design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 14:32

Karja Já myslím, že by holky měly ještě vytvořit nějakou výzdobu na stěny a bude to dobré :o)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 14:35

barbucha Vid, ono to selhalo už 14 dní po nastěhování. Měli jsme hned naproti obýváku hernu. Najednou vařim, podívám se přes sporák dopředu a tam na zemi 4 děti a všude lego a nějaký projekty...tak to byl takovej aha moment a vykašlali jsme se na to:-D. 

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 14:51

Evaeva jo preto ked sa zadari a deti nie su doma, krabice rozbalujeme a vyhadzujeme do smetiaka hned ako vec pride

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 14:52

Lama_z_Lanaskus tie zavesy este par krat oprat a mozno nebude treba skracovat .

Takto som jedny skratila ja a po druhom oprani su male

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:05
Reakce na rozarka:

Lama_z_Lana řekla bych, že Viktorka nemyslela větvičky, ale to závažíčko v lemu závěsu 

​jj presne:-) Lama_z_Lana ja vubec nepochopila na co se ptaskastlace miluju!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:09

Mrakoplas viktorka_od splavu aha, ono tam žádný není, proto jsem nechápala

Offline Tak Betty
6153 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:09

Mrakoplas taky myslím, že tenhhle typ závěsů se určitě srazí.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:13

Mrakoplas mně se líbí, jak si s tím vyhrají, ale teda tahle krabice je fakt

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:15

barbucha jo, jsou to dvě různý místnosti, já už nemám lepší půdorys nikde, tak aspoň tu. Ten pracovní kout je v tom větším pokoji, co je ta zeď tady za sedačkou. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:25

Lama_z_Lana Neuvažovala jsi, že bys dala někdy výhledově dveře do koupelny z chodby? jakože takhle z obrázku se zdá, že by pak ta kuchyně byla taková variabilnější, ale to těžko říct, jestli to jde/nejde

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:36

Karja jo, napadlo mě to, ale ta koupelna by se tím zmenšila. Ty dveře by musely bejt místo umyvadla. Takhle mám dveře, naproti vanu, vlevo umyvadlo, vpravo pračka. Je to tam tiptop.

Kuchyň bude jen nudle + ostrůvek, já velkou fakt nepotřebuju. Tam u dveří bude lednice, mám ji tam i teď a dá se to. Ta koupelna je po rekonstrukci, tam jako doufám nebudu x let na nic hrabat natož bourat, jen časem hezčí nábytek. 

Chápu, že být v tom bytě víc lidí, tak by tam mohla bejt kolize, ale když jsem tu drtivou většinu času sama, tak si nikde nepřekážím. Záchod i s umyvadlem mám zvlášť, což je super a do tý koupelny člověk za en ta často nelze. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:53

Lama_z_Lana Ne, mně to přijde fakt super. Hele no jo, na pračku jsem zapomněla:-D Taková duležitá věc domácnosti:-D 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 15:57

Evaeva Prosim tě, u nás byl na návštěvě kámoš, co to má doma uplně tiptop, tak jsem nějak omluvila ehm ten obývák a tak jako stav domácnosti (pak mu dal sambo na výběr k večeři mezi 3 chody, takže to pochopil asi, že jídlo nebo pořádek:-D)...No a on ještě říká "holky, tak to já až budu mít v práci nějakou pěknou krabici, tak vám ji dovezu, to chce nějakou velkou bytelnou, asi od kompresorů vezmu". Počítám s krabicema velikosti, že se do nich vejdou ty čtyři stávající menší:-D. Ale jak říkám, zatím, co se tady dokurvilo, to jsme si udělali se sambem sami, kdepak dětem vyčítat nějakou změť věcí:-D

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:02

Karjamáme to hezky zabydlený. Já bych ty kuchyňky neřešila, místo máte, vypadá to uklizeně, tak co. 

Dodelate to za pár let. Já bych to nehrotila, v deseti letech děti za sebou zavřou dveře od pokoje a uvidíš je jednou za den k večeři. Pak budeš mít obývak uklizenej.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:05

Karja

Tuhle jsme tu měli minimálně 14 dní, to byli teda ještě malý 

Offline Jos
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:07

Karja Mas to hezky. Kuchn z tohohle pohledu mame asi identickou, jen mame malicko jiny digestor. Neopisovala jsem! A libi se mi ten vas svetly prostor a celkove vzdusnost

Offline Kokoska
35020 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:26

Vyfotila bych vam nas sklad krabic od podlahy ke stropu. Vlastne to nejsou krabice, ale lodě, deti se s tim strasne vyblbly, spojovaly to izolepou, z plastovych vystelek mely plovaci vesty, mensi krabice jsou lodni kufry a zachranne cluny... a nesmi se to vyhodit! Nastesti mame jednu malo vyuzivanou mistnost, ale stejne uz to letos zlikviduju, uz si na to nejak asi 2x nevzpomneli.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:35

Kokoska tak teď čekej, že příště si vzpomenou U nás to tak je. Jen mně napadne, že s touhle hračkou si už dlouho nehráli a mohla bych jí vyřadit, tak aniž bych cokoliv řekla nebo učinila nějaké kroky, tak následující měsíc se stane nepostradatelnou

Offline continuity
43188 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:38

Jinak krabice byly u nás taky top hračka, čím větší, tím lepší.

I teď si občas nějakou vezmou a něco kuti. Dnes jsem tam zrovna uklízela, aby si měla starší kam lehnout a taky jsem likvidovala nejaké zbytky.  

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:39

Karja teeda moc hezky to mate a az to bude venku zarostly, dokonaly