonsku a rovnou po japonsku. Rohože, vyhazite topení, kuchyňskou linku, koupelnu zazdite a tak;-)

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 06. února 2023 11:12

Karja  tovišžejo!

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. února 2023 13:17

Nemáte někdo nebo neřešil jste roletu ke stropním kolejnicím? Zatím to hledám na netu, do žádného pořádného obchodu se nedostanu, aby to tam vyřešili za mě. (Já miluju ty obchody, kde řeknete, dobrý den, já chci to a to a oni vám řeknou ty milion možností, ještě je tam mají, všechno vám vysvětlí, ukážou a šlus).

No takže prostě aby to hezky vypadalo, potřebuju záclonu a k tomu nějakou trochu zatemnovací roletu. Ty rolety se prostě asi navrtají ze stropu před tu záclonovou kolejnici?

Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 06. února 2023 19:50

Karja ale ta roleta bude silnější, než ta záclonová kolejnice. Ta roleta se za to neschová, jestli teda to má být záměr 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. února 2023 20:26

MaeGandal To vím, že neschova, na víc by ta roleta byla bliz oknu nez záclona a to je zřejme i blbost?. No prostě nevím, nějak to asi zkusíme pokus omyl, jak to bude vypadat bude překvapení, protože na netu nemůžu pořádně nic najit

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 06. února 2023 20:32

Karja My jsme to takhle měli v pokojíčku, když jsme byli malí. Roleta přišroubovaná ke stropu a hned vedle ní kolejničky se záclonou. Ta kolejnička byla ze strany místnosti krytá prkýnkem, takže to pravděpodobně zároveň krylo i roletu. Ale teda jako dítěti mi asi bylo trochu jedno jak přesně to vypadá. A když o tom tak přemýšlím, tak jsme tu roletu ani moc nestahovali na noc, spíš nás přes den bavilo jak se po správném zatáhnutí sama zarolovávala ;o)

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:41

Karja my máme rolety v drážkách prodělané přímo na rám okna. 

Takto to vypadá, delaji to firmy, co montují žaluzie a síťky na okna.

Offline Tak Betty
6149 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:49

Takhle nějak to máme na střešních oknech velux. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:49

continuity Jasně, díky za tip, to mě vůbec nenapadlo, že to jde dát na okna. Ale to tam si přidělávat nebudeme, to je takové špatně vratné, když si to rozmyslim:-D. A navíc ještě budeme mít tu záclonu a stahovat to budeme denně, takže vlézt pod záclonu a stáhnout...radši bych to měla jako závěs před záclonou. 

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 06. února 2023 22:52

Karja tak se rolety ale nikdy nemontovali. Měli jsme kdysi u našich stare a ty byly taky blíž k oknu než záclona. Ta navinuta roleta v prostoru není nic extra vzhledneho, fakt si to neumím představit. 

Offline DruI
5587 příspěvků moje polička 06. února 2023 23:02

Karja Hele a nebyl by v tom případě pro vás lepší k zácloně zatemňovací závěs? Si myslím, že když už budete mít kolejničku může být klidně dvojitá.

Offline Garfie
28579 příspěvků moje polička 07. února 2023 07:20

Karja Souhlasím s DruI, závěs nechceš? Pokud teda chceš mít záclonu blíž k oknu...

Jinak na jednom domě, kolem kterého chodím (v ČR) mají úžasné rolety, když je zatáhnou, zvenku to vypadá jako mléčné sklo, vždycky na to s úžasem hledím, kolikrát jsem už váhala, jestli u nich nezazvoním a nezeptám se! :-) 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 07. února 2023 08:53

DruI Závěs to být nemuze, je to okno v lince. A druhe je těsně vedle a závěs by tam byl estetický i funkčně blbej. 

continuity Hele ségra to má, ale systémem, že má kolejnice na záclonu a ten systém rolet jenze to má montované jakože ze stěny. Vypadá to dobře, ono se to vzhledově asi dost posunulo, teď je spousta typu, někdo to má i jako jedinou variantu zastínění aniž by si to vybral jako z nouze ctnost:-D.

Garfie Ano těch rolet je milion typu, jen to minimálne na netu moc nekombinuji se záclonou tak nemusí moc na nic kapnout. Přinejhorším tam dáme klasickou žaluzii do okna