design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline rozarka
4225 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 13:53
Reakce na Mutziputzi:

Snad chtěli zachovat to zábradlí,tak k němu popasovali budovu...strašné. Že by se nenašel nikdo,komu na té škole záleželo? Komisi museli tvořit grázlíci,co proletěli v každém ročníku. Jako pomstu.

Offline rysamona
1112 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 14:34
Reakce na Jiná Realita:

Pokud ta stavba nebyla nemovitá kulturní památka (nemusela být i přes tu hezkou fasádu) tak se vyjadřovat nemusí, nemuseli se to ani dozvědět. Co se týče stavebního úřadu... Je to kus od kusu, někdy povolení ano někdy ne. V tomhle případě, kdy se tak radikálně mění vzhled mělo být asi stavební povolení, ale viz. výše. SU mohl naznat že to stavební povolení nepotřebuje. A i kdyby bylo stavební řízení, účastníkem by tam byl majitel a maximálně tak sousedi což mohla být opět pouze obec a nula od nuly pošla

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 14:47

osobně si myslím, že zateplování sto let starých veřejných budov by mělo být zakázané. sto let stará budova se zateplením zničí vizuálně vždycky. 

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 24. srpna 2017 15:26

Na Archwars se to dost rozebira. Pikantni je,ze autor  uprav je Quality architect . Žádný architekt tam ovšem není. Majitel je jakýsi stavební technik. 

Jejich dílem je i jiná prisernost v Kladně proti soudu.  Nástavba kosmírneho typu na starem domě.  Silenost non plus ultra. Majitelé osobně znám, jemu se to líbí . Moderní architektura,  neasi

Offline Janulik03
20377 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:14

Až by sme sa mali ešte raz sťahovať, tak mám vzor. Až na ten už všade prefláknutý koberec, ktorý sa mi ale aj tak páči, by som to brala ako to stojí a leží. 

http://bydleni.idnes.cz/drevostavba-u-jezera-srub-ve-finsku-dbp-/stavba.aspx?c=A170822_155759_stavba_rez

Offline barbucha blogger
36081 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 09:39
Reakce na Janulik03:

Jo, to by se mi taky líbilo   Až snad na ty kožený křesla - ale skandinávskej styl má tu výhodu, že si k základu (jednoduchýmu, nebarevnýmu nábytku a rovněž nebarevnejm stěnám) každej může přidat co srdci libo, včetně ušáku po babičce... čímž byt vhodně získá i na osobitosti.

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:14
Reakce na Mutziputzi:

podle diskuse se to i nekterym lidem libi??

Jan Pokorný Upřímně řečeno, ta původní podoba nebyla nikterak světoborná, natož hezká, a i kdyby budova měla třeba tři sta let, tak tato kombinace staré a moderní architektury se mi zdá mnohem poutavější. Tě fuk, co člověk, to názor. Vždycky bude někdo brblat.

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:17
Reakce na baltik:

jasně že.

podke diskuze mají lidé třeba i názor, že "škola má být barevná"  a tamto předtím bylo šedivě nudné, takže se dětem pak do školy ani nechce 

Offline baltik
4992 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:17

ty jo a lidi tam davaji dalsi obrazky "opravneych" skol od nich z mest s podobnymi vysledky, to je mor

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 13:37
Reakce na baltik:

Offline Mutziputzi banned
20970 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:20
Reakce na baltik:

Bude pokračování ;-)

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:38
Reakce na Mutziputzi:

TVL ze me to prekvapilo..... uz se nedivim nicemu.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:48
Reakce na Sweet Potato:

Tedy, mně se ani ten druhý byt nelíbí. Vždyť je tam akorát vše, co je zrovna strašně in, včetně kartónového jelena. Moudra na zdech. Knihy, které nejspíš nikdo nečte, ale mají sladěné vazby. Přijde mi to ne k životu, ale do magazínu.

To je presny, ja to nedavala, protoze se mi byt libi (z tech dekoracnich mouder lezu po zdi a je to desne pritazeny za vlasy, uplne tomu chybi nejaka lehkost atd atd, jak uz tady probehlo. Chtela jsem jen naznacit, ze to nemusi bejt vsechno strasne barevny. Co se penez tyce, myslim, ze silene drahy to nebylo, spis si za to asi silene nauctovali, kdyz uz. Libi se mi ta bila cihlova zed teda. Jinak to cely dost rychle bude demode.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 17:51
Reakce na Lilly_Ku:

Tady je to to samo, moje zidle co miluju (mam dve, prodavali tehdy takovi super starsi manzele 6, mela jsem je koupit vsechny) mam za $30 dohromady, vcera jsem videla za vylohou ve meste (takovej jakoze luxus frc) 4 za $500. Zidle i stul jsou origo 60/70 leta, bych za to ted vyplajzla majlant.

S kamoskou jsme premysleli, ze budem kupovat a preprodavat, akorat to chce nejakej prostor na uskladneni, sakrys.

Offline 0zero7
11914 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:06

Kdy se stehujem? Asi bych se neovladla a nektery to oblozeni natrela na bilo, ale jinak cajk.

http://mydesignagenda.com/casa-xixim-specht-architects-opens-tulums-jungle-ocean/

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:14

Katowice Nikiszowiec   

Offline viktorka_od splavu
49431 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 18:36
Reakce na Jiná Realita:

osobně si myslím, že zateplování sto let starých veřejných budov by mělo být zakázané. sto let stará budova se zateplením zničí vizuálně vždycky. 

nejen vizualne. polystyren, plastaky, plisen

Offline Dadoo
11714 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 19:51
Reakce na Mutziputzi:

Další příklad onoho skvělého "architektonického" studia. V centru Kladna

Offline Jiná Realita
12314 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 20:19
Reakce na Dadoo:

Další příklad onoho skvělého "architektonického" studia. V centru Kladna

na to jde říct jen ježíšikriste! (promiň Bože :/)

Online Sweet Potato
40624 příspěvků moje polička 25. srpna 2017 20:29
Reakce na Dadoo:

Rukopis je nezaměnitelný.

Škola se prý líbí, říkala paní starostka.