S tim budgetem dost záleží na původním stavu. Jestli to budovali celé, tak podlahy (komplet rekonstrukce), střešní izolace (jestli tam nějaká je, snad jo), nové atyp plastová okna, elektroinstalace, srovnání zdí atd. budou určitě přes těch 400. Samotné vybavení sice působí jednoduše a skromně, ale tipla bych si, že to bude vyšší liga než ten Hornbach nahoře. Což ovšem neznamená, že to nejde s omezeným rozpočtem a se vkusem. Akorát to chce víc přemýšlet a nehledat v akčních letácích.
design a architektura
no, ano, "lehce vyšší liga" to jsem měla na mysli. ikea a pár dražších drobností vs. asko šunty:D
u těch bydlenkových šíleností hraje roli zejména neznalost vůbec čehokoliv "lepšího" než je v těch letácích.. akorát mě to kapku překvapuje u pražskýho bytu. bývá to častější na venkově (až jsem si tam jako obyvatelka poslední obydlené zatáčky před vídní připadala jako z velkoměsta:D
Tedy, mně se ani ten druhý byt nelíbí. Vždyť je tam akorát vše, co je zrovna strašně in, včetně kartónového jelena. Moudra na zdech. Knihy, které nejspíš nikdo nečte, ale mají sladěné vazby. Přijde mi to ne k životu, ale do magazínu.
presne, v duchu jsem si uplne odskrtavala bingo.
na pohled to neni spatny, ale zas vocad pocad, tyhle prefabrikovany cool interiery nemaj dusi, a tim nerikam, ze potrebujou zed naoranzovo a vic picovin.
Souhlasim, nic se nema prehanet a tohle vypada az parodicky. Chce to ubrat.
Byt není podle mého vkusu, moc barev. Fakt moc. Ale proti kobercům jako takovým nic nemám, do novýho i do starýho bytu
Byt mi nepřijde ošklivý, ale můj styl to není. Barev je moc, působí chaoticky a vyčerpávají.
Koberce ráda nemám. Ve svém čerstvě zrenovovaném bytě jsem je zavrhla hned. Mám jen dlažbu a plovoucí podlahy.
coz mi pripomina, ze uz i majitele mistnich vetesnictvi pochopili, ze vintage a skandinavie frci, a kdekterou starou vetes mi prezentuji se slovy ze to jsou sedmdesaty leta ze skandinavie, i kdyz to je treba ddr retro ![]()
Mně by zas dlažba a plovoučky vadily..matka má parkety, to se mi líbí, ale i tak tam sou hozený koberce..
parkety a peknej koberec, rozhodne!
A mně se ještě líbí prkenná podlaha

já myslim, že tohle by mělo bejt regulerně trestný
ten loft se mi taky nelíbí a strašně by mě zajímalo, kde v Praze to má bejt. I podle těch oken, výhledu???
Trh no, paneláky už jsou psychedelický všechny, do čeho se maj vrtnout kreativci...
to je strašný
tak mně přijde, že vždycky, když se nějak styl stane moderní, začne za chvíli parodovat sám sebe (Provence, Skandinávie), v těch umírněnejch civilních verzích nedotaženejch do každičkýho detailu mi to přijde jednoduchý, čistý a moc pěkný
ale s tím snad musí někdo souhlasit, ředitel školy, co já vím, kdo všechno, to ty lidi nemaj vkus, úctu k tradici, k tomu, co vytvořil někdo pčed nima? Tyhle secesní školy by fakt měly bejt pomalu památkově chráněný ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY