Mimochodem, nemáte někdo zkušenost s vrácením do IKEA když je to delší čas? Je to v pohodě? Oni garantují snad 365 dní, rozbalené to nemám vůbec.
design a architektura
Karja úplně v klidu. My jsme vraceli nějakou úplnou trapnost asi po deseti měsících, pán trochu pozdvihl obočí, asi že nám to za to stálo, ale neřekl ani ň.
žluťásek ooo, dobře! To mám radost
Karja v ikei není problém nic
Akorát jednou nám někdo nechtěl něco vzít, už nevím, o co šlo, ale vrátili nám asi 80%
Máte někdo zkušenost s nátěrem na dlažbu v koupelně? Opravdu to vypadá k světu a drží to? ![]()
MPLee V těch bydlenkovskych skupinkách na Facebooku to lidi dělají a chválí si to. Ale víš co, pisou to tam ve většině pripadu po nátěru a tam je taková jako ,,kultura,, - hlavně si nic nepohanet, mi přijde.
Karja my bychom tu koupelnu chtěli výhledově předělaty komplet. Ale teď bych ráda změnila podlahu a pořídila nějakou skříňku s umyvadlem. To co tam je teď je hrozný, ale nemáme teď uplně ani finance ani nápady...
Tak mi přišlo, že by to třeba rok, dva mohlo vydržet.
edit: teď je tam toto a moc nevím, co s tím. je to roubená chalupa

MPLee pamatuju se, ze to kdysi natirala kamoska u sve mamy a matne si pamatuju, ze nic moc.
MPLee my jsme koupili dům s natrenou koupelnou. To bylo, aby se lidi nehrozilo už z fotek a přijeli se podívat. Ve skutečnosti nic moc, ale my věděli, že to budeme předělávat. Jako vydržet se to dá, ale lepší to nebude. Bude to pro tebe lepší barva, ale povrch nebyl hladký, celý to bylo divný
MPLee Jako já vím, že je to trochu prasárna, ale co místo nátěru nalepit rovnou na ty staré vrstvu nových dlaždic?
MPLee co to je ten bílý přístroj?
MPLee mně to tak šílené nepřijde, i když chápu, že do roubenky to není nic moc. Asi bych to nenatírala, spíš bych pořídila nějaký hezčí nábytek, na zem by šly dát takové ty dřevěné rošty, ale nevím jak je to s praktičností ohledně zakopávání a vlhka.
DruI no jestli to budeme rekonstruovat, tak od základu. Za tím je stará nic moc sauna, takže pak půjde pryč vše i se sprcháčem a na zem možná ani ne dlažba, ale nějaká stěrka nebo něco. Takže toho se chci vyvarovat. Navíc pěkná dlažba už taky něco stojí.
Candance Evaeva jo, to bílé je stará myčka na nádobí. To půjde pryč určitě. Skříňky budu muset nějaké najít. Karja má nějaký zdroj? ![]()
MPLee Jako já vím, že je to trochu prasárna, ale co místo nátěru nalepit rovnou na ty staré vrstvu nových dlaždic?
Ale ono se to tak prej už někdy dělá při rekonstrukci, že to ti řemeslníci neomlatej a normálně dávají obkladačky na ty staré. Divila jsem se tomu ale je to tak.
MPLee Ja bych to nechala takhle, až zmizí ty drátěné věci bude to mnohem lepší a něčím to dozaridis hezkym;-) Stejně je na tom hlavně blbej ten sprcháč, podlahu bych neřešila. Nechala bych to na tu rekonstrukci. Skříňky byl vtip (objednala jsem si skříňku, rozměry, ale ne už barvu:-D a přesto ji mám už vyrobenou:-D)
Karja jo, ono to bude chtit od zakladu no. Tak to asi necham tak.
se skrinkama jsi dobra teda ![]()
![]()
a kdyz jsme v tom - vyplati se nechatnzrenovvoat starou zidli Ton 18? Delal jste to nekdo?
asi se do tohodle vlakna na chvilku prestehuji ![]()
MPLee Nechat nevím, udělat si to sám asi jo. Jsou toho plne bazary těch zrenovovanych. Kamarádka má zrenovované všechny židle, co našla kde u kamarádů na půdě a je to skvělý. Jsou to krásný, pohodlný zidle, má jich po celém domě asi 10 takový mix. Ale její kamarád to dělá nějak ve firmě, přemýšlím, jestli to nějak nepraskuji pistoli či co...no prostě štětcem sama si to nenatirala. Tak zda to nebude i technickou.
Mně ta podlaha nepřijde tak hrozná, až udělala hezky tu stěnu u umyvadla, tak to bude fajn. Ten nátěr by nedopadl dobře, zvlášť na podlaze, tam to nebude mít dlouhou výdrž stejně.
MPLee zrenovovat jde v pohodě, ale zjistila bych, jestli tam není červotoč. My takhle museli vyhodit nádherné 18, které měly ještě ty vypalované vzory na sedáku![]()
MPLee petralovelyhair natirala kachlicky a na zem davala lino v takove prechodne fazi pred rekonstrukci koupelny. Ma k tomu dve videa, ukazuje tam vsechny detaily a oboji si chvalila (oproti natirani vany).
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.