Lama_z_Lana no taky mě to s těmi dveřmi napadlo. To se poraď s tím truhlářem, naši měli takový systém, co jezdil v závěsu po zdi a šlo to. Možná by šly do toho předělat i ty stávající.
Úplná paráda jsou ty pouzdra, ale to je cena úplně jinde.
Lama_z_Lana no taky mě to s těmi dveřmi napadlo. To se poraď s tím truhlářem, naši měli takový systém, co jezdil v závěsu po zdi a šlo to. Možná by šly do toho předělat i ty stávající.
Úplná paráda jsou ty pouzdra, ale to je cena úplně jinde.
continuity jo, to jsem myslela, s tím závěsem nahoře, po kterém to jezdí. Doleva je sunout tam prostor je. Ale to asi nestihnu zrealizovat do té doby...
Poraď se s tím, co ti bude dělat kuchyň. To není zas tak složité.
Lama_z_Lana Já mám teda posuvné dveře ráda. Jestli tam máš dost místa a žádné vypínače, tak se můžou šoupat po stěně směrem do obývací části, protože předpokládám, že do koupelny by se nevešlo, ale zabere to půdorysně nějaké místo, takže možná budeš ještě muset rozšířit ten sloup s lednicí, aby to nekolidovalo. A taky hůř hlukově izolujou.
jo a ty volné poličky na stěně nad pultíkem bych zrušila :)
continuity no to pouzdro si uložíme, až bych tu koupelnu někdy prodělávala,vidím to tak za 10 let. To by tam sedělo dokonale .
Lama_z_Lana Jestli chceš, aby dveře jezdily po stěně, tak to není tak náročné a počítej s tím, že i kuchyně bude mít nějakou dodací lhůtu.
DruIjasný, ta se bude realizovat červenec-srpen
Lama_z_Lana To si myslí že by neměl být problém předtím předělat dveře, pokud to vyhodnotíšbjako dobřé řešení :)
Lama_z_Lana Ty posuvný dveře mě hned napadly, ale to můžeš udělat výhledově. Jakože časně prostě, on ten mechanismus je fakt drahej, to bych se neunahlovala. Teď to docela je vidět různe po těch bydlenkovskejch účtech.
Ad hloubka, to je dobře, že máš jasno. Ono s těmi tvými dekory je to asi i lepší, ta bílá by tam byla najednou tak jako divne placla. A mramor na desce bude dobrej, fakt je toho moc. Já jsem chtěla pistaciovou kuchyn, ale hrozně se to tlouklo s dřevem na podlaze a tak, prostě to jsem vůbec nenapasovala. Jsem zvědavá na tu Mint, přesnej odstín už máš?
Lama_z_Lana A jako musím říct, že takhle je ta kuchyň moc i praktická, uvidíš, že pultík bude takovej hodobozovej a nebudeš na mě myslet při každém mazání chleba, se ti tam vejde termimix i řízky obalis při té hlavní lince a nebudeš si drobit na pultík;-).
Lama_z_Lana máme posuvný dveře do špajzu a do botníku.Jsou super.Nebylo to ani drahý.Máme černou kovovou lištu a dveře jakoby do stodoly (v chodbě u špajzu)a se zrcadlovou plochou u botníku.
Máme takový, natřený bílou lazurou,ale dají se udělat i ve stejným designu jako máš zbytek dveří v bytě.
Lama_z_LanaMy máme dveře posuvné po stěně do koupelny kvůli úspoře místa a patří to mezi jedno z nejlepších rozhodnutí při rekonstrukci bytu. U tebe bych to viděla skoro jako nutnost, dvoje dveře, lednice, prodloužení pultu a pohyb jedné příp. dvou osob, ať se neutlučete...![]()
Ta poslední verze kuchyňské sestavy se mi jeví jako fakt dobrá, pult alias ostrůvek bych asi trochu odlehčila, aby to nebyla jen "škatule" a moc hmoty v prostoru. Police na stěně za ostrůvkem a pod tím barová stolička - bacha na hlavu.
A na desku se podívej do kuch. studií, mají obrovský výběr a i truhlář ti určitě poradí. Já mám bílou se stříkanci už 18 let a pořád nemám důvod ji měnit, není na ní vidět nic, no možná když bych měla oči tak cenťák nad ní, tak pár řezných ran by se našlo. Líbí se mi ta bílá s zelenkavými ďubkami, co ti ji někdo doporučoval. A ještě se přimlouvám k tomu, pokud bys zůstala u dvojplotny, tak ke zdi si nech místo, jestli jsi pravák, bude se ti místo hodit na odložení třeba lžíce, vařečky ap.
Janulik03 tak to fakt nechapem. Dam sem teda fotku svojho, nebol poriadne umyty uz asi tyzden, pri odtoku a beterii je to aj vidiet. Tusom ho len presla mokrou hubkou, na fotku sa mi ho nechcelo upratovat, pardon.:) Mam ho 4 roky. Dufam, ze teraz sa nezacne tiez spinit!
takhle ciste nás granitový dřez vypadal cca prvních pět let taky. A teď po deseti vypadá úplně přesně jak ten od Janulik, to fakt už nevycistim. Ale měnit zatím nebudu, nevím za co, porcelán tam nechci, max jiný granit, ale tmavší by mi tam moc nepasoval a hlavně u nás voda dělá děsně skvrny a na čemkoli tmavším je vidět každá kapka.
Muslik tak už mám len rok?
. Mala by som sa začať oň viac starať.
Muslik mně funguje to Savo, ale je to opruz. Několik hodin ho nemůžu použít, musím vychytat čas, kdy děti nejsou doma,...
Mně by se černý taky nehodil, ale on nemusí jednolitý, vodní kámen na tom podle mě vidět není.
Muslik tak už mám len rok?
. Mala by som sa začať oň viac starať.
já se vážně starala. Ale podle mě to začalo být časem nějak porezni či co. Vždy když přijde tchyně na návštěvu, takový typ bydlenka, má tendenci mi to čistit, že to špinavé. Pak i ona usoudí, že s tím nic nezmůže
Evaeva já to se savem moc neumím, bojím se, že tam vypálim skvrny. Jednou mi tam trochu vybublal Krtek z potrubí a taky udělal skvrny ala od sava. Ale po čase se stejně zanesly a vidět už nejsou, to je pravda
Lama_z_Lana ten poslední návrh je super, vynechala bych poličky na stěně a ještě podotknu, že bych promyslela varnou desku přímo u stěny. My máme indukci (4 plotýnky) u stěny a stejně tam máme mezi tím mezeru cca 15-20 cm. Vedle indukce je místo na odkládání vařeček (zvlášť pokud jsi pravák), troubu mám pod indukcí a vedle je výsuv kde mám drátěný program na láhve (olej, ocet...)
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.