design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 16:41

Evaeva my sme mali niekolko mesiacov! bunker z krabice od sedacky . Starsi kazdu krabicu hned znarodni, to sa musi strazit :)

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 17:30

continuity Hele přesně já to tak beru, všechno je to tak krátký, zapálenou svíčku na stolku budu mít dalších x desítek let. A někdy když si hezky hrajou, je to hezký pozorovat. 

viktorka_od splavu Ano, já jsem chtěla terasu po celé té délce okna, nakonec si to sambo vymínil, že ne, že bude menší. A je to lepší, my jsme docela bordeláři a to co je ted v obýváku bude v létě na terase ještě ve změti dalších věcí, takže budu ráda, že na to nebudu koukat od jídelního stolu a bude to všechno skryto za zdí a my budeme koukat do zeleně. A na druhou stranu, když jsem v kuchyni je uplně super výhled na nebe, to od našich neznám, každé ráno pozoruji do jakých barev se mění obloha.

Offline Janulik03
20311 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 20:37

Karja máte krásne svetlý priestor. A páči sa mi digestor 

Krabice su fakt top hračka snáď u všetkých deciek. 

Ja vam to svetlo celkom závidím, to v našich starych domoch nie je celkom možné .

Offline Janulik03
20311 příspěvků moje polička 16. ledna 2024 20:38

Lama_z_Lana máš to fakt krásne.

A tie zavesy by som určite neskracovala.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 01:54

Nemate nekdo mansestrovy potah na nabytku prosim? Maminka potrebuje precalounit starozitnou pohovku co je v jidelne/kuchyni. Libi se nam olivova nebo tmave modra potahovka ala mansestr. Je bud 100% polyester nebo mix. Podle popisu to Ma Dobrou odolnost proti oderu a opotrebeni, my zas mame mansestrovy traumatko z minulosti. 

Offline Miru
16879 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 06:58

0zero7 

...když klikneš na nějakou jejich sedačku třeba, objeví se nabídka možnosti objednat vzorník látek.

Mezi nimi je i manšestr, bouclé, atp. ...

https://scandicsofa.cz/cs_CZ/p/3-mistna-rozkladaci-pohovka-Boble-s-uloznym-prostorem-na-luzkoviny/1332

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 08:54

Karja máte to moc hezké, připomíná mi to domácnost dcery s dětmi 6a 4 a půl, jejích obývák se mění v čase,jak řekl syn, strýc dětí,to není obývák, ale herna.ted už mají část hraček v pokojicčich v patře,ale v obýváku moc neubylo , obývák je hlavní místnost pro celou rodinu, ne naklizena místnost peo návštěvy 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 09:54

Vlm Jo, já to vidím u segry, ted má děti 10 a 7 a v obýváku jí už zbyl jen výtvarný koutek, kde jsou uložené věci na malování. Jinak to vypadalo uplně stejně, obrovská místnost s hračkama, ted má místo nich sofa a kamna, na odřených zdech má obložení, je to vlastně taková hodně krátká etapa, pokud teda člověk nemá 5 dětí:-D

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:09

Karja přesně , a jak pravil manžel kamarádky když jsme měli malé děti,tedy před třiceti lety,my zařízení moc neresime, až vyrostou sbalíme všechno do koberce a vyhodime 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:34

Vlm náš koberec se na to už vyloženě těší

Offline Vlm
897 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 10:57

Evaevajojo úplně vidím ten náš tehdy . teď  nemáme děti ale čtyři kočky a všude dlažbu .

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 11:18

Lama_z_Lana 

Super, dík - konečně mam představu Dobrý to máš, a překážet si tam nemáš kde, to je fakt! Tak akorát to je

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 12:14
Reakce na Karja:

viktorka_od splavu Ano, já jsem chtěla terasu po celé té délce okna, nakonec si to sambo vymínil, že ne, že bude menší. A je to lepší, my jsme docela bordeláři a to co je ted v obýváku bude v létě na terase ještě ve změti dalších věcí,

​Já myslela že v létě vymeteš děti na zahradu, škoda zabordelit terasu a navíc koukat na děti jak visej přes zábradlí

Ale taky se mi líbí ten prostor a světlo.

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 15:05

Miru vzorniky doma maminka Ma I s popisem vlastnosti. Spis me zajimala osobni zkusenost s uzivanim:)

Offline Miru
16879 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 15:16

0zero7 

...ahaaa

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 17. ledna 2024 15:39

barbucha To je terasa jako hned na trávníku prostě dlažba, to není v patře, žádné zábradlí... to bude právě hlavní trasa domov, venek, takže mám představu o tom, jak to bude vypadat, co komu vypadne z ruky, tak tam bude:-D. Fakt nakonec zlatě, že to bude menší a neuvidím na to, a budu se koukat snad na nějakej ten keř.D

Offline Garfie
28584 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 03:39

Karja Dobrý to je a krabice jsou nejvíc!!!  Ty jo, když si vzpomenu jakej u nás býval bordel...ale přitom to byl jen takový provozní nepořádek a krabice všude!

Lama_z_Lana Hezký to je. Mně se to taky líbí takhle povalující se...

0zero7 Kamarádka měla kdysi ektorp (myslím se to tak jmenuje, ta sedačka cos měla ve starým bytě) s manšestrem a vypadalo to dobře a myslím to bylo i dost odolný, měla dvě malý děti. Jen občas to dělá takový ten opačný chlup, víš co myslím, že je to v protisměru, podobně jako samet, ale pokud nejsi pinktlich (teda maminka), tak to nijak nevadí, každý ví že je to vlastnost manšestru, je to takové "domácké". 

Offline barbucha blogger
35916 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 13:49

Karja 

Tak to jo, to bude super

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 18. ledna 2024 20:54

Garfie dikes! Nakonec to teda vypada na klasickou potahovku. Dam vedet jak to dopadlo. Je to starozitna pohovka. Maminka Ma sedomodrou kuchyn. Tak uvidime. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 19. ledna 2024 23:22

Koupila jsem si 2 kovovy kresilka z Ikea 70s reissue Tak jsem zvedava. Oranzovy mi vyprodali od vcerejska, Ale Kdyby naskladnili Tak zkusim mozna.