design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline MaeGandal
1632 příspěvků moje polička 12. února 2023 17:20

Karja známí mají sklo v barvě linky, určitě lepené, už z doby před covidem a vypadá to pořád dobře. Nebála bych se toho. Sundavat netřeba, za to se nic nedostane

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 17:35

MaeGandal Taky se toho nebojím, možná toho, že sambo chce mořsky modrou, ale asi to udělám tak, že nebude doma, až ti skláři přijedou:-D. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 12. února 2023 18:20
Reakce na Isca:

barbucha Tak zase záclonu stáhneš a mrskneš do pračky, na žaluzii se chytá prach a mastný výpary taky.

​To sice jo, ale to umeješ spolu s oknem a nemusíš nic svěšovat ani znova věšet.

Tady u nás, a to jsme sídliště, kde je do některejch baráků vidět z ulice, natož když jsou dva proti sobě... tak ani tady snad nikdo záclonu v kuchyni nemá, leda občas takovej ten kanýr jenom (k ničemu, ani ten nic moc nevylepší). U baráku na venkově bych to neřešila vůbec. To není městská zástavba (Karja já myslela, že koukáš někam na stromy ).

Ale tak já obecně moc na záclony nejsem, kdysi se mi to strašně zalíbilo v Holandsku, kde nemaj záclony ani v přízemí ústící přímo na ulici, ať je to kuchyň nebo obývák... teď o Švédsku ani nemluvě Jestli chce někdo šmírovat, ať si poslouží, však doma nic nepřístojnýho nedělám a pokud jo, nikomu do toho nic neni

Offline Malvin
1649 příspěvků moje polička 12. února 2023 19:04

Karja desky ani kachličky se mi taky nelíbí. Já mám za linkou a sporákem normálně vymalováno omyvatelnou barvou. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 19:25

Malvin To jsem taky zvažovala sterkuu, ale moc jsem tomu nevěřila, že to dá drhnutí cifem, i se nám to vlastně nechtělo dělat:-D. 

barbucha Jojo, on si každej představí to bydlení na vesnici, že koukáš na louky a lesy. Ne koukám na silnici, kde chodí každej pěší z té ulice a dost i na vychazky a to okno je 3m od ní přesně v úrovni, za tou silnici je pozemek imervere zarostlej hnusným roštím a za ním je takovej dost fádní barák. Jako fakt nic na co musíš vidět. 

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 12. února 2023 19:38
Reakce na Karja:

Jako fakt nic na co musíš vidět. 

​Tak já myslela že barák někde venku si stavim, protože je to hezčí prostředí než ve městě

No budeš si muset kolem zasázet nějaký pěkný rostliny, ať máš na co koukat!

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 19:58

barbucha Kupodivu nikdo zasíťovaný pozemek v pěší dostupnosti školy, školky, obchodu, s výhledem do luk a lesů neprodaval. Ale jako jinak hezké prostředí to je, jen nejde počítat, že na každou světovou stranu to bude super čuper výhled s kávou v ruce. Časem tam bude plot a vzrostla zeleň, ale to jsou roky, že jo:-D. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2023 20:03

Karja náhodou mi to přijde dobré, uvidíš z kuchyně, kdo k vám jde, kdo přivezl holky a takAle záclonu bych taky nedávala.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:04

Karja 

To ti uteče jak voda. Než se holky vdaj... Ale jo, vono si to časem vylepšíš, a možná pak sama ty záclony sundáš

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:14

Karja rodicia maju v byte v kuchyni ako zastenu nalepene sive sklo. 14 rokov a furt bez problemov. ja si dam asi tiez az na to pride

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:15

Evaeva Jako vidíš fakt co se kde šustne, ale nevím, já jak jsem komunikativní, pro mě to není dobře, furt bych někoho akorát nekoho zastavovala:-D. Jo a sambo chodí doma dost nahej:-D, to musíš prostě zastinit, až si bude u dřezu mejt skleničku, já nevím v jaký úrovni má kuchyňskou linku! 

barbucha Jo, já nevím, já jsem docela neumetel. Nejlepší by bylo kdyby to zkraslili ty lidi naproti:-D. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:18

eless No já o tom vůbec nepochybuji, já jsem na to našla samé kladné recenze, spíš že si to lidé nedávají kvůli ceně (ale to jsou jen ta žáruvzdorná skla drahá). 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2023 20:29

Karja tu míru má každý jinde, mně to nevadíAle komunikativní nejsem.

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:30

Karja jaj vidis, ci je to odolne ani neviem, oni tam maju indukciu :D

Online Isca
4891 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:32
Reakce na Karja:

barbucha Jo, já nevím, já jsem docela neumetel. Nejlepší by bylo kdyby to zkraslili ty lidi naproti:-D. 

T​ak teď jsi mi, v kombinaci s těma záclonama, připomněla ten vtip. ať si koupí závěsy Roubíček

Offline Myrtila
5350 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:35

Karja Taky mam v kuchynskem okně zaclonu, dokonce primo nad hlavni pracovni deskou, protoze bez ni je videt skrz kuchyn, jidelnu, obyvak a balkonove dvere, az co se deje na zahrade  A za me je to v pohode, akorat jsem to uzpusobila tomu, ze se bude casto prat, takze tam mame garnyz, ze ktere to sama snadno sundam i snadno nandam, a zaclona samotna je takova obycejna, aby me nemrzelo, kdybych ji zamazala od neceho nevypratelneho. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:37

Evaeva Myslím, že by ti to vadilo, mně to ve městě taky nevadilo, neměli jsme žádné záclony, jenže ten týpek naproti byl prostě týpek, co  chodí v šest domu, bydlí sám a vaří rychlé večeře, ale tady by ti lidi fakt mávali a zdravili u mytí nádobí, znáš úplně každého jednoho kdo kolem projde, bych to neviděla třeba moc na vaření v natackach apod. Ono to nejde srovnávat. 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:38

Isca :-DJojo! 

Offline Karja
44736 příspěvků moje polička 12. února 2023 20:39

Myrtila Jojo, to je dobrej tip na tu dobře sundatelnou záclonu, ono lézt někde po dřezu, nicmoc:-D

Online Evaeva
příspěvků moje polička 12. února 2023 20:45

Karja nemyslím si, ale třeba to tak je. Můj vysněný dům (který nebude, protože nechci bydlet v domě ) by měl předokenní žaluzie.