design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:06

Karja haha no já pak přes něj částečně dám ostrůvek, až se bude dělat kuchyň, takže do prostoru vyčuhovat jen trochu. 

No s tím nábytkem - já takhle se snažila poskládat nábytek do předsíně a z té ceny se mi lehce nadzvedlo jedno obočí (já už nábytek nekupovala leta, tak jsem trošku mimo ).

Jinak jsem zjistila, že mám hrozný předsudky vůči výklopnýmu botníku - ušetřil by mi na jedné stěně spoustu místa, ale mám pocit, že se to těm botám nelíbí tam takhle žít    

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:22

Lama_z_Lana mas to krasny. Svitivi prkno casem zajde

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 20:33

Karja Vysočina je levnej krajNás by skřín těchto rozměrů u našeho truhláře vyšla na dvojnásobek. Já bych neměla problém jim ty peníze dát, ale u poslední vestavěné skříně nám tak dodrbali vnitřní šuplíky, že už na to znovu nemám odvahu a tak musím řešit schodek....

Online Karja
44750 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 21:04

monis Jako jo, ta naše kuchyň taky nebyla drahá, ale nejsem si moc jistá, jak by to vypadalo. Moc se mi nelíbí ty skrine, kde jsou ty kovové lišty zvenku a tak by to asi bylo. 

Lama_z_LanaKamarádka má poskládánou předsíň a skříně do dětského pokojíku (předsíň má cca metr a půl šířkia až od stropu, všude dvířka a v pokojíčku má kombinaci dvířek a otevřených polic) normálně z IKEA toho kuchynskeho systému method. Vypadá to dobře, hlavně je velký výběr dvířek. Ohledně botníku docela tápu, já asi boty zavřu normálně do skříně ke kabátům. Jakože dám skříň odshora nahoru a ve spodních policích budou boty, co nenosim ten čas zrovna denně. Ty výklopný botníky mi nejsou taky sympatický. 

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 22:06

Karja my máme botník ve spodní části skříně na kabáty v předsíni. Máme tam dvě řady šuplíků a líbí se mi, že na ty boty pořádně vidíš. Výklopný botník jsem měla a bylo to děsný.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 22:18

monis prosimte a proc to bylo hrozny? Ja z toho mam ten pocit, ale nazivo jsem se s tim nikde nesetkala (jako ze jsem byla na nekde na navsteve, ne v obchode), pricemz nabizi se vsude ve velkym. Ja chci do predsine prave jen botnik a maly vesak.  

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 22:25

Lama_z_Lana já jsem teda měla jenom obyč z Ikea, ale bylo to blbý. Vyšší boty typu chelsea boots tam měly  divně slisovaný vršky a boty jako žabky a letní sandálky tam zase nedržely jak jsou placatý, padaly na bok a propadaly se dírou do nižšího patrapřišlo mi to tak na tenisky a polobotky.  Možna existují i nějaké lepší, ale určitě bych to chtěla vidět naživo a zkusit tam ty boty dát.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 22:33

monis diky, to jsem si presne myslela. 

No, potrebuju jeste nejakou dobu predsin jako dilnu, tak mam jeste cas vybirat. Blby je, ze spousta "ikea" skrinek ma sirku 120 a ja potrebuju max 115

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 04. zaří 2023 22:52

Lama_z_Lana Pokud se ti vejde normální botník, tak si ten výklopný nepořizuj. My ho teda máme, ale štve mě víceméně ze všech těch důvodů, co zmiňuje monis Ale holt úzká chodba a malý byt si vyžaduje jisté oběti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:08

Tak jeste jednou zaspamuju-kdyz ja mam takovou radost, jak uz se to blizi te obyvatelne forme

Bohuzel jsem si to sama nevyfotila prazdne ze stejneho uhlu a mam jen foto z inzeratu s prislusnym "stagingem". 

Takze pred a po.

Zaroven kdyz na to koukam, bude to chtit nejaka peknejsi svetla, doted jsem jim nevenovala moc pozornosti, ale predstavu mam nulovou

Prijimam tipy a inspiraci

Offline Len
2673 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:10

Lama_z_Lana Tohle není spam, já jsem třeba úplně nadšená z takovýho krásnýho prostoru! S lustry bohužel neporadím, sama hledám dva a ne a ne si vybrat. 

Online Evaeva
příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:17

Lama_z_Lana na světla jsem se chtěla zeptat Nejdřív to bude chtít představu o stylu vybavení. Ale jinak je to fakt krásný.

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:27

Lama_z_Lana Krásný! Já jsem velký zastánce starých mosazných lustrů a klasickou čirou žárovkou, né led.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 12:49

Lama_z_Lana krasny byt mas. Velmi podobny, skoro az identicky mala sestra so svagrom. Ta izba, z ktorej je to fotene, bola kuchyna s obyvackou. Mali dva visiace lustre, kazdy iny a vyzeralo to nakoniec super. Ale tie by som riesila az ked budes mat nabytok, uvidis co sa ti tam bude hodit. Ehm ja takto nemam stale svetla v spalni, len dve visiace ziarovky, lebo uz tri roky nie som schopna nieco vybrat . Ale tam potrebujem prisadene. 

Offline mitford sister
1719 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 13:31

Lama_z_Lana já už nemám lustry přes deset let, ale až na to dojde, tak - protože nejsem ten typ všechno zvažovat, půl roku vybírat a tak - nakoupím asi všechno na eshopu severské světlo nebo tak nějak. přijde mi to docela hezký a ani ne moc drahý.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:06

Lama_z_Lana mně se v historických interiérech hrozně libí kartell fly, působí to vzdušně a lehce, ale zálezí na nábytku. Já je mám doma a jsou super.

Offline monis
1613 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:14

mitford sister severské světlo má hezké věci a mám i dobrou zkušenost s reklamací

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 14:44

Lama_z_Lana 

To okno je super, jen na mytí to bude víc práce asi...

Lustry se mi líběj taky starý/starožitný, ale k úplně modernímu nábytku. A dneska už nejsou moc k sehnání nebo strašně drahý.

To severský světlo mitford sister taky neni špatný, koupila jsem si tam mosaznou lampu a určitě ne jako poslední věc, koukám tam zrovna ještě na stínidla...

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:39

Lama_z_Lana do podobneho bytu jsem hledala svetla ve stylu art deco. Prisazene mame toto, ale s cirym sklem https://www.svitidla-bachman.cz/Stropni-svitidlo-Art-Deco-Style-Extra-d1602.htm

Zavesene lustry jsme koupili v obchode Elusia.

Offline Ginger
1216 příspěvků moje polička 05. zaří 2023 16:45

Mrakoplas lustry do domu vybirame uz 15 let. Ten barak spadne driv, nez se pro neco rozhodneme.