Karja My máme 18 ale v tmavé barvě. Renovovat to určo jde, někde jsem viděla inzerát na pískování masivu na vysočině, můžu pohledat, nevím teda odkud jsi.
design a architektura
Kan To je asi pro MP Lee a ta to má daleko.
Já teď teda židle taky sháním, ale vůbec nevím, co kde. Ty Ton židle jsem už zavrhla, ty modely co se mi líbí, jsou poměrně drahé pro náš zpusob zacházení s věcmi;-)
Karja jj. Sorry.
Karja My mame taky dlazbu na dlazbe. Dlouho jsme to resili, ale technicky to byl takovy problem, ze se to udelalo takhle. Ale mame vysoke stropy a nicemu to nevadilo. Firma byla tentokrat fakt profi a vysledek je ![]()
MPLee No tak já myslela koupit na ty dva roky nějakou lacinou dlažbu v neurážejícím odstínu, když tě tahle podlaha štve :o) že by mi to připadalo lepší než nátěr.
Karja rikala jsi, ze nechces bilou, takze pan si mozna zapamatoval tu bilou.
Candance Jj, hlavně on mi to říkal jakože tak automaticky, že bílou....koupelna je celá bílá a já, že bílou ne, právě aby to bylo jiné. Tak uvidíme. Doma jsem to teda přiznala:-D
MPLee Tak si to někde poptej nacenit, ty židle jsou teď fakt drahé, to se ti třeba vyplatí
MPLee jestli je v dobrém stavu, tak bych se jí nezbavovala. Nátěr by si určitě sama zvládla, uvidíš časem, až ti děti dopřejí víc času.
Jdu se poradit, potřebuji názory od lidí s představivostí :)
Moje nechuť mýt kachličky způsobila, že sambo nechal připravit koupelnu na stěrku vč.vany, kam jsem jí dávat nechtěla, protože se bojím, že to bude vypadat lacině.
Tmavá stěrka by teda byla z tohoto pohledu na stěně vlevo a vaně, ty šikminy budou bílé.

Zu a co bys chtela mit na ty vane misto toho? A jak se ta sterka udrzuje?
Zu ale kachličky se nemyjí, protože jsou to kachličky, ale protože jsou v koupelně, ne? Všechno se musí nějak čistit. ![]()
na vanu jsem právě předpokládala nějaký bílý kachle, jen mě doma nikdo neposlouchal ![]()
Bude nalakovaná matným lakem, takže se normálně umyje.
Pinot Noir to jo, já jsem to napsala asi blbě, já mám nějakou neschopnost umýt je dobře (v nynější koupelně je ještě leštím a vůbec kolem nich skáču nějak extrémně moc) a lezou mi do nich psí chlupy nebo chlupy ze samotnýho hadru, tak jsem se jim v domku na stěnách chtěla vyhnout![]()
Zu Ja myslím, že všechny varianty jsou dobre. Jak jednolitá stěrka, tak dva odstíny. A teda ty kachle jsi úplně zavrhla? Ja mám ty bílé a líbí se mi to. A co to je na tom stropě za přípravu? Tam taky budete něco dávat? Nebo to není strop ale sikmina?
Zu vubec jsem nevedela, ze se na vanu da dat sterka, a co jsem si vygooglila obrazky, tak to vypada dobre, lacine bych vubec nerekla
ja myslim, ze je to jen nezvyk
na tu vanu bych je chtěla, ale jak už je nahozená, tak bychom to museli sundat a firma nám začíná mizet za jinýma zakázkama a sambo nebude rád ![]()
na stropě je asi kabel ke světlu a není natřenej.
vy už bydlíte?
Zu aha tak to jo. Myslím, že to bude vypadat dobře, podle mě líp, než kdyby kachličky byly jen na vaně.
Zu Nebydlime, teď děláme fasádu a plot, pak tam děti zavřeme a bude to konečná:-D. Máme to v plánu na konci léta. Ale taky jedeme v září na dovolenou a já zacnu pracovat na fulltime, tak jsem na sebe zvedava. Ale když jsme všichni zdraví, tak se zvládne leccos. Aktuálně nám chybí jen nějaké dodělávky v koupelne, nějaký nabytek, jako nic řemeslného vlastně, jen nákupy, ale už mě to nebaví. Sambo už si osázel zeleninovou zahradu, záhon o rozměrech asi 10x2m:-D, dělá ten plot a záhony, a už dovnitř vůbec nechodí, radši prej.
A co budeš mít na podlaze? Podle mě by na vaně ty kachlíky taky byly takový zvláštní, jedině že by šly nějak k té podlaze, ale zbytečně bych to doma už nedráždila kvůli nejistému výsledku:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.