design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:51

Karja Tak jedině nalepit něco neklouzavého na nožky a prostě to bude jen stát opřené, nebo přísavky. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:53

Kan ty přísavky mě taky napadly nebo nějaké odstranitelné lepidlo. Spodní dlaždice jsou hodně hrubé, tam by se to mohlo i obrousit pak a nikdo by nic nepoznal. Nechápu, že u těch věcí není na internetu rovnou i ten návod, kde by se člověk podíval, jak to řeší...no ty dražší věci to mívají. 

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:55

Karja Mně jedině napadá najít nějaký typ, co by byl nějakým způsobem výsuvnej a šel zapřít i o strop.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:57

Karja vůbec nevim, jak ten žebřík vypadá, co se o něm tady bavíte... neni to něco jako ta věc, co je v každý tělocvičně? to by se dalo přidělat na podlahu a na strop... na ručníky a ještě si můžeš i zacvičit

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:57

continuity No, malé děti to občas mají tendence používat jako žebřík, takže připevnit určitě :o) ale myslím, že Karjiny holky už by si to mohli nechat vysvětlit.

Online continuity
43188 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:00

DruI no vzhledem k tomu,že mám děti o hodně starší a nábytku lezou, tak bych na to úplně nespoléhala. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:01

RoSa Ne, žebřiny to nejsou:-D, je to takové kratší DruI No to už by bylo asi náročnější sehnat nějaký do stropu, to už by mi snad museli udělat v truhlárně a klepat si na čelo, co je to za kravinu:-D:-D Popřemýšlím nad tím lepením, to by snad mohlo něco chvíli držet

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:02

continuity Tak to mě doted nenapadlo:-D Myslela jsem, že to na sebe můžou strhnout max:-D. Ony jako skáčou třeba po gauči, ale po skříních či tak ne, vždy si přisunou židli:-D

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:04

Karja Ehm, já jsem tak dlouho nemohla najít nic, co by mi do koupelny sedělo, až ten náš žebřík vyrobil muž :o)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:05

DruI Tak to u nás nehrozí, tyto malé projekty bez významu, tak za 5 let, my tu máme roz...ané uplně všechno:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:48

Karja s žebříkem asi neporadím, já asi furt nevim, co máš na mysli . Ale! Dík za tip na toho Mareše, peřiny už mám doma a fakt super! Takhle jsem si to představovala .

Jináč teda jsem už sestavila skříňku a myslím, že dobrý. Vešla se tam úplně přesně. Stůl se tam taky v pohodě vměstnal. Ještě poladim ten vnitřek, samo. Ještě jsem koupila takový minimalistický mosazný úchytky/čupliky, ty snad časem taky nainstaluju. A musím koupit nějaký pěkný závěs až na zem, teď tam nějaký provizorní, co mám půjčený od máti. Nevim barvu, asi zelený. Nevim

Offline baltik
4989 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:53
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. října 2023 12:58

baltik jo aha. Já jsem totiž nějak automaticky do koupelny počítala s topným žebříkem, tak mi to opírání o zeď moc nedávalo smysl. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:32

Lama_z_Lana Jj, dej si určitě zelený a pak mi napiš, kde jsi je koupila. Já chci zelené do ložnice a v Ikee jsem nevybrala. Jiné barvy mají pěkné, bežové nebo bílé, tam je hodně druhů, nebo tyrkysové jsou tam hezké, třeba do chlapeckého pokojíčku, ale ta zelená nebyla ono. 

Jj, otopný žebřík je nejlepší řešení, ale u nás to napojení dalšího toného tělesa na podlahové rozvody hrozně haprovalo, takže máme v koupelně nahusto podlahovku aby to vyhřálo víc než jiné místnosti. Jinak jsem myslela, že ta podlahovka je taková jako uživatelsky dávačka a že jde člověku uplně na ruku, co jak chce, no tak to ne:-D

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:33

baltik No a z Tchiba přesně vybírám:-D. Se na to vy...nalepim tam háčky z domácích potřeb:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:45

Karja jojo, kde to pořídit..já teď do ložnice pořizovala nějaký ten blackout z MKluzkoviny (světle růžový), tak uvidím, jaký bude. Do té jídelny žádný extra zatemňovací nepotřebuju, bude spíš na parádu a abych tam nebyla jak ve výkladní skříní. Tak ten zatím nepospíchá. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 13:47

Lama_z_Lana Přesně, já taky nepotřebuji silný zatemnovací, ale po netu to vybrat nejde, v kamenném nevím kde ještě se podívat.

Offline Annegret
162 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:20

Lama_z_Lana moc krasny to je

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 14:53

Lama_z_Lana Jo a taky jsem ti to zapomněla pochválit, je to moc pěkné a nakonec to nevypadá, že by to tam bylo nalepený na sobě. A hele vytíráš? Já zjistila, že to není vůbec třeba, na té podlaze nejde vůbec nic vidět, oproti předchozímu mixu lino a dlažba...nebo jako jasně, na jednom místě, kde je rozhové okno, je tak zvláštně lomené světlo, že zrovna tam je vidět, že je po tom "chozeno" že se to neleskne a tak. Ale žádné lepáky, a taková ta jetá vizuálnost. Super co:-D

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 20. října 2023 15:06

Annegret Karjadíky

Karja no jako..moc ne, asi 2x zatim

Přesně jak říkáš, nemám pocit, že by ta podlaha bylo brzo nějak jetá, jako rovná lesklá podlaha, super je to. Ráno, když jdu do práce, tak někdy pustím robota a čus