Karja zkus. Mne vadi machat cokoli v kyblu a zdimat.
design a architektura
Lama_z_Lana díky, zázrak objednám, hadr musím furt rovnat, tohle bude boží ![]()
Já jsem stará škola, já nejradši ten hadr no ![]()
Achjo. Poslední dny je dunivý zvuk zpět a v abnormální intenzitě. Já nevím, co dělat. Takže mě asi brzo čeká stěhování ![]()
Vůbec nemam sílu na to martyrium ohledně prodeje a dalšího stěhování. Ale už mi dochází optimismus, že najdu ten zdroj. Můžete bejt prostě cokoliv.
Jsem prostě nešťastná, zoufalá a vůbec nevím, co se mnou bude ![]()
No to je hrozný a to je to tak hrozný? Já myslela, že je to nějaký vnitřní zvuk nějak z bytu a že si to sedne. Tak myslíš, že je to někde zvenku? Neexistuje někdo jako ,,zvukohledac,, nebo nějaká kamarádka, co by to třeba nezávisle lépe odhadla?
Lama_z_Lana a slyší to i někdo jiný? Nechci ti tedy vsugerovat blbé myšlenky. A soucítím.
Karjajá si myslím, že tousi být něco z venku, co se nese stěnou baráku. Divný je, že to slyším úplně všude v bytě a vsude stejně intenzivně. I v koupelně, která je místnost uprostřed baráku. Proto se mi tak špatně lokalizuje. Dneska mám fakt krizi, je to neúnosný, jak kdyby tu jela nonstop ždímačka na nejvyšší obrátky. Nevim jak líp to popsat.
Lama_z_Lana To je fakt zvlastni a jede to jako x hodin v kuse? Jako celý den? Byt je to malý, klidně se může nést takhle stejně do všech míst i nějaká rekonstrukce v dome třeba? a cítíš i nějaké vibrace nebo jen ten divný zvuk? Taky co by to mohlo být zvenku, nic jiného než doprava mě nenapada. Hrozně te lituju, ale určitě se to objasní!
Karja no je to právě nonstop celý den, někdy je intenzita nižší, jindy vyšší. Je to monotónní nízký zvuk, dunivý. Dneska v noci je to extrem.
Lama_z_Lana tlapkam moc a držím palce, ať to odhalis. Tyhle nízkofrekvenční zvuky se tak chovají, že jsou jakoby "všude"
Nemáš nás sebou sousedy, ono se to kolikrát šíří i zhora.
Lama_z_Lana
No to je hrozný a to je to tak hrozný? Já myslela, že je to nějaký vnitřní zvuk nějak z bytu a že si to sedne. Tak myslíš, že je to někde zvenku? Neexistuje někdo jako ,,zvukohledac,, nebo nějaká kamarádka, co by to třeba nezávisle lépe odhadla?
něco takoveho existovat musí... před kolaudaci nového bytu v půdním prostoru nad námi, probíhala nějaká zvuková a vibracni zkouška, jestli se hluk z podlahy a celkově z toho bytu nenese příliš a není u nás slyšet.. nahoře měli nějaký pochodujici stroj a dole u nás v bytě měřící přístroje... tak třeba by to šlo použít i na ten Lamy případ... a naprosto chápu to zoufalství, tyhle zvuky jsou neskutečně otravný...
ještě mě napadlo, jestli tam neni nějaký podzemní kryt nebo tak něco... s generátorem... zkrátka něco co není vidět a třeba se o tom verejne ani moc neví...
No .mám za sebou asi nejhorší noc v životě...kromě toho šíleného hluku mě ve 4 ráno chytnul žaludek. Jenže v půl 11 ju na gastro a tak si nemůžu vzít léky na bolest, protože nemůžu pít. Vůbec nevím, co dělat. Je to absolutně nesnesitelná bolest, neexistuje žádná poloha, co by mi ulevila ![]()
Lama_z_Lana teda ty si to dáváš.... moc tlapkam... co něco teplého na břicho? třeba by ti to ulevilo ![]()
Vůbec nic nepomáhá ![]()
Lama_z_Lana a zkusit tam zavolat? Jestli třeba nemůžeš přijít akutně hned, případně si můžeš vzít prášek?
Lama_z_Lana Cipek nebo rozpustna forma leku? Tekutiny projdou zaludkem behem dvou hodin. Ale je to strasny. Soucitim. Ja si v 17 udelala regulerni vredy uzivanim NSAID na menstruacni bolesti. A i zo samotne gastro v akutni fazi bylo dost hrozne. Uz jsi na gastru byla? Uzivas blokatory protonove pumpy? Jestli jdes poprve, tak ale aspon brzo budes vedet.
Jos beru, 2x denně. Ale poslední dobou mám ty nocni záchvaty tak 3-4x týdne. Na gastro jdu poprve
Lama_z_Lana
. Tak snad najdou pricinu, upravi ti treba davku nebo zjisti jestli nemas Helicobactera. Byla jsem na gastru dvakrat a podruhe to vysetreni bylo uz uplne ok. Nekde nabizeji i sedaci. Drzim palce. Nemas ted hodne stresu, nepravidelne jis?
Lama_z_Lana uuf
Algifen kapky muzes bez zapiti, pokud mas
Tak podle UZ zlucnikovej kámen ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí