Evaeva my sme mali niekolko mesiacov! bunker z krabice od sedacky
. Starsi kazdu krabicu hned znarodni, to sa musi strazit :)
design a architektura
continuity Hele přesně já to tak beru, všechno je to tak krátký, zapálenou svíčku na stolku budu mít dalších x desítek let. A někdy když si hezky hrajou, je to hezký pozorovat.
viktorka_od splavu Ano, já jsem chtěla terasu po celé té délce okna, nakonec si to sambo vymínil, že ne, že bude menší. A je to lepší, my jsme docela bordeláři a to co je ted v obýváku bude v létě na terase ještě ve změti dalších věcí, takže budu ráda, že na to nebudu koukat od jídelního stolu a bude to všechno skryto za zdí a my budeme koukat do zeleně. A na druhou stranu, když jsem v kuchyni je uplně super výhled na nebe, to od našich neznám, každé ráno pozoruji do jakých barev se mění obloha.
Karja máte krásne svetlý priestor. A páči sa mi digestor
Krabice su fakt top hračka snáď u všetkých deciek.
Ja vam to svetlo celkom závidím, to v našich starych domoch nie je celkom možné .
Lama_z_Lana máš to fakt krásne.
A tie zavesy by som určite neskracovala.
Nemate nekdo mansestrovy potah na nabytku prosim? Maminka potrebuje precalounit starozitnou pohovku co je v jidelne/kuchyni. Libi se nam olivova nebo tmave modra potahovka ala mansestr. Je bud 100% polyester nebo mix. Podle popisu to Ma Dobrou odolnost proti oderu a opotrebeni, my zas mame mansestrovy traumatko z minulosti.
...když klikneš na nějakou jejich sedačku třeba, objeví se nabídka možnosti objednat vzorník látek.
Mezi nimi je i manšestr, bouclé, atp. ...
Karja máte to moc hezké, připomíná mi to domácnost dcery s dětmi 6a 4 a půl, jejích obývák se mění v čase,jak řekl syn, strýc dětí,to není obývák, ale herna.ted už mají část hraček v pokojicčich v patře,ale v obýváku moc neubylo
, obývák je hlavní místnost pro celou rodinu, ne naklizena místnost peo návštěvy
Vlm Jo, já to vidím u segry, ted má děti 10 a 7 a v obýváku jí už zbyl jen výtvarný koutek, kde jsou uložené věci na malování. Jinak to vypadalo uplně stejně, obrovská místnost s hračkama, ted má místo nich sofa a kamna, na odřených zdech má obložení, je to vlastně taková hodně krátká etapa, pokud teda člověk nemá 5 dětí:-D
Karja přesně
, a jak pravil manžel kamarádky když jsme měli malé děti,tedy před třiceti lety,my zařízení moc neresime, až vyrostou sbalíme všechno do koberce a vyhodime
Vlm náš koberec se na to už vyloženě těší ![]()
Evaevajojo úplně vidím ten náš tehdy
. teď nemáme děti ale čtyři kočky a všude dlažbu
.
Super, dík - konečně mam představu
Dobrý to máš, a překážet si tam nemáš kde, to je fakt! Tak akorát to je ![]()
viktorka_od splavu Ano, já jsem chtěla terasu po celé té délce okna, nakonec si to sambo vymínil, že ne, že bude menší. A je to lepší, my jsme docela bordeláři a to co je ted v obýváku bude v létě na terase ještě ve změti dalších věcí,
Já myslela že v létě vymeteš děti na zahradu, škoda zabordelit terasu
a navíc koukat na děti jak visej přes zábradlí ![]()
Ale taky se mi líbí ten prostor a světlo.
Miru vzorniky doma maminka Ma I s popisem vlastnosti. Spis me zajimala osobni zkusenost s uzivanim:)
...ahaaa
barbucha To je terasa jako hned na trávníku prostě dlažba, to není v patře, žádné zábradlí... to bude právě hlavní trasa domov, venek, takže mám představu o tom, jak to bude vypadat, co komu vypadne z ruky, tak tam bude:-D. Fakt nakonec zlatě, že to bude menší a neuvidím na to, a budu se koukat snad na nějakej ten keř.D
Karja Dobrý to je a krabice jsou nejvíc!!!
Ty jo, když si vzpomenu jakej u nás býval bordel...ale přitom to byl jen takový provozní nepořádek a krabice všude! ![]()
Lama_z_Lana Hezký to je. Mně se to taky líbí takhle povalující se...
0zero7 Kamarádka měla kdysi ektorp (myslím se to tak jmenuje, ta sedačka cos měla ve starým bytě) s manšestrem a vypadalo to dobře a myslím to bylo i dost odolný, měla dvě malý děti. Jen občas to dělá takový ten opačný chlup, víš co myslím, že je to v protisměru, podobně jako samet, ale pokud nejsi pinktlich (teda maminka), tak to nijak nevadí, každý ví že je to vlastnost manšestru, je to takové "domácké".
Tak to jo, to bude super ![]()
Garfie dikes! Nakonec to teda vypada na klasickou potahovku. Dam vedet jak to dopadlo. Je to starozitna pohovka. Maminka Ma sedomodrou kuchyn. Tak uvidime.
Koupila jsem si 2 kovovy kresilka z Ikea 70s reissue Tak jsem zvedava. Oranzovy mi vyprodali od vcerejska, Ale Kdyby naskladnili Tak zkusim mozna. 

Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí