design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 08. února 2024 08:57
Reakce na Tabea:

Mě by otevřený police v kuchyni zabily. Už jen z ty představy, že bych musela neustále likvidovat mastný prach ze sklenic, hrnků a polic pod nima se mi všechno ježí. Stačí mi digestoř. 

​Ale di ty Přece ty hrnky a sklenice denně používám... ergo neni čas aby se tam usadil prach! Kořenky dávám do myčky vždycky když se nějaká vyprázdní...a ty krámy nahoře čas od času projedu myčkou taky. Nic mastnýho tam neni. Vono těch polic zas neni tolik

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 08:59

baltik ty sokly můžou být využité, i když jsou odskočené. Měla jsem to tak ve starém bytě a je to fakt dobrý.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 08:59

barbucha zas tolik není?

Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:02
Reakce na barbucha:

​Ale di ty Přece ty hrnky a sklenice denně používám... ergo neni čas aby se tam usadil prach! Kořenky dávám do myčky vždycky když se nějaká vyprázdní...a ty krámy nahoře čas od času projedu myčkou taky. Nic mastnýho tam neni. Vono těch polic zas neni tolik

​z tohodle by me jeblo

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:02

barbucha horor!
Já mám na digestoři vrstvu prachu za 4 dny....

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:03
Reakce na Evaeva:

barbucha vejdou, když uděláš hlubší desku, která ti jednak ubere místo a jednak na ní musíš dýl čekat. Ale zase můžeš použít ty jejich organizéry

​Desku dodává taky Ikea, čili (teoreticky) neni rozdíl, a ještě to choděj vyměřovat... teda že nebude problém jsem se jen domnívala, desku mi napoprvý dodali  blbou anžto panu vyměřovači nějak uniklo, že bude celá linka kapku odsazená od zdi (ty roury!) a deska to má pokrejt celý Organizéry žádný nemam...

Offline Pinot Noir
29927 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:04

​z tohodle by me jeblo

Offline moora
8668 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:05
Reakce na barbucha:

​ty nevaříš na plynu, co?

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:07

​z tohodle by me jeblo

​No to víš, žádná pitevna na jakou jsi byla zvyklá Já prostě nic neskrývám

Tabea 

Tak police čas od času utřu a napustim nějakým tím protiprachovým oným... a fakt na nich prach nemam.

Ale já vám to holky nenutím

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:07

moora 

Ne, proč?

49374 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:10

barbucha o skryvani nejde, me ten vizualni bordel uplne psychicky vysava. jako ted taky dost trpim, zvlast kdyz spolubydlici je taky ten typ, "co pouzivam musim mit po ruce/na ocich". jasi radsi sahnu 3xdenne do sufliku ale hlavne at na to nemusim koukat

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 09:11

moora já taky ne a stejně vím, jak vypadala ta jediná police, co jsem před tím měla

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 09:12

barbucha třeba příborník máš, ne? Ten ikeácký jde do ikea kuchyně (logicky ) přesně.

Offline RoSa
10191 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:20

baltik jak píše Evaeva , ty šuflata v soklu jde udělat tak, aby byly odskočený pod skříňky a v úrovni zbylýho soklu... ale to asi zvládne udělat spíš truhlář než Sýkora

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:23

viktorka_od splavu No já právě přemýšlím, jestli v tom vizuálním bordelu se neztratí bordel opravdovej. Jako já si připadám benevolentní velice, ale když vidím ty police vašich manželů...no to i sambo musí svou černou díru (to je jeho skřín) zavírat a pak máme bordel šuplík. Ale fakt možná, když je všude všeho dost, různý ty oleje a hrnky a věci, třeba člověk nevidí ty chmatáky a drobky a špíny a obaly a vlastně jestli to není lepší:-D,

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 09:25

Karja aha, tak jestli tě ty police manželů vyvedly z míry, tak tě nikdy nepozvu k nám

49374 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:27

Karja tjo nevim, me ochmataky, drobky a prach nechava uplne v klidu, ale milion kramu na kazde volne plose me fakt michne (to teda nastesti nemame, on vlastne zadnej bordel negeneruje, jen ty "veci po ruce")

Offline barbucha blogger
35924 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:33

viktorka_od splavu 

Já to mam taky radši na očích jak ten tvůj spolubydlící dyk jsou to věci, který do kuchyně patřej... to bys u mě zešílela, já mám na tý protilehlý ploše vyndaný i všechny přístroje, resp. mikrovlnku, mixér, toustovač i kávovar přece to nebudu furt lovit ze skříněk (a pak zas uklízet!), když to chci použít... pohled na ty věci mě nijak neuráží (jedině jsem je teda pořizovala tak, aby byly víceméně stejný t.j. nerezový, aby se to netlouklo). V jakože prázdný cimře, kde nic neni na očích, jenom ty pečlivě zavřený skříňky odshora dolů, bych se necejtila. Ale každej jsme jinej, no.

Online continuity
43189 příspěvků moje polička 08. února 2024 09:36

Karjajá mám na ten bordel ponechanej všude vyhrazenej poměrně velkej suflik a všechno tam hrnu a když se naplni, tak to proberu. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 09:37

barbucha u nás je lepší, co nejvíc věcí zavřít, protože i tak je tu vidět asi milion věcí, namátkou koukám zrovna na parapet v kuchyni a jsou tam tři keramické misky, kočička, strom a krabička (synovy výrobky), dvě vánoční ozdoby, které děti dodělaly až po nich, tři neuklizené plastové krabičky, dvě kytky a jedna plastová hračka