brrr ze jo ![]()
(my tu postel teda doma máme, takže vyzkoušený to (blby) sezení máme)
brrr ze jo ![]()
(my tu postel teda doma máme, takže vyzkoušený to (blby) sezení máme)
Potrefenáhusa No jasně, však to mívaly naše babičky, jak se tomu říkalo? ty gauče s těmi pevnými bočnicemi. Myslím, že je to velice praktické řešení;-). Ono ve vaší domácnosti by ten gauč vydržel ted stejně pěknej jen velmi krátkodobě. Kamarádka si teda nechala udělat nějakou upravu impregnaci, ale stálo to kolik tisíc, ale řeší to děti, ne zvířata. Nebo kamarádka má tu ikea s pratelnými potahy, nevím zda to stále vyrábí. Sezení by jsi řešila třeba nějakým polštářkem za záda, ale fakt záleží, jakým stylem tu sedačku používáte.
Karja jo, kanape v kuchyni je nejlepší ![]()
potrebuju něco hlavně nerozkuchatelnyho, pracím potahum bych se teda radsi vyhnula, je to potřeba u nás fakt dost často a kdo to má sundavat a nandavat furt
(taky už je do ty sedačky vylitej actimel atd...)
Karja Myslíš gauč, nebo otoman. To druhé znám a je to spíš větší sofa.
Potrefenáhusa na sezení to teda fakt není, ale co do vzhledu se mi líbí celá jejich řada. Asi bych koupila navrch takovou tu tenčí matraci a povlekla jen ji, pro snazší údržbu.
Potrefenáhusa Jj, takhle na tu postel by sis mohla dát i nepropustné prostěradlo a pak na to nějaký potah a máš to....My máme gauč hroznej, ale ještě to půjde vyčistit a za tři roky už by snad šlo si koupit novej:-D
Potrefenáhusa mne sa ten hemnes páči veľmi. A myslím ze zrovna u vás bude vyzerať skvelo. Co sa týka pohodlia sedenia, tak neviem ako vy ale u nas su pohovky valacie viac ako sedacie.
Janulik03 podle fotek soudím, že se málokdy uvolní na sezení ![]()
Ta postel je pěkná, ale když se na tom blbě sedí, tak nějak nevidím důvod proč to pořizovat místo sedačky ![]()
Jinak s těma zvířatama je to hrůza děs. Dala bych si říct taky na nový sezení, ale to snad nemá vůbec cenu... jak píšeš, furt sundavat ty potahy... mám na tom deky a už mě sere jak je musím imrvére prát, rozhodně častějc než jednou za tejden ![]()
barbucha no muž zástava tvůj názor, takže budu muset hledat asi dal. Neco s opěrkami bez struktury a snadno omyvatelnyho
Plastovýho ![]()
Já uvažovala i o kožený sedačce ze zoufalství, jak mi lezou na nervy ty věčný deky... ale zas v létě se k tomu přilepíš... a čokl to může stejně poškrábat... no není úniku prostě.
Zrovna jdu ty deky prát
a s bědným osudem mě smiřuje jen pomyšlení, jak mě ta špindíra teď po návratu vítala ![]()
barbucha A co nějakej kovovej divan? Něco jako má IKEA tu postel Fyresdal? A hodně polštářů, páč ta sedací část je na sednutí a opření se moc dlouhá.
To nic neřeší páč musíš sedět na nějakým polštáři/matraci, a to bude taky v látce - kterou čokl zasviní a zachlupatí během pikosekundy. Včetně polštářů za zádama.
Kdepak, tady pomůže jen dřevěná lavice ![]()
barbucha Jo tak, já myslela, že ti kouše čalounění. Na chlupy nic nemám, teda mám, ale nebude se ti to líbit.
V nasledujicich mesicich budu resit, jak předělat detsky pokoj. Syn má před sebou poslední rok ve školce, tak už budu potřebovat něco pro školáka, tzn. psací stůl, židle, větší postele apod. Predelat ho celkove, ted mame sice velkou herni plochu, ale pomalu uz nevyhovujici nabytek. Pokoj by měl být pro dvě děti, kluk a holka, rozdělit nejde, protože má jen jedno okno... i přesto bych jim chtela dopřát trochu oddělenyho prostoru. A vůbec si s tím nevim rady. Hledala jsem nějaký realizace, ale vůbec nic mě nezaujalo. Všechno je až moc detsky, až moc sladeny, prostě too much. Jako je mi jasný, že si pak řeknu co potrebuju, ale nejdřív bych potřebovala tip na někoho, kdo se tim zabývá... tzn. neznáte někoho?
tenzie ja vôbec neviem, kam dáme školské propierty
všade ma hračky a svoje výrobky a materiál na tvorenie . A to som už viac-menej zmierena s tým, že písací stôl bude naďalej len pracovným.
tenzie ja toto budem riesit teraz v lete ale iba pre jedno dieta. bohuzial neporadim inak nez pinterestom. taktiez neviem ako velky je ten priestor ale pribuzni riesili poschodove postele s pisacimi stolikmi pod kazdou postelou
letfenixa ja sa musim zbavit maleho stolika so stolickou a prec pojde aj plastova kuchynka s ktorou sa nehra. potom sa vojde pisaci stolik
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.