design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:03

Lama_z_Lana tak to je dobra zprava ne? vis co to je a jak se toho zbavit, to bude dobry!

Offline andulka01
12858 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:24

Lama_z_Lana No hezkypěkně. Ale je moc dobře, že příčina bolení žaludku je odhalena a řešení na cestě. Tak ať je líp!
A ten zvuk, určitě jde objednat nějaké měření, neházej flintu do žita, ten byt za to stojí. Příčinu najdete a vyřešíte, stejně jak to bolení.

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:26

Lama_z_Lanajá bych řekla, že to je dobrá zpráva.

Umím si představit dost horších diagnóz a toto má vcelku dobré řešení. 

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:44

Lama_z_Lana Tak a vis, proc leky na zaludek nezabiraly....no prijemne to neni, ale ma to reseni.  A algifeove kapky ti Viktorka dobre radi, kor ted na zlucnik

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 09:55

Já ten algifen mám a moc nezabits. Gastro mi udělali i tak. Co dál teď nevím 

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 10:11

Lama_z_Lana Tlapkám!

Offline Jos
příspěvků moje polička 21. prosince 2023 11:33

Lama_z_Lana Bud zlucnikova dieta anebo zlucnik ven. Co ti rekli?

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 11:35

Jos odeslali mě na chirurgii, kde zatím cekam. Na té GE navrhli teda vyndat. Tak uvidím

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 11:52

Lama_z_Lana teda tlapkám, ale aspoň že víš, co Ti bylo/je.  Zlučníkový záchvat je prostě peklo. 

K těm zvukům - jak to slyší sousedi, ve stejný intenzitě nebo co? Hele, jak Ti bylo zle, nemělas třeba nějaký zvýšený vnímání, práh citlivosti, tak něco 

Offline 999
19828 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 12:50

Lama_z_Lana Teda chudinko, moc tě lituju s tím žlučníkem, ale bude to dobrý. Aspoň víš, na čem jsi. (Vzpomněla jsem si na náš rozhovor v Pardubicích).

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 13:19

Lama_z_Lana 

Koukám, že bude jednodušší zbavit se toho kamene, než zvuku

Mě ještě napadlo, jak mluvíš o tý ždímačce - jestli v baráku někdo třeba nepere na kšeft? Zjistila jsem, že bába vedle v domě, kde se skví nápis "Čistírna", to provozuje regulérně doma! Takže asi jede ve dne v noci (jinak zvuky by měl snad řešit hygienik, bych řekla) a chudáci sousedi...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 21. prosince 2023 21:18

Lama_z_Lana u nas v rodine je "zlcnikov" kopec a vacsinou si pochvaluju Buscopan.

Inak teda ja mam tiez kamenov niekolko a GE mi povedal, ze je to na mne, podla toho, ako casto mam zachvaty. Kedze tak raz do roka, tak si ho zatial nechavam.

Offline stes
9290 příspěvků moje polička 24. prosince 2023 09:13

https://www.novinky.cz/clanek/bydleni-tipy-a-trendy-vanocni-vyzdoba-domova-jemuz-vladne-styl-provence-40454129#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=5&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz

Já to chtěla dát do jiného vlákna,podle momentální pocitu,ale nechám to tu

Offline luciole
1232 příspěvků moje polička 24. prosince 2023 22:43

Lama_z_Lana 

Hluk může být také způsoben klimatizační jednotkou vysílače mobilního operátora. Na půdě nemusí být vůbec nic slyšet, vibrace se mohou přenášet konstrukcí a akusticky se projeví v místnosti.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 14:32

slniecko jasný, mně nejdřív řešili jestli to taky nechci řešit přes prášky, ale protože u mne ten záchvat byl tak 3x týdne, tak už jen vidina že se se to zas vrati...no snad to bude teď ok

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 14:38

Jinak děkuji za tipy na hluk. stes já si už trochu začínám myslet, že už je chyba na moji straně, že se mi muselo nějak vnímání určitých zvuku. Jsem u našich, rodinej dům na vesnici. Spím v pokoji, kde spím vždycky už tolik let a taky to tam slyším. Ne tak intenzivně, jako u sebe na bytě, ale slyším

lucioletohle je zajímavý tip. Vím, že na střeše činžáku vysílač operátora máme, ale na půdě jsem si žádného "bazmeku" (nevim, jak to vlastně vypadá ) nevšimla

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 15:25

Lama_z_Lanabudeš u vašich déle? Jako víc noci? Že třeba to teď slyšíš ze zvyku, určitě by to stálo za to to takto otestovat;-)

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 15:32

Karja jojo, budu provádět pozorování!

Navíc tu mám boží rehabilitační kámošku 

Offline MP Meri
5672 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 15:37

Lama_z_Lana Nemůže to být nějaká forma tinnitu? Souvisí se stresem - zdravotní nepohoda, stěhování ...

Offline slniecko admin
19585 příspěvků moje polička 25. prosince 2023 16:52

Lama_z_Lana tak to je potom jasné. Môj brat tiež mával záchvaty častejšie a to vybratie videl ako vyslobodenie. Držím palce k skorému zotaveniu.