design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 19. června 2023 16:53

Zu jak uz tu nekdo pise, kachlicky jen na vane by mi prisly zvlastni, myslim ze to bude hezky!

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 19. června 2023 19:39

Zu Asi bych se spíš přiklonila k jedné barvě s jinou podlahou. Co to bude za podlahu? To se dává taky stěrka? 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2023 19:52

Zu kachličky na vanu bych nedávala, tmavou stěrku na vanu a stěnu za ní klidně. Záleží ale i na tom, co bude na podlaze.

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 19. června 2023 20:40

Karja dlažbu, takovou světlou se vzorem

@711990 a všichni Děkuji za názory, já to doma fakt dráždit nebudu. Sambo je zlatý, když se mi to nebude zdát za dva roky, tak věřím, že to klidně předěláme. Nakonec jste mě přesvědčily, že to bude lepší, to jsem potřebovala

Offline Zu
2783 příspěvků moje polička 19. června 2023 20:56

Karja to zní dobře! Tak vydržet a dotáhnout nákupy Ten záhon mě rozesmál, to by spíš odpovídalo mě, jak ty stavební věci neřeším, tak jsem vymýšlela, kolik truhlíků a co do nich (budeme prozatimně stěhovat i skříně, takže truhlíky asi řešit fakt nebudeme)...

Motivaci vyřešit tenhle binčus mám jen já a to se nám do konce roku zavřela a rozkopala ulice- mění trubky, takže když už, tak je měníme taky, na zbytku zahrady tedy vznikl výkop

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 19. června 2023 22:36

Zu Já mám pocit, že to nikdy nedoděláme, ale musím to už nějak posunovat...Máme třeba už dva měsíce vybranou dlažbu na terasu a ještě jsme si na ni nenechali udělat nabídku, pak ty židle pořád mi visej někde, že je koupím a nic a prozatímně stěhujeme úplně všechno:-D. Jakože všechny skříně, všechny postele, které mají to nejlepší za sebou, ale já nejsem schopná to vybrat, když o tom nejsem stoprocentně přesvědčena, tak to prostě nekoupím. A teď udělat nějakej průnik mezi rozumnou cenou a mým přesvědčením:-DNo....teď u nás byla ségra a říká mi ,,vy to tady máte fakt tak pěkný, škoda že tady budete mít bordel a ještě ty starý krámy,,:-D.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 19. června 2023 22:37

Zu Jo a to s tou vanou to by bylo blby, jiná dlažba, jiný obklad vany, jiná stěrka. To je moc divočiny!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2023 22:42

Karja je jasný, že člověk by se chtěl stěhovat rovnou do nového, ale nepřijde mi to špatný vzít si ty staré věci. Jednak holky ještě asi lecos zničí (aspoň kluci teda jo) a budeš mít víc času to promyslet, teď toho musíš mít až nad hlavu. Možná to sklouzne k tomu, že to tam vydrží pět let, ale my nestěhovali nic a pořád nemáme světla nad zrcadly

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 19. června 2023 22:58

Evaeva Přesně tak, holky to zničí určitě. Zrovna včera měly den, velkamala vylila mléko na gauč (na gauči ho nesmí pít), pak přišly z venku na oběd, velkamala sedla, na stole nůžky na nehty, začala jima rejt do stolu, pak převrhla vazu s květinou. Malamala začala cmarat propiskou po stole, za hodinu se počůrala na koberec. No a dneska jako taky dobrej zářez doslova .měla v ruce nějakej vrut a jenom slyším ,,Hmm tady napíšu Kuba, tady napíšu Anetka,, a ryla tím do zdi!!!  9 a přesně líp si to promyslime, některé věci tam nejsou úplně ideálně domyslene, takže v provozu se to lépe rpomysli  

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 19. června 2023 23:04

Karja gauč (a naše postel) je asi jediná drahá věc, co máme doma. A kupodivu (ťuk ťuk) zatím má akorát jeden zásah (byl počůrán), je teda pravda, že ho máme v barvě čokolády, to se lecos skryje Ale kluci si ho pletou s trampolínou, to mu asi taky moc nesvědčí. Ono se to nedá úplně uhlídat, to by se člověk fakt zbláznil.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 21. června 2023 07:36

Karja tiež máme dratom vylepšenu stenu nad gaucom.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 21. června 2023 08:08

letfenixa No, já se divim, že je to napadne!

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2023 08:30

Karja fakt? Mně přijde pochopitelné, že to chtějí zkusit. Nad postýlkou například zkoušeli zatloukat Ale nejvíc nám stěny ničí různé nehody ne záměr, kluci pořád něco stěhují a tak, takže stěny máme omlácené a odřené.

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. června 2023 09:26

Evaeva my máme ve výšce psa všechny stěny s šedým pruhem, to si nevyberes:D 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. června 2023 09:31

rasaNori . My nakonec do chodby dali na stenu hladkou zulu, ta se da omyt. A dal uz nesmi . Ale treba takova omatlana skla u dveri na terasu nebo do te chodby, to je taky lahoda. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 21. června 2023 09:49

Jos vlastně na jejím životě záleží rekonstrukce spodku domu, protože se bude muset jít metr do hloubky na trase vstupní chodba, obývák, kuchyně...podle mě se muž modlí, aby byla nesmrtelna:D

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 21. června 2023 10:13
Reakce na Jos:

Ale treba takova omatlana skla u dveri na terasu nebo do te chodby, to je taky lahoda. 

​Včera mi přišla paní na okna, a dveře na balkon Poppy olízala hned večer

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 21. června 2023 10:26

rasaNori

Já ty stěny tolik neprožívám, to se dá relativně snadno opravit. Zničený gauč nebo kuchyňské skříňky by mně štvaly o dost víc.

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. června 2023 10:56

barbucha . Drahousek

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 22. června 2023 04:54

MPLee Já bych se na to vyprdla, mně to přije docela dobrý a to jsem na koupelny pes!!! :-) Myslím, že nějaká hezká skřínka, případně stůl pod umyvadlo by to prudce vylepšilo. A asi bych teda natřela strop, buď na bílo, nebo nějakou zastřenou světle modrou (jakože "zabílenou", takový přímořský nádech bych tomu dala). A klidně nějaký mořský dopňky typu kachnička v námořnické čepici  a máš to! Zvlášť pokud to chceš v dohledné době (která se pravděpodobně změní ze dvou let na deset, hahaha, vlastní zkušenost) předělávat. 

Karja Bydlení má být proces!  Kdepak stěhovat se do novýho a hotovýho....víš jak, pak to za patnáct let vypadá všechno out, takhle to budeš mít postupně!