bohuzel nevim, je to najemni byt, akort muzu zodpovedne prohlasit, ze ta barva je hodne let stara ...
design a architektura
tak to bohužel pro mě, ale ta podlaha je krásná
Dnes jsem si nechala v celém bytě namontovat nové žaluzie. Po jejich objednávce jsem ovšem trochu zalitovala, že jsem nešla do "vertikál". S těmi ovšem nemám zkušenost. Je zde někdo, kdo by se o zkušenost s nimi podělil?
Děkuji
Takže jsem o něco klidnější, že jsem vzala horizontální.
Reaguju na obr s komodou, chtěla sem citovat, ale pak mi došlo, že píšeš o smazání..komoda je moc pěkná, tu bych i brala, a sem ráda, že sem ten obr viděla, protože už nějakou dobu sháním kredenc/příborník a teď sem si našla něco takovýho vhodnýho v ikee, ale je to bílý a já zuřivě přemejšlím, jestli bílou k hnědý přírodní jo nebo ne..tak asi jo..(už mám bílou židli, ale to se skoro ztratí, ta skříň je mnohem větší)
za me bilou k hnedy prirodni jo.
zejmena k takovymu tomu lehce jetymu drevu, coz je zrovna pripad te komody a podlahy u me v byte. mam pocit, ze to ta bila trochu vyrovna a nevypada to pak tak osuntele.
No, já mám stůl po babičce, nechala sem si ho znova nalakovat ale, byl hodně poškrabanej, vyfotila bych to, ale už se stmívá a je prt vidět. Asi to prostě risknu. Protože stejnou hnědou stejnak neseženu a kdyby to měl bejt trochu jinej odstín, tak to už radši úplně jinou barvu..díkec za názor ![]()
Chápu
Až jednou vyhraju ve sportce (tedy.. až si jednou vsadím) koupím si obklady a dlažbu tady. http://www.habibi-interiors.com/
A takhle se to vyrábí:
https://www.facebook.com/LADbible/videos/3315817621798738/
T černobílé mozaiky, nebo ty tlumené barvy.. ach..
jo, tak to je dost dobre.
moc pěkný. Já až vyhraju, pojedu do Portugalska pro azulejos
Už štvrť hodinu premýšľam čo by som chcela, až vyhrám a doteraz má nič nenapadlo. Bože, čo sa so mnou deje?????
Ach.. pojedeme spolu?
azulejos ![]()
mně se tyhle dekorované kachle (i třeba mexické) děsně líbí, ale mám hrozný strach, že kdybych si to dala třeba do koupelny, tak by se mi to okoukalo ![]()
Hned jak se vrátím s barbuchou z Irska! ![]()
Vidim ze v tom mas jasno.. a to je spravne...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Znamenitým ženám, které si libují v parfumérském umění
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY