Byt není podle mého vkusu, moc barev. Fakt moc. Ale proti kobercům jako takovým nic nemám, do novýho i do starýho bytu
design a architektura
Mně se ze všech těch kroužků tam točí hlava a to je vidím jenom na fotce. Kdybych v tom musela bydlet, tak je asi nejpozdějc druhej den strhám. Včetně koberce (a jinak obecně proti kobercům nemám nic).
reklama na sapeli?
dílo teda:-) a zajímalo by mě kde jedí, když hned za tím kuchyňským pultem mají sedačku?
koberec proč ne, ale tyhle lepený taky nechápu. zdá se mi to nechutný, v takových místnostech mám furt pocit, jako by po mně něco lezlo
reklama na sapeli?
dílo teda:-) a zajímalo by mě kde jedí, když hned za tím kuchyňským pultem mají sedačku?
hustý, oni asi fakt nemají žádný stůl
ani snad konferenční.
haha, pry reklama na sapeli.
Jako je to des. Chapu, ze maji tesny budget, ale ten nesouvisi s mirou nevkusu, co tam predvedli.
z té fotky na které paní maluje válečkem (že je to paní jsem poznala podle popisku:-) tou jedovatou brčálovou barvou mi úplně naskakuje husí kůže. jak v tom může někdo vydržet žít?
to taky nevim, ale on je to jen stripek. To je ten obecny nevkus, splacanina, se kterou se vetsina ztotozni a proto to ma takovy uspech. Je to zabydlene, utulne a je v tom srdicko.
no tvl
krása střídá nádheru ...
to chces, vid? ![]()
si piš ![]()
jauvajs teda, az oci prechazeji. O penezich to fakt az tolik neni, ufff. Tady je nejaka rekontrukce v Praze, podle fotech bych rekla, ze taktez maly budget, nemusim teda ty hlasky a urputne sladeny doplnky atd, ale vypada to podstatne lepe.
http://www.idesignarch.com/small-modern-loft-in-prague-with-scandinavian-style-decor/
s tou většinou bych to neviděla tak černě. ovšem taky znám pár lidí kterým by se to líbilo, minimálně v době vzniku ano.
podle fotek tohle rozhodně žádný nízký budget nemělo..
ty židle co tam mají miluju (ty černé a žluté), naši je mají v kuchyni už od r. 1975 (tmavě zelené, nevím kde je tehdy koupili ale budu se muset zeptat maminky), jsou skvělý!:-)
ja myslim, ze melo
zidle jsou ironica, velmi povedene
myslím v porovnání s tím předchozím hrůzným bytéčkem, samozřejmě
myslím v porovnání s tím předchozím hrůzným bytéčkem, samozřejmě
Tak ta hruza stala 400k, myslim, ze se to ve vysce budgetu moc lisit nebude.
v přepočtu na čtvereční metr jo, ty komůrky tam v součtu dávají skoro 80, ono tosamo o sobě je teda hrůza, takhle měla moje kamarádka pětipokojový-já mu říkala pětikomorový-byt o 80m2 kde ložnice měla 9m
japonsko hadra
Takový židle bejvaly u babičky, v přírodní barvě. Nemůžu odpřísáhnout, že úplně ty samý, ale hooodně podobný určitě.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY