Mrakoplas moora Co bez vany, ona určitě státnicovala bez googlu!
design a architektura
Mne kupodivu ani nevadí tolik ta sprcha, z kempovani mám tu škopíčkovou hygienu celkem vymakanou. Co mi vadí moc, je absence ty pračky, kor po tom malování, stěhování a všem (+deti) je toho prádla kotel a je doslova všude. Prádelna je sice relativně kousek, ale už jsem se sekla, ze tam ty tašky odmítám s kočárem tahat, navíc jsou tam schody a těžký dveře bez zarazky (a žádná obsluha), takže opruz velikej. Pak tam člověk drepi 45 minut ve vedru, aby přehodil prádlo do susicky, pak další půl hodiny. Vyplazne za tu srandu 350 a zase to táhne domu. Takovej program si rada odpustim, jako šlo by to, ne ze ne, ale mám pocit, ze na muže i stavební firmu je teď potřeba vyvinout trochu tlak.
MP Meri Jezis, to je strasny a soucitim. My delali "podlahy" a kuchyn, melo to byt na mesic. Presusnula jsem se s ditetem a psy k nasim. No of unora to neni hotove doted. My nemeli akorat teda hlavne tu kuchyn, takze dva mesice jsem mela jednoplotynku u muze v pracovne a u syna v pokoji byl "jidelni koutek". Jedli jsem spagety a nadobi jsem myla v koupelne. Pracka taky nebyla, pradlo jsem vozila k mame a tchyni. Bozi. Kuchyn stavi z vlastni iniciativy muz, takze nemame jeste spoustu veci, draty trci ze zdi taky vsude...
rysamona Nam tu vanu umistili a zazdili v te folii, ve ktere prisla. No to vykopat museli ![]()
Jos Uf ty kraso, to zní taky jako slusnej horor! Mě na stávající situaci nejvíc štve ta nečinnost, ten člověk, co má tu koupelnu dodělat, tady byl naposledy v pondělí ... minulý. Nebere nám telefony, občas napíše zprávu, ze přijde zítra a samozřejmě nic. Dala jsem tomu čas do dneska a dneska volám jeho šéfovi a budu asi ošklivá. Mám v plánu mu vysvetlit, ze vím, kde bydlí a pokud s tím okamžitě nezačne něco dělat, budu se s detma chodit sprchovat k nemu a za to mu manželka asi nepodekuje.
Blby je, ze je to znamej, to je proste nejhorší, NIKDY proste nebrat stavební práce přes známý, člověk možná něco málo ušetři, ale je to na hovno, na hovno, na hovno.
MP Meri Ja zas mam vetsi dite a chodila jsem i do prace nekdy. Takze jsem se nezblaznila. My mame nejake mensi provizorium kazdou chvili. Treba loni jsme nemeli pul roku terasu a na ni ani zabradli (tri metry na beton dole). A ta firma byla to same, co popisujes. Prisli nekdy na konci rijna dodelat zbytek. Obecne mame spoustu zkusenosti s lidmi, co naslibovali a neozvali se. Nebo v horsim neco rozkopali a vytratili se. A muzi evidentne nevadi, ze uplne vsude mame bordel. Pry jsem precitlivela. Ja to nemam ani vyfoceny radsi. Ale uz se blizime. Tady chybi jen zadni deska, listy dole a zezadu a nejake dily z Ikey, co nepasovaly. A zasuvky. A digestor. A ladici vodovodni baterie. A svetla v mistnosti a vypinace. Jo a dvere
A pak to nejak preskladam...
MP Meri jo, tuhle (blbou) zkušenost mám též, jednou muž kamarádky, jednou rodina, no, přesně jak to píšeš
MP Meri My máme se známými teda jen ty nejlepší zkušenosti. Ted nám jeden známej něco na poslední chvíli nepůjčil a jsou s tím problémy, ale to je jediná blbá zkušenost za 2 roky z toho davu. Jinak všechno s těmi známými je v pohodě, že by se nějak výrazně ušetřilo mi nepřijde, protože ti naši známí nám třeba dají sice něco levněji, ale oni jsou prostě dražší celkově. Ale výhodou je, že jsme prostě časově na těch prvních místech a výsledek té práce je kvalitní.
No ale prostě hlavně ať to máš brzo hotové, nechci si to představovat, chybějící pračka je děsné omezení!
Nechat místnost bez světel někdy možná není na škodu. ![]()

Já mám problém..
odpadní trubka z sprchy a umyvadla má 5 cm v průměru.
Na ni potřebuji nasadit trubku/hadici/rouru, ale PRUŽNOU/OHÝBATELNOU, kterou musím vyvést skrz stěnu do nádrže.
Tu trubku nemůžu sehnat. Asi neexistuje. Instalatéři nemají, snad prý elektrikáři. A tam mi řekli, že nemají taky.
A ještě bych tu trubku potřebovala na tu odpadní nějak pripevnit.
Už jsem docela nešťastná.
Aspoň jsem si udělala radost první várkou polštářů.
A instalovala na verandu tv. Přijede máma, tak bude mít separe vedle a já budu doma sama.

Dadoo dej si do googlu tohle ohybatelna trubka 50mm a uvidis co ti vyjede:)
DadooMi neříkej, že není nějakej husí krk v tom průměru?
Kan tak pokud bych chtěla 20 metrů, tak i jo. Já potřebuji tak max 3.
Ale dneska jsem to řešila ve škole na OV u instalateru. Tak mi zítra něco pomůžou.
Já si totiž představovala, že to sfouknu v pohodě sama. Ale prý nějakou redukci a řeknou mi jak na to.
Jsem na sebe zvědavá.![]()
Dadoo Co jezírková hadice, vyrábí se i 50 mm. Propojit ji hadicovou spojkou a zajistit stahovací sponou. Ber to ale jen jako momentální nápad...
Dadoo To bude dobrý a s pomocí to dáš!
Poéma jj, s tou redukcí by to melo byt ok. Ale to vim az ted.
ja si predstavovale, ze mensi zasunu do vetsi. Utahnu nejakym krouzkem, plochym, a eventuelne oblepim kilometry ducktapu.![]()
5 cm průměr mají běžně. Ta redukce to vyřeší.. ufff ![]()
Prosím vás, přijde vám blbej napad si dat do obejvaku místo sedačky ikea hemnes postel? Kromě toho, ze se na tom nedá sedět, mi přijde úplně ideální! Nedá se vykuchat kočkama a má snadno vymenitelny a pratelny prosteradlo.
naše sedačka už je úplně moc strašná, nepomohlo ani přejetí karcherem, rozervaná od koček už je úplně na kost a kvůli psovi na ni musí byt (smradlavá a plna chlupů) deka, kterou dite neustále stahuje nebo si pod ni lehá ![]()

Potrefenáhusa Klidně, už jsem ji párkrát takhle někde zažila.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.