design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 27. zaří 2023 05:03

Pinot Noir Garfie ajo, s Garfie vim, ze ze stejnyho kraje, s Pinot jsem nevedela :)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 09. října 2023 13:18

Zas máme něco zfušovanýho na baráku. Opět klasicky, já něco chci, dlouhodobě, myslím, že to jasně a srozumitelně podávám, sambovi když je pro něj ta věc nepodstatná, tak to zřejmě asi vypouští, ale začne se to dělat, můj táta se sambem to opět převedou do "technicky nejlepšího řešení pro tu danou věc" uplně se ten prvotní záměr nějak jako vyruší nebo dá na druhou kolej....a výsledek je, opět to nejlepší řešení ale pro tu danou věc, ne jako pro celek. Takže momentálně máme bránu na místě, aby se nejlépe otvírala, ale ne na místě, kde jsem chtěla původně parkovat....chápete to? Už takhle je tam někde u toho píchnutá retenční nádrž, protože to je přece nejlepší místo pro retenční nádrž, ale ta zahrada není určená pro retenční nádrž, že jo....To je furt! Takže v příštím životě, dělám projekt rok, dám za něj půl milionu, jenom za ty plánky, a pak pojedou centimetr na centimetr ve shodě s tím:-D:-D

Online continuity
43188 příspěvků moje polička 09. října 2023 13:23

Karjapromiň

Brána na místě, kde se bude dobře otevirat mi připomněla vtip jak chlápek hledá jehlu tam, kde je svetlo a ne tam, kde ji ztratil. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 09. října 2023 13:30

continuity No, ale takhle to fakt je. Jako ono je to normálně použitelný, i kvůli dalším věcem víc vhodný, ale prostě záměr byl jinej. Za kreténa jsem pak vždycky já, protože KVŮLI MNĚ to předělávají:-D

Navíc já nejsem technik, přijdu na to vždycky až hodně hodně pozdě a to je taky, jaktože jsem to neviděla, nevěděla...no protože jsme se domlouvali jinak, že jo:D.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 09. října 2023 14:03

continuity Navíc tohleto, to už s dědou jako nevykomunikuju jentak, beton už drží..... Prvně mu asi řeknu, ať práce přeruší...no a pak asi až za čas to načnu, že jinak.

Offline JankaM
3109 příspěvků moje polička 09. října 2023 23:08

Karja píšeš nádrž a hned mám reklamu na jímky, v 8. patře paneláku využiju

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 10. října 2023 08:45

JankaM To nevíš, jak moc bude suchej rok:-D

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 16. října 2023 19:26

Nenapadá vás, jak by se dalo vyřešit toto ve skříňce, která nemá uvnitř tu stranu, na kterou se montuje víko, protože je to rohová skříňka a pokračuje ještě 60 cm do rohu? Nebo nějaké jiné řešení, aby se dal koš otevřít bezdotykově? Na hloubku je ve skříňce jen 30 cm, pak tam překáží odpad od dřezu.

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 16. října 2023 20:20

1010 bezdotykovy kos tam nejde?  Neco takoveho

Offline 1010
217 příspěvků moje polička 16. října 2023 21:07

Kokoska Ty s čidlem jsou jen volně stojící, nebo ne? Tohle jsme taky mívali, ale myslím, že to by ve skříňce asi nefungovalo

Offline Jimik
příspěvků moje polička 16. října 2023 21:35

1010 Já to mám v lince také ve skříňce pokračující do rohu, ale tam kde jsou panty dvířek je lišta, ke které jsou uchycená ta dvířka a na tu lištu mám přimontovaný i podobný koš. Ten můj je přichycený jen v jednom bodě, něco takového .

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 10:34

Halo, halo. Docela se mi líbí takové ty žebříky do koupelny. Ale ono to má být opřené, plus někde dodávají s možností připevnění na zeď...nemáte to někdo, jako žádný manuál k tomu jsem nenašla a jako vrtat takovou kravinu do dlažek teda nechci, tak jestli to je nějaké bezvrtákové nebo jak....

Nám toho tak přibývá, já myslím, že mám asi tak pětatřicek položek na nákup, v různé cenové hladině, že se nad celkovu asi rozbrečim a rozkládám to do pěti let:-D

Online continuity
43188 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:25

Karja vrtat budeš muset, ty těžké ručníky ti lepidlo neudrží. Resp. chemická kotva možná jo, ale to pak budeš muset vysekat i s dlazdici. Ale ja bych se toho nebála, ten tam vydrží dlouho.  

A pokud má být vytápěný, potřebuješ někde poblíž zásuvku. 

Offline Kan
9637 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:36

continuity Jako taky občas tápu, ale nemyslela ona ten dekorační dřevěný žebřík, co se po něm lezlo ve stodole na seník?

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:44

KarjaNo, my něco na způsob toho dřevěného žebříku máme, ale my nemáme dlaždičky až ke stropu, takže je přivrtanej do zdi nad dlaždičkama :o) Čistě jenom do opřeného o zeď bych nešla, protože jsem přesvědčená, že by ho na sebe někdo při používání shodil (pravděpodobně já :o)

Online continuity
43188 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:46

Kan a co se s tím v koupelně dělá? 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:47

continuity Přesně, já myslela nevytápěný, jen prostě něco místo držáku na ručníky. Vytápěný máme v druhé koupelně, ten topí normálně s podlahovkou, takže tam prostě to nejvhlčejší prádlo přenesu. Tohle bude jen tak na to polosuché. Zásuvka tam je, ale nejsem moc rozhodnutá to kvuli schnutí ručníku používat, přitápět se tam snad nemusí. A přesně, furt je to žebřík do stodoly, jakoby nic stálého, co by stálo za zničené dlažky:-D

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:47

continuity My ten žebřík používáme na ručníky.

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:48

DruI Přesně, no ten můj nemá žádný montážní návod, myslela jsem, zda to nejde nějak jako stabilněji přichytit bez vrtání. Máme dlažky až do stropu. A evidentně nepůjde..:-D

Online continuity
43188 příspěvků moje polička 20. října 2023 11:50

DruIno stejně bych to připevnila. Zvláště s malýma dětma.