design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 08. února 2024 15:02

notna Já mám právě jakoby 4 spodní skřínky (4x60cm) a nad tím mám schválně tři vrchní (3x80cm) a je to hezčí než čtyři malé skřínky...Ono je to hrozně individuální, nejde to říct takhle plošně. Ale jak říkáš, je třeba si to rozmyslet, pečlivě a bedlivě, jaké tam bude otevírání, jak to bude všechno vypadat a tak, prostě si to trochu namyslet a okoukat na tom pinterestu. 

Offline Karja
44750 příspěvků moje polička 08. února 2024 15:03

Lama_z_Lana Hele věř tomu, že bys vyhodila nějakou tu korunu a neměla to hezčí, jako když tomu věnuješ čas ty, tak je to nejlepší

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. února 2024 16:59

Tak jsem ještě v rychlosti zkusila udělat variantu s jedním komínem. Je fakt, že to vypadá vzdušněji. Takhle by se vešla 60cm myčka i 4-indukce, mezi tím 2x50cm skříňka, na jedná by byl dřez. Jen kam s mikrovlnkou Dát ji leda do ostrůvku. Ten jsem zkusila protáhnout na 150 a nasimulovat nějaký bar. Jen v tom programu nejde libovolně měnit hloubka skřínky, ta by se musela upravit. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 17:05

Lama_z_Lana jen taková poznámka, barový pult se dělá v jiné výšce než pracovní deska. Dělají se teda i "půlbarovky" , to bys měla akorát.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:06

Evaevajasny, jasný...tady u toho jsem limitovaná tím programem. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 17:07

Lama_z_Lana já si to myslela

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:09

Evaeva Zadačo člověk nemůže chtít všechno

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 08. února 2024 17:10

Lama_z_Lana ale my ti zadáčo vždycky výborně poradíme

Offline andulka01
12859 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:12

Lama_z_Lana takhle se mi to zdá o moc lepší, než s dvěma sloupy. I tam víc vidím logiku - vyndám z ledničky, umyju, připravím, vařím. I to protáhnutí ostrůvku vypadá dobře.
Možná jeden detail - když budeš stát u plotny, budou ti vadit ty poličky vpravo, nebo jsou až nad tím ostrůvkem? Pokud by ti fakt stačila jen dvouplotýnka, asi bych ji necpala úplně do kraje.
Ad trouba nízko - pokud bude s pojezdy, tak myslím v cajku.

Offline tamara
příspěvků moje polička 08. února 2024 17:22
Reakce na barbucha:

​Ale di ty Přece ty hrnky a sklenice denně používám... ergo neni čas aby se tam usadil prach! Kořenky dávám do myčky vždycky když se nějaká vyprázdní...a ty krámy nahoře čas od času projedu myčkou taky. Nic mastnýho tam neni. Vono těch polic zas neni tolik

​Tak ale to je moc pěkná kuchyň, je vidět, že se tam žije. Za mě fakt super.

Offline Janulik03
20313 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:24

Lama_z_Lana toto je fakt lepšie, ale stale ma láka prepojiť pult s kuchynskou linkou spodnou skrinkou kde by bola rúra. Aj by sa z nej lepsie vyberalo upečené. Aj by si ziskala viac pracovneho miesta.

Offline Janulik03
20313 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:44

barbucha mne policky v tvojej kuchyni pridu super. Pacia sa mi lampicky. 

Ked som teda videla že tu viaceré máte ten problém s hromadicmi, tak sa mi uľavilo že je to tak aj inde.Aa

Offline Janulik03
20313 příspěvků moje polička 08. února 2024 17:48

My sme mali upravovat skrinky.v kuchyni ale firma čo to mala robit zatvorila pocas kovidu a uz sa nerozbehli, tak sme to prestali riešiť. Ale drez teda budeme meniť. Mame granitovy pieskovej farby a po 9 rokoch je uplne hrozny. Zvazujeme ten Biely keramický. 

a otvorene poličky 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:01

Lama_z_Lana Muzes mit i klasickou vysku linky, prodavaji k tomu i na vysky zidle/stolicky. Ma to boyfriend a je to fajn, ze to neblokuje pohled do kuchyne. 

Offline 0zero7
11906 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:18

Lama_z_Lana Jo a bez te vysoke skrinky vpravo je to imo lepsi! Budes to mit moc hezky. Zvazila bych, jestli potrebujes policky na te kratsi stene, je to mozna jen napad ted? Dala bych tam nejakou hekou grafiku zaramovanou spis. Nez policky na kterych budou zas veci dalsi. Dala bych neco barevnyho, jestli jsi odvazna a nebo do barvy. A tady. AUplne tam vidim pro tebe tohle, k te mint zelene Muzes mit i policku na obrazku. To teda masivne predbiham ted, pardon! 

Offline Judith11
111 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:27

Lama_z_Lana mnohem lepší be druhého kominu

Offline brrr
12368 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:29

Lama_z_LanaTa poslední varianta se mi líbí asi nejvíc, jen bych stejně prohodila dřez a myčku (vím, že nechceš).

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:34

Janulik03 tak to fakt nechapem. Dam sem teda fotku svojho, nebol poriadne umyty uz asi tyzden, pri odtoku a beterii je to aj vidiet. Tusom ho len presla mokrou hubkou, na fotku sa mi ho nechcelo upratovat, pardon.:) Mam ho 4 roky. Dufam, ze teraz sa nezacne tiez spinit!

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:40

Jen teda nejsem nějak přesvědčená o tý šedý desce, ale zároveň mě nenapadá lepší než bílá . V tom interiéru nic dalšího šedýho není, je tam dřevo, bílá, mosazný kliky a kličky...gauč bude tmavě zelený. 

0zero7 já bych tu polici/police chtěla na kytky - n nádobí a tak neeeee. 4asem chci nějaký obraz pořídit nad jídelní stůl, chci aby to byl v té místnosti takový výrazný solitér. Je to fakt malá místnost, jeden obraz bude myslím stačit

Offline Janulik03
20313 příspěvků moje polička 08. února 2024 18:47

Mrakoplas ty ho máš ako nový, ten moj je taký hodne porezny, ked sa posnažím, tak ho vydrhnem lepšie, ale to sa mi po práci malokedy chce. A muž také jemné nuance vobec nevnima, on sa divi, čo tam vidím