design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline tenzie
300 příspěvků moje polička 09. února 2023 05:53

dupali my máme taky asi systém tip on (prostě zatlačim otevře se, zatlacim znova zavře se) už 5 let a je to úplně v pohodě. Máme to i u koše a ten se otvírá asi tisíckrát denně a furt bez problemu. Jen je blbý, jak se člověk o ty skříňky opre třeba pri vaření, tak se otvírají :) teda teď už se mi to neděje, už vím, jak se opřít, aby se to neotevrelo, ale třeba když tu mám mámu, tak ta je z toho systému úplně hotová :)

Online viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 09. února 2023 08:52

tenzie jo, my to mame v praci v kuchynce a denne!! kdyz pri vareni kafe mluvim s kolegy tak se mimodek opru a otevru to doma by me jeblo

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:13

viktorka_od splavuOn má asi každý systém nějaký "ale" a musí se na to prostě zvyknout. 

Já si ted vybírám sklo za linku, nějaký specificky věci, jakože lesk/mat co rozhodně jo nebo ne? 

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:18

Karja aby bylo šroubovací ke zdi. Ty lepený jsou na prd, výjimečně se může stát, že to sklo potřebuješ očistit i z druhé strany (malé smetí, mušky), tak je lepší, když to jde odšroubovat a pak zase dát zpět.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:21

bram Aha, tak to je překvapení, znám jen lepené, myslela jsem, že to nechám na té firmě. Tak to se ještě zeptám někoho. Si teda neumim představit, že to sundavám někdy:-D

Offline bram
4111 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:26

Karja no zeptej se firmy na zkušenosti. Třeba to u velké plochy nevadí. Já mám sklo jen malé, za sporákem. Potřebovala bych ho sundat a utřít zezadu, protože se tam dostal nějaký bordel, ale nejde to.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 09. února 2023 09:32

bramJo, já ho za sporákem mít nebudu a budu to mít přes dva metry, ted to sundavat přes zásuvky, neumím si to moc představit:-D. Ještě jsou nad ním vrchní skřínky, myslím, že možnost že se tam dostane nějakej bordel je velmi nízká. Navíc bude asi zabarvené, to by taky mohlo být pro čistotu bonus navíc:-D

Online Mini
příspěvků moje polička 09. února 2023 11:16

dupali mame ty "zadlabane" uchytky a uz bych je nechtela Priste zadne uchytky :)

49366 příspěvků moje polička 09. února 2023 11:36

Mini no ja je mela a brala bych je zas:-)

Online Mini
příspěvků moje polička 09. února 2023 11:39

viktorka_od splavu asi jsem se spatne vyjadrila Chtela bych to co je na fotkach ktere jsem vlozila- tedy zadne uchytky :)

ted ( no asi 17 let :) mame neco takoveho 

49366 příspěvků moje polička 09. února 2023 11:39

Mini jo taak

Offline notna
9460 příspěvků moje polička 09. února 2023 12:00
Reakce na Mini:

dupali mame ty "zadlabane" uchytky a uz bych je nechtela Priste zadne uchytky :)

​Takto to má v kuchyni bratr a je to super. Taky se mi to moc líbí.

Online dupali
473 příspěvků moje polička 09. února 2023 12:44

https://www.demos-trade.cz/tulip-narazeci-uchytovy-profil-paolo-ii-2900mm-eloxovany-hlinik/

Děkuji za další inspiraci, myslela jsem tyto viz. odkaz, otvírání za hranu dvířek... 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 12. února 2023 12:37
Reakce na Karja:

Jo, záclonu i zatemnění tam potřebují na stopro, úplně bez debat:-D.

​Prosimtě proč?! Teda dočítám pozdě, možná už máš vyřešeno... ale na co záclona v kuchyni? Natáhne se ti do ní akorát smrad z vaření Někdo ti do kuchyně vidí?! A je to takový... no nevim - staromódní? Dala bych jen žaluzie, jestli ti tam svítí sluníčko přímo.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 13:24

barbucha Jo, je do ní hrozně vidět, a já asi taky nechci moc vidět ven. Mně ta záclona nějak neruší, i se mi tam hodí. Žaluzie se mi nějak nelíbí a hned vedle i metr je další uz větší okno, kde záclona bude. 

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 12. února 2023 15:39

Karja na sklo se vykašlal, neznám nikoho u koho by vypadalo po pár letech užívání hezky. Vždy jsou tam kapky, šmouhy. Jak je nad tím většinou LED světlo, tak se nic nechová. 

Offline Isca
4891 příspěvků moje polička 12. února 2023 15:40

barbucha Tak zase záclonu stáhneš a mrskneš do pračky, na žaluzii se chytá prach a mastný výpary taky.

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 16:58

Malvin Já už mám linku smontovanou a poté už tam toho moc nedas, ty desky jako pracovní plocha se mi nelíbí a kachličky mě nepřesvědčily, jsou tam ty dvě okna, kde by to s kachlema bylo takový divoky. Na sklo jsem naopak četla samé pozitivní recenze ohledně údržby, já kapky a smouhy právě ani moc nevidím. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 16:59

Isca No to je pravda s tou žaluzií, to by mě nenapadlo, no to bylo hnusné, jedině vnitřní teda neco

Offline continuity
43177 příspěvků moje polička 12. února 2023 17:06

Karja sklo máme, a kdybychom letos nenechali omylem puštěnou naprázdno zadní plotýnku, je hezké doteď . Ale není to žádné teploodolne sklo, vydrželo 13 let. Vypadá to pořád dobře, šmouhy se normálně omyjou, používám ten frosh se sodou a bez problémů. 

Akorát teď přemítam, jestli nechám vyměnit jen sklo nebo celou kuchyň (ta by právě ještě pár let klidně vydržela).