Karja joo, pošli, já se ráda pokochám ![]()
Takhle tmavá není. Jak jsem to ráno fotila, tak bylo ještě trochu šero. Píšou voskový olej, kartáč ![]()
Karja joo, pošli, já se ráda pokochám ![]()
Takhle tmavá není. Jak jsem to ráno fotila, tak bylo ještě trochu šero. Píšou voskový olej, kartáč ![]()
Lama_z_Lana víš co, já bych nezkracovala, takhle je to pěkné.
Tak Betty ono to půjde o kousek, tak 2-3 cm aby se "neválely" po zemi.
Lama_z_Lana No to byl právě vtip:-D. my máme po celém obýváku hračky, ale jakože fakt velkou dřevěnou kavárnu, kuchynku, obchod, pokladnu, domeček pro panenky - to stabilně, pak variabilně různé další menší a bohužel i větší věci. A pak gauč a to je všechno:-D
Lama_z_Lana rtakovéhle závěsy mužeš vzít tou páskou, kdyby to strojem nevyšlo;-)
Lama_z_Lana ja bych to nechala valet. bez tech veci uvnitr teda
viktorka_od splavu myslíš jako mezi okny? Já jsem tam teď vystěhovala větvičky, co jsem měla na stole místo stromečku, ale jsou pořád hezký a mně je nějak je líto je vyhodit. Tak jsou ještě chvíli v chládku.
Lama_z_Lana Vypadá to moc hezky. Mám rada kombinaci bílé a dřeva. Závěsy bych taky nezkracovala, taky se mi to tak líbí. Doma to máme ještě větším nadměrkem schválně.
Karja no jako, ono ten zbytek podlahy, kterej furt nevím, kam dám, všechny ty převaděce spojitosti k internetu, lampa, se kterou taky nevím co...to je taky krása vesmírná ![]()
Lama_z_Lana jako není to důležitý, ale máme na stropě stejná svítidla :-) Když jsme kupovali ten domek, tak mi ta kuchyně přišla strašně nízká, nebo jak to říct, a tak jsem nechtěla nic velkého a tohle se mi celkem líbilo, protože je to takový nenápadný. Nakonec myslím, že by tam klidně mohlo být i něco většího
a tvůj byt se mi moc líbí :)
Magráta Zdravím světlo
Já už mám světla vybraný, ale uvidím ještě nevím, jestli budou letos, nebo příští rok. Podle toho, na kolik vyjde kuchyň, začínám se bát, že se do plánovanýho rozpočtu horko těžko vejdu ![]()
Lama_z_Lana jaká máš světla? Aspon značku... Já musím koupit aspon pár, fakt aspon někam. Zatím mi přišla jen ke kuchyni, zbytek nic. Do jídelny koupím až budeme mít jídelní stul abychom to nainstalovali rovnou na střed.
Karja no mám, jaký mám na wishlistu, budu muset asi udělat nějakej melouch někde ![]()
Nakonec by se mi líbila taková už trochu provařená klasika. Do kuchyně nad ostrůvek bych chtěla Artemide Tolomeo decentrata a k tomu do jídelny/obýváku (viz fotka) do páru Tolomeo mega sospensione.
Původně jsem to myslela naopak, ale vzhledem k dispozici to asi takhle dává větší smysl. Nebo nevim, ale na to je čas to promyslet.
Bylo těžký to vyfotit tak, aby se tam vešel náš plně vybavený obývák:D. Ale pro ilustraci je to dostatečný asi. Ty krabice - to jsou boudy jejich plyšáků a nesmí se s tím hnout. Do jara to vydrží a pak to asi...asi se s tim něco stane? Já nevim:-D. lampa tady bude výhledově tak za 10 let:-D 
Lama_z_Lana No to je pěkné, to první, tak to šetři:-D. To druhé se mi taky líbí, ale nevidím tam už tu cenu, to bych hledala levnější alternativu.
Karja Krásný světlý prostor
Takový uklidňující. Samotný žárovky jsou teď in, no ne?
Hele a tu podlahu máme fakt hodně podobnou, ale asi máš širší ty prkna ![]()
Asi by to chtělo světlo víc ke stropu, ať si ten prostor nerušíš, jak je tam už ze stropu výrazná ta digestoř.
Karja no hele, až to bude, tak to bude. Mně se vůbec nějak nechce do plánovaní té kuchyně, jak tomu houby rozumím. Teď jsem nechala dělat botník a bylo to vyčerpávající a přitom taková blbost ![]()
Pěkný to máš, takový čistý a úhledný... ale co je to za místnost? Obývák? Kus kuchyně? Kde máš ten pracovní koutek? Se v tom neorientuju ![]()
Super prostor. Tam se ještě vejde hraček! ![]()
Karja muž objednal příčníky na auto, jsou z toho dvě krabice dva metry dlouhé. Kluci to samozřejmě hned zabavili, vyhodit se to nesmí, buď to překáží před skříní nebo před dveřmi ![]()
Lama_z_Lana řekla bych, že Viktorka nemyslela větvičky, ale to závažíčko v lemu závěsu
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.