Třeba tady je ta hloubka odstupňovaná (odprostim-li se od té modré, která mi na takhle malou kuchyň přijde hrozná) a je to takový strašně krabicoidni. Jasný, ona je taky poměrně nízká.

Třeba tady je ta hloubka odstupňovaná (odprostim-li se od té modré, která mi na takhle malou kuchyň přijde hrozná) a je to takový strašně krabicoidni. Jasný, ona je taky poměrně nízká.

Lama_z_Lana ta svetla kuchyn se mi moc libi. Podobnou barvu mame na venkove, k tomu desku a zadni oblozeni vzhledem jako beton. Vypada to podle me pekne. Ta odstupnovana mi prijde ze opticky strasne zmensuje prostor, ale mozna je to tou divnou barvou.
Lama_z_Lana Mně připadá lepší verze s jedíním komínem, že je taková vzdušnější. A za sebe bych dala všechny horní skříňky ve stejné hloubce, protože mi ty horní hluboké připadají nepraktické, protože se do toho zadního prostoru člověk stejně nemá moc jak dostat, ale to je spíš na tvojí preferenci, když máš vysoký strop, tak myslím budou vypadat dobře obě verze.
Lama_z_Lana Podobnou kuchyň, jako je ta první s mini odkapávačem, jsme měli kdysi na bytě, taky byla maličká a bojovali jsme o každý cm pracovní plochy, a odkapávač jsme si tam dali. Vybrali jsme takový, co je co nejvíc rovný, bez výrazných drážek, a nakonec byl velice praktický. Mimo nádobí se na něj dalo odložit ovoce a zelenina, co jsem myla ve dřezu, umyté nože a sklenky na víno, nebo naopak cokoli špinavého, a jak byl skoro rovný, dal se použít i jako pracovní plocha. Možná bych ho ještě zvážila.
Myrtilajá bych právě chtěla úplně minimalistický bílý keramický dřez, ty s odkapávačem snad ani nejsou
, případně jsou pak obrovský. Já už nemám odkapávač 10 let asi mi nijak nechybí. Používám ten látkový, je skladnej a nemusím ho nijak čistit jen hodím do pračky. S tím bych si vystačila i teď.
Lama_z_Lana No, když máš konkrétní představu o vzhledu, tak je pravda, že se to vybírá hůř. A jestli ti nechybí, tak asi nebude chybět ani dál. Jenom jsem nadhodila takovou poznámku ![]()
Lama_z_Lana Ja bych se bez odkapávače obešla, ono právě to to nutí mít u kuchyni v cistote, hned to otřít. Dáš na utěrku, utres, uklidis. Mně se furt nezda ta dvojplotynkou, mě přijde, že to neušetří žádné místo, jako 10 cm možná a vypadá to tak zvláštně. Já bych zkusila najít, jestli neexistují nějaké menší varné desky, ale ne vyložene dvojplotna.
Lama_z_Lana urcite! Pokud bych mela kuchyn neoodelitenou soucasti obyvaku (ted lze oddelit posuvnymi dvermi/celou stenou) urcite bych chtela, aby vypadala jako kuchyn co nejmene Spis jako soucast obyvakoveho nabytku
Karja Já myslím, že s tou dvojplotýnkou je to pro tebe jenom nezvyk. Já myslím, že s tím člověk vystačí, obzvlášť pokud vaření není jeho záliba. A připadá mi to celkem fajn způsob ušetření místa. On teda člověk jako odkládací plochu může použít i tu samotnou varnou desku, ale já to dělám nerada, protože mám furt pocit, že pod tím omylem tu plotýnku zapnu.
DruI ja souhlasim Obzvlast pokud se jedna o mini kuchyn v jednoclenne domacnosti a jeste s tim samovaricim hrncem Nejdulezitejsi je maximalizovat pracovni plochu
DruI Je to asi nezvyk, pripomina mi to nějaké apartmánove kuchyně nebo kolej, prostě furt mi tam něco chybi:D
Karja tak ten samovar se taky někam musí dát, ono to neni žádný tintítko asi...
tu ubytovnu to připomíná možná tím, že jsou ty varný místa za sebou - třeba by to pootočené o 90° vypadalo jinak ![]()
RoSa Ne, je to jen tím, že to není nakoukane a je fakt, že by se to nevyužilo;-)
My jsme dneska konečně instalovali spěchác. Přijel děda, tak to se sambem dělají, přijdu z nákupu, tak mi to prezentují a říkám ,,aha, já myslela, že to mají být jako skládací dveře, ne otevírací,,. Uplyne 20 minut samba sedícího v kuchyni a ,,dědo, přijeďte ještě jednou jednou, máme to daný obráceně,,:D. S nima je fakt prdel.
Karja to zni, pardon, trochu jako Pat a Mat ![]()
Kokoska No jako, znáš to, tihle mistri, co už nečtou návody a rovnou instalují:D
Karja No, oni to udělali jistě jen proto, aby nás tady pobavili ![]()
Co mě teda včera trochu nalomilo je to mít všechny horní skříňky v jediný hloubce. Původně chtela ty nejvíc horní skříňky hlubší, ale tady ta kuchyň je taky vysoká (ta moje bude mít 3m) a vypada to tady skvěle. Jinak tahle se mi líbila celá moc.
tahle je nejhezci a skrinky v jedny hloubce vypadaj fakt lip
Odstupnovana hloubka horních skříněk mi připomíná kukaň. Ale možná ve skutečnosti je to dobrý.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.