design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 14:15

Lama_z_LanaHezky sklo a sváteční nádobí ti zaberou jednu polici v kuchyni, dej si poradne vrchni skrinky a bude mista plno. No uvidíš, ono se ti to vyvrbi. Ale židli v cestě dveří máme ted my a je to na nic, nehledě že pak můžeš mít dvě židle tam u okna a už to máš neprůchozí. Ono se to časem ukáže, co to dovoli;-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 14:24

Karjajasný, já jsem zkoušela kam max to jde dát od zdi ten stůl, prostor tam je. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 23. zaří 2023 15:14

Lama_z_Lana já souhlasím s karjou, taky bych ten stůl posunula. Aspoň zatím, jestli ti chybí úložný prostor zjistíš později, tak bych zatím volila spíš hezčí variantu.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 15:23

Evaevajá tam do toho rohu určitě něco chci. Na mě je to takhle hrozně prázdný. A určitě ne otevřený police, nesnáším utírání prachu

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 23. zaří 2023 15:30

Lama_z_Lana Tak obraz:-D

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 11:57

Lama_z_Lana 

Nevidím celkovou dispozici, ale proč nedáš ten stůl blíž k oknu, to jest k tý protější zdi?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 12:09

barbuchaprotože bych na tu zeď chtěla dát skříňku na věci, tak jsem si to jen zkoušela, kam by maximálně šel ten stůl dát, ale půjde dát určitě blíž. 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 13:27

Lama_z_Lana 

Tak tu skříňku můžeš dát i stejně tak na druhou stěnu... stůl jsem myslela dát úplně naproti na druhou stranu, prakticky přímo pod okno, aby na něj šlo světlo pořádně. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 22:36

barbucha to jsem si původně myslela taky, že ho dám tam. Akorát bych si tím zablokovala přímou cestu k oknu (a k jeho otevírání), což mi přijde dost nepraktický. Naproti bude gauč v budoucnu. I když jsem si na metry polepšila, pořád je to malý byt . Skříňku jsem koupila, když se mi nebude pozdávat, využití najde v "pracovním koutě", páč moje současná knihovna už má to nejlepší za sebou. 

Lepší foto teď nemám, "koberec" tam byl kvůli stehovakum. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 22:57

Lama_z_Lana Ty svetla co jsi nalinkovala jsou moc hezky! Nad jidelni stul by se hodily obe za me.

Pokud chces neco na stene vedle okna (at uz bude stul kdekoliv) tak bych mozna zvazila, pokud by se ti vlezl hogo fogo servis a sklenice do skrinek, jak pise Karja jestli by tam treba neslo neco v duchu polic na stenu aby to zacinalo vys a bylo odlehceny, Vis jak to myslim? Pisu to jak tutan, proste reseni co nevyzaduje skrinku nebo kus nabutku az na zem a pokud jo tak neco vzdusnejsiho nez uzaviratelna (to chapu na to nadobi, prach atd). To me jen tak napadlo jak na to koukam. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 23:04

Lama_z_Lana Aha, uz ctu ze skrinku mas, tak uvidis! 

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 23:18

0zero7 myslela jsem, že tutan je slovo používané jen v naší rodině

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 23:46

barbucha me se ten tvuj napad libil, dokud Lama nerekla ze chce mit pristup k oknu, to souhlasim, pokud stul nejde dat tak aby se za nej pohodlne dalo jit aniz by clovek nemusel manipulovat s zidlema, tak myslim, ze lepsi tam kde je. 

Malou pohovku tam uplne vidim nejakou Lami pudrove do ruzova (me by se teda libila i horcicova nebo tak neco) nebo neco jinak pastelovyho. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 25. zaří 2023 23:48

Pinot Noir TYJO ze bych pouzila neco co tady neni srozumitelny? Muj slovnik se tak starej co jsem se odstehovala, tak vis jak. 14 dni nestaci na pochyceni vsech novot tutan je dobrej vyraz, presne vystihuje ten oblicej nechapajici (vidim brachu, kdyz mu maminka v 16 vytahuje cigara z kapsy pote co krouti hlavou na dotaz jestli kouril) ha ha

Online Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 00:31

0zero7 nikdy jsem to slovo neslyšela jinde, než u nás. Měla jsem kamaráda, to byl jasnej tutan. Byl to dobrej kamarád, takže bych o něm nikdy neřekla, že je blbej, nebo hloupej, ale tutan prostě byl.

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 06:05

0zero7 Pinot Noir Já tutan znám a používám, tak ale my jsme ze stejnýho kraje. :-) Taky mi to do teď přišlo úplně normální a srozumitelný!

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 14:22

Lama_z_Lana 0zero7 

No, tady na tý poslední fotce je to aspoň dobře vidět

Ale já musím trvat na svým - stejně bych dala ten stůl na druhou stranu. Že "bych" dala? Ne, já ho tak už mám a ačkoliv mam kuchyň ještě menší (inu panelák), tak se k oknu dostanu, aniž bych musela šoupat židlema nebo snad nedejbože stolem. Prostě není přímo pod oknem, ale o kus blíž jakože do místnosti. Ale je to věc názoru...

Ten gauč (malou sedačku) jsem taky chtěla navrhnout, ať bude u jakýkoliv zdi, tak tu kuchyň zútulní a paní kuchařka si bude mít kde odpočinout Nakonec, do kuchyní vždycky gauč patřil, že jo!

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 14:25

Lama_z_Lana 

Jo a mimochodem, tím gaučem si tam zasekáš ty el. zástrčky a pořádně se k nim nedostaneš, což by se ti se stolem nestalo

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 15:04

barbucharozumím Ti, ale pro mě prostě praktičtější jít k tomu oknu napřímo než obloukem obcházet stůl (židle by asi nepřekážely). A že já to okno otvírat a budu otvírat furt, jsem větrací . Ono jde naplno otevřít jen to prostřední okno

Že mi gauč sebere ty zásuvky mi v zásadě nevadí, jsou tam beztak kvůli televizi, která tam nebude. Bude tam jen router, kterej ten gauč aspoň pěkně schová. Já mám na bytě elektrickejch zásuvek, že nevim co s nima

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 26. zaří 2023 15:14

Lama_z_Lana 

A to ti teda zle závidím! Mám jich pár a v každý rozdvojku nebo spíš roztrojku! Jinak bych byla v háji