notna mne prijde, ze tam neni na 60mycku misto, ne?
design a architektura
Lama_z_Lanatěmi rozvody se moc neomezuj, dělá se to tak, se natáhne trubka za linkou. Vůbec se to neseka do zdi. Akorát dřez potřebuje spád, myčka má čerpadlo, ta si poradí.
Většinou nesmí být to připojení na elektřinu těsně za spotřebičem, to ti ale přesně řeknou v kuchynskem studiu nebo kdo to bude montovat. Udelala bych ten návrh jak ho chces ne jak to je teď a oni ti přesně řeknou, jestli v tom vůbec bude problém.
Mrakoplas tak to nechápu. Ten můj klasickou houbičkou nejde skoro vůbec, celkem funguje ta nano, ale je to hrozný vopruz.
tiez nechapem. Aj som vam ho odfotila ale teraz sa to sem bojim dat, co ked som nahodou len slepa a poviete mi ze fuuuj, ten je spinavy/zniceny
.
Ale pamatam si ako mala sestra biely na byte a ten vyzeral fakt hrozne, tak si predstavujem drez v nejakom drogovom brlohu, ale ona ho cistila len prostriedkami od vyrobcu a tym to zjavne neslo.
Díky všem za postřehy, teď jsem na tím umístěním u příprvy večere hodně přemýšlela. Tím, že Hned naproti lednice bude pultík, tak můžu odkládat věci z lednice rovnou tam. Teď mám mezi sporákem a dřezem 25 cm a jelikož mě neštve, tak asi dobrý ![]()
A napsali mi ohledně gauče, že mám jen po objednávce napsat na infolinku a že to zařídí a vynesou. Zadačo v ceně té dopravy
Chudáci netuší, kam to ponesou![]()
Lama_z_Lana Ja bych si dala asi tu indukci hned vedle trouby nebo proč to máš takhle vedle? Jakože budeš dělat na tom pultíku, tak jako abys to měla blízko ke sporáku?...jinak dřez by měl být nad odpadnem, myčka je jedno;-)
Lama_z_LanaVlevo mas zásuvku, byla tam lednice, asi bude mít samostatnou pojistku, stejně tak vpravo byla trouba, tak ta by měla mít taky vlastní pojistku/jistic. Zachovala bych to. Lednice, dřez /u nej odpad i privod. vody jdou posunout/, varna deska, trouba. Mezi tím plochu, kde se ti bude hodit.
711990 Jestli se nepletu, linka ma mít 3m, tak by se měla myčka 60cm vlezt.
notna pokud to jsou čisté tři metry tak spíš ne, resp. nebude tam místo na 3 skříňky/spotřebiče po 60cm. Vedle trouby i lednice bude lišta aspoň 5cm. Takže jestli počítám správně tak na tu střední část zbývá max 170cm.
no hlavně si pořizovat něco jiného než co potřebuji jen kvůli tomu, že by to teoreticky mohlo lépe vypadat.... Z toho jsem už vyrostla.
mi přijde to prostorové omezení celkem zásadní a ty spodní skříňky nebude z větši části místnosti vidět.
Evaeva Pokud má mít linka 3m, vlezou se tam 5x60cm skříňky. Ty spotřebiče vestavěné jsou tak velké, aby se vlezly do 60cm. Ony nemají na šířku 60cm. Pokud je tam ode zdi ke zdi přesně 3m, tak se vlezt nemusí. Ale taky můžou, pokud se udělají korpusy bez bočních panelů, pokud by to bylo možné.
continuity Myslim, ze jde mít funkčně to, co chci a zároveň i tak, aby to vypadalo dobře. Pokud bude jen jedna skříňka 40cm,,rozhodí to ten požadovaný design, ktery tu kuchyň děla krásnou. Ale jde to rozpocítat i souměrně. Ale napsala jsem jen svůj názor. Klidne to muze někomu vyhovovat jinak.
notna ale tak kdyby ta pětačtyřicítka myčka byla mezi dvouma šedesátkama, tak se nic nestane - ne? tj pořadí zleva plotna-myčka-dřez (nebo obráceně)... stejně to vypadá, že ten dřez bude muset bejt vpravo (nebo sekat vodu)
notna continuity Budu muset jít do nějakého kompromisu, to vím. Jestliže ta myčka bude, jako že asi bude těch 45, tak druhá skříňka kde bude indukce bude muset být taky 45 a prostředek aby to sedělo - aby byly symetrické ty horní skříňky a lícovalo to. Případně kdyby myška byla 60, tak analogicky skříňka pod indukci 60 a prostředek užší, 3*60 se tam nevejde.
já tu plotnu určitě dávat úplně doleva nebudu, kvůli odtahu, který je úplně vpravo. Teď to tak mám, že mám vlevo sporák, pak dřez a pak volnou plochu a jsem s tím v pohodě.
Lama_z_Lana odtah vyvedeš rovně nahoru a pak těma plonkovejma skříňkama pod stropem doprava - bych se nenechala až tak ovlivňovat danostma, pak na to budeš roky koukat a budeš v tom žít... a tu vodu taky třeba posunout, když se ti to uspořádání bude líbit víc
RoSa Lama_z_Lana Kdyz to bude souměrné a vrchní skříňky budou ty spodní kopírovat, tak to určitě taky bude dobře vypadat. Já jsem se ohrazovala proti tomu tam jen tak kamkoliv dat užší skříňku/mycku.
RoSa jasný, ja spíš přemýšlím, co tím získám, když ten sporák bude vlevo. Protože, jetli někde hrozí, že z vaření bude bordel, ta kolem sporáku a dřezu. Takže když tam "zničím" podahu, bude aspoň schovaná za ostrůvkem ![]()
Myslím, že základ je to udělat symetricky, ty krajní skřínky stejné a ta prostřední jak to vyjde.
Ale fakt moc díky za ty postřehy!
Teď furt stojím v kuchyni, koukám na to a vyměřuju a počítám ![]()
Lama_z_Lana protože vodu doleva půjde přetáhnout hůř... a dřez uprostřed neni dobrej nápad, už jen kvůli tý úzký myčce, která bude muset bejt uprostřed
vloni jsem nechávala brousit parkety, a nejvíc zničenou podlahu jsem měla u dřezu a u lednice
Lama_z_Lana Moc ti přeju, ať ti truhlar pomůže vše vyřešit a jsi s kuchyni spokojena.
notna no sice ma 3m, ale nedas tam 5x60cm, na boku mas prirez, abys mohla otvirat lednicku nebo troubu a nevadila pritom o zed a futra, Lama psala ze tam v tom planku ma 12cm. Tu soumernost chapu, ale to se da vyresit.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí