design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 20:18

letfenixa my jsme akorát staršímu přinesli větší stůl, měl by ho mít pak i do školy, do teď měl akorát konferenční stolek z ikei, ten je teda zralý do popelnice (s tím jsme počítali) a to "větší" kreslení s vodovkami nebo temperami probíhá v kuchyni. Ale nákup šuplíků jsem zavrhla, protože za ten rok by je právě obsadily jiné věci.

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:12

eless Evaeva pracuje na písacom aj konferencnom stolíku a na detskom ma tabuľu a výrobky. Problém je hlavne  umiestniť školské veci.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 21:15

letfenixa on měl ten konferenční jako psací v pokojíčku. Včera jsem oba (každý měl svůj) mýlí a fakt nechápu, jak můžou takhle vypadat V pokojíčku stříhají, kreslí a lepí, na větší akce jim dávám igelit na jídelní stůl. Ale ten opravdový psací stůl snad zůstane v nějakém rozumném stavu, doufám. Po ségře je jako nový (to se teda dá říct o všech jejích věcech).

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:18

Evaeva na písacom aj konferencnom je ten umelý obrus, už mnohokrát vymenený. Detský kút je v obývačke. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 21:20

letfenixa u nás mám já pracovní kout u dětí v herně

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:28

Evaeva kup jim na ty stoly psací podložku, mají i v IKEA. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:33

tenzie mna kedysi v jednom tv programe zaujalo rozdelenie izby na tento sposob. Uz som to nenasla a popisat to neviem, tak prikladam ilustracne fotky (nie je to ono, tieto konkretne sa mi nepacia) ale pride mi to ako super napad, kazdy ma svoje sukromie. Chcem si to skusit neskor dat navrhnut, no obavam sa, ze nasa izba na to bude prilis uzka. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 21:35

continuity no něco bych mu pořídit mohla. V kuchyni pod modelínu mají takové prostírání, ale na stůl by to asi nestačilo.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 21:37

Mrakoplas já bych řekla, že na takové řešení potřebuješ hodně místa a hodí se až pro starší děti, které už si nehrají na zemi, protože přijdeš o ten větší ucelený prostor. My budeme kluků pokoj řešit do dvou let, tak jsem zvědavá, co vymyslíme. Chtěla bych asi nějaké zvýšené postele se závěsem, aby měli každý svoje doupě.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:41

Evaeva no vsak prave, vela miesta (izba ma skoro 20m2 ale na sirku tusim len 3,5) a s tym, ze pre starsie deti suhlasim, vsak ja to planujem na pubertu (preto som pisala, ze neskor)

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 06. července 2023 21:51

letfenixa neviem ako to tam ma zariadene teraz ale na vytvory by kludne mohol mat niekde nejake policky kludne aj nad pisacim stolom a tak by sa uvolnil priestor na skolske potreby. ja mam teda naplanovane 2 varianty a jeden z nich ma stolik s uloznym priestorom a naivne dufam ze by to mohlo stacit

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. července 2023 22:09

Mrakoplas chápu, to pak jo

Offline letfenixa
10902 příspěvků moje polička 06. července 2023 22:24

eless ma aj policky

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 06. července 2023 23:36

My máme detskej nudli tušim 2,5m na šířku, takže se toho moc vymyslet nedá. Bude palanda do L, přijde mi, ze to hodně šetří prostor a zároveň to není tak klaustrofobicke, jako klasická palanda. Psací stůl koupím nějaký rostoucí už asi ted, myslím, ze si u nej starší vyhraje.

Offline continuity
43187 příspěvků moje polička 06. července 2023 23:42

MP Merirostoucí stůl doporučuji, děti u nich seděly od pěti let do teď. 

Offline tenzie
302 příspěvků moje polička 07. července 2023 06:57

Mrakoplas tohle je dobrý, to jsem vlastně někde uz viděla.

Detsky pokoj úplně malý neni, má určitě něco málo přes 20m, a spíš je to kostka, žádná nudle. Jen jsme limitovaný jedním oknem, který je ještě tak blbě na strane, že jedno dítě nebude mít úplně dobrý prirozeny svetlo. Nějaký návrh pokoje jsme měli od architektů, který ale spíš počítal s dvema klukama. Pak se narodila holka a podle jejich interakci to vypadá, že se budou spis nesnaset :) potrebuju pokoj, abych mohla zařvat, kazdej na svoji polovinu, nemluvit na sebe a nevylejzat... :)

Online Potrefenáhusa
38900 příspěvků moje polička 07. července 2023 09:00

Taky se teď chystám na detskej pokoj, je to čtverec s poměrně velkým oknem, trochu se bojim, ze dva velký psací stoly se do nej jednou nevejdou, možná pak na miru nějaká deska pod okno, palande se chci moc vyhnout 

ted z nej ještě vystěhovat tatinkovy věci...

Offline eless
2039 příspěvků moje polička 07. července 2023 12:23

detska izba u nas je pidi nudle. sirka 2,2m a dlzka cca 4m mozno menej lebo priestor na kratsej stene zabera vstavana skrina a na protilahlej je okno pod ktorym je postel pretoze ak by bola pozdlz steny uz by nebolo miesto na hranie MP Meri 

Offline Mohučanka
7364 příspěvků moje polička 07. července 2023 13:58

Potrefenáhusa my máme taky čtverec, 16 m. Dcera už tam má od loňska psací stůl (Ikea Micke s policovým nástavcem), který by jí měl vydržet na první stupeň, řekla bych. Já si myslím, že nějakému zvýšenému spaní se nevyhneme, pokud tam budeme muset narvat dva pořádné psací stoly. Zatím tam je postel 160 cm a šprusličková postýlka asi 120? Rok to ještě vydrží...

Jo a nejhorší část vytváření pokojíčku bylo odstěhovat odtamtud dospělácké krámy...

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 07. července 2023 14:16

Mohučanka 16m je dost, záleží samozřejmě i já dalších faktorech. My jako děti měly asi 13 a dvě postele a dva velké stoly se vešly, ale měly jsme to tak až jako starší, před tím palandu.

A ano, odstěhovat naše věci bylo nejhorší, už jsme jim uvolnili dva pokoje. A včera jsem zrovna řešili, že v ložnici přibyl pracovní stůl (spíš stolek) a nacpat tam ještě postýlku bude zajímavé. (Vejde se, ale sotva projdeme.)