Lama_z_Lana Strašně moc tě lituju....pozvi si pro začátek co nejvíce navštěv a poslouchejte, poslouchejte. To se musí vyřešit.
design a architektura
Lama_z_Lana ja jsem kdysi sledovala jednu youtuberku a ona kdyz se prestehovala, tak nemohla natacet, protoze ve zvuku videa mela v pozadi nejaky neprijemny zvuk (ktery jinak neslysela). A ukazalo se, ze mobilni operator, co tam mel antenu ji mel nejak prepalenou a to to delalo a normalne oni prijeli a merili ten zvuk, tak to na ne zkus. Jestli to video, kde o tom mluvi najdu, tam ti na to odkaz (doufam, ze si to nepamatuju zkreslene)
Lama_z_Lana Hele vyzralo to docela dost, ale myslím, že se to časem trošku slije až použiju přesně jak píšeš ten podlahový vosk.
Ještě mám k odstranění skvrnu od vody ..normálně jsem přetáhla z venku sušák, ono chumelilo a asi i trochu mrzlo, takže dole byl asi nějaký led a na tu podlahu natekla voda a asi vetsi množství jak to postupně talo a na malý kousek kousek pod tou botičkou sušáku, dál se to právě nemohlo rozlít, tak se to nějak koncentrovalo, takže to zčernalo. A to už vůbec nevím čím, na netu se píše vselic od jemného brusného papíru až po pastu na zuby:D:D.
Závěs, hele podívej se na Reserved, teď jsou tam v akci co máme a jedny z nich jsou fakt asi nejhezčí co máme. Takové hodně světlé béžové za pár korun. V Ikee mě nic moc neodvázalo, kamarádky mají takove jakože pytlové z IKEA, ale u mě to nevypadalo moc dobře.
Karja říkají, že skvrny od vody na nábytku jdou vyčistit vlašským ořechem - tím jádrem, rozlomit a tou bílou dužinou... na něco jsem to už zkoušela (asi šrám, už nevim) a docela jo
RoSa Jako na černé skvrny od vody? Ono je totiž rozdíl estli bíla mapa nebo černý flek. Jako já tam baplacam pastu, ořech, pak to můžu rovnou vzít tím brusným papírem:D
Karja jo počkej! fakt černý dřevo? tak to jsem taky někde měla, a na to jsem koupila někde v Tetě takovej sprej, je na něm zahradní nábytek a je to prej na vlhkem zčernalý dřevo... nějaká ta řada HG ... a to teda funguje!!! ale tipuju, že v tom maj na to bělení savo ![]()
edit: tohle

RoSa No Hmm,to už bez rozmyslu dělat nebudu:D:D. To mi přijde, že je jako nějak na větší plochy třeba ne? Že to jako oživí všechno.. A to já nemám, já mám fakt takové tři flíčky menší jak nehet od malíčku, ale černý jak kdyby to bylo vypálené od sirky
Karja já to měla taky mrňavý, vlastně to byla jen spára mezi dvěma parketama, kam zatekla voda - jsem to tam stříkla opatrně a zbělalo jen to černý
Karja nezbyl vám kousek tý podlahy? Že by sis z toho udělala testovací prkno.
Karja jen tak mezi řečí, skoro denně si na tebe vzpomenu. Podlahy vám stále kloužou? Máte dřevo všude?
Klouže mi první (horní a fakt docela dlouhý) nášlap na schodišti. Jsem dost vyhlášená svými úrazy, tak jsem zvědavá, kdy mi to na tom vrchu schodiště doklouzne úplně a já se půl patra proletim ![]()
Rodinný dům v Říčanech. Oceňuji, že stavbu sladili s plotem. :D

Kan to je dřevo?
Tabea Vůbec nevím, ale je tam spolupráce Chytrý dům sro a ti dělají z masivu, tak asi ano?

Karja jo tam jsem taky koukala, ale buď moc krátký, nebo dlouhý. Plus asi na ně mám tlustou tu garnýž.
Jsem vzala tu ověřenou dýlku 280cm a jak mi ty do ložnice seděly přesně, tak teď potřebuju tak 2 cm ubrat. Jinak to myslím vypadá v celku pěkně, pěkně to tu místnost zas optický prodloužilo a sjednotilo.
Lama_z_Lana Jo aha, no tak jako kolik potřebuješ? To já se netrefila délkou nikde, prostě si to nechávám zkrátit, eventuelně to jde zkrátit i bez šití tou páskou.
Karjakdyž na tohle já jsem líná
na míru si nechám udělat až nějaký ty finální hodobozovy ( až budu vědět jakej bude gauč, no). Nad tou zažehlovací páskou jsem přemejslela, ale není to po tom takový moc tvrdý? Já s tím nikdy nepracovala. ![]()
Lama_z_Lana Není to tvrdý,jen to při bližším zkoumání nemusí vypadat tak hezky. ALe ono koupit závěsy přesně, to bych žádné neměla!
Karja no mně právě namlsalo, jak to v ty ložnici sedělo tiptop. Boyfriend přiveze šicí stroj a zkrátí mi to prej, haha ![]()
Moje původní představa byla žlutá, mám vybraný tmavě zelený gauč. Ale to fakt doladíme, až bude i kuchyň, tu chci bilo-zelenou.
Tak zatím dám bílou, líbí se mi, jak je to takový čistý. Ještě to musim nějak naaranžovat. Koupila jsem takový "magnety", ale to se mi moc nelíbí.

Lama_z_Lana Já ti pošlu asi náš obývák, jak máme zařízeno:-D. Plán externí herny moc nevyšel.
Hele ta podlaha je pěkná takhle tmavá, ty to máš nějak naolejované?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí