design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline viktorka_od splavu
49374 příspěvků moje polička 11. února 2024 17:56

Lama_z_Lana kdyby ta modra kuchyn (souhlasim ze je fakt hnusna) mela design te bile, tak je perfektni

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:10

Lama_z_Lana ty horní skříňky jsou v hlubší variantě pro zlost. Uz i dole, když je něco vzadu, se blbě vyndává, natož balancovat na schůdkách, v jedné ruce držet cokoliv zepředu a lovit to vzadu...

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:21

rozarka No, ale to máš pravdu. Já mám dvě skrinky taky hluboké, ty nad lednici a troubou a už vlastně nevím, co tam je jako tuším spíš. Ono to zajede dozadu a ses v pytli:D

Offline rozarka
4218 příspěvků moje polička 11. února 2024 18:26

Karja já právě mluvím ze zkušenosti 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:01

moora jo, byla fakt pěkná, clá taková v imitaci světlýho betonu, jako do nejakýho minimalistickýho bytu by sedla skvěle. Karja zrovna u té červené je ta dvouplotánka malá, Třeba u té šedivé je taky dvouplotánka, která byla větší a když jsem tam simulovala to svoje vaření, haha, tak mi to přišlo kupodivu v pohodě. RoSa jj, samovar má nějaký ch 35*35 takže když ten prostředek měl podle myčky 60, tak se tm krásně vejde i s konvicí. 

No hlavně ty horní skříňky v  jedný hloubce by mi dovolili mít ty skřínky vysunovací nahoru, což se mi líbí víc než to klasický otevírání. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:04

Karja jako sprcháč

no já ty úplně nahoře hodlám využít prostě jako sklad na cokoliv možnáho, co vytáhnu jednou za uherák (nějaký dekorace nebo nevim, te|ď me nic nenapadá). Toho nádobí, co poživám na denní bázi je fakt málo). A na hodobožový, na hrničky na čaj kafe (až nějaký pěkný pořídím) a na skleničky na víno mám tu prosklenou skříň v jídelně. 

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:07

viktorka_od splavu jo, já mám o barvách a stylu už poměrně jasno, tak si to fotím hlavně kvůli tomu rozložení a nikde jsem jinou, která by byla udělaná jako ta modrá zatím neviděla. No příští týden mě čeká ještě další kolo. No mně je hrozně trapný jít do těch studí, kde se mi bude někdo věnovat když vím, že to tam stejně nekoupím, tady si aspoň přijdu anonymně, no

Offline DruI
5589 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:39

Karja No vidíš, skříňka nad troubou mě setrvale štve, protože se mi vzadu v nejvyšší polici pravidelně usazujou moli. Co je tam tak láká netuším, protože tam mám uloženou akorát sušičku na ovoce a dortové formy.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:44

Lama_z_Lana my jsme si zaplatili ve studiu vylozene ten navrh. I kdyz jsme vedeli ze si to tam nekoupime. Vyslo to na tisicovku, venovali se nam, vsechno jsme tam naplanovali a jeste jsme odevzdali truhlarovi presnej planek. Docela to za ty penize stalo. Byli jsme u Sykory.

Offline Tabea
8149 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:45
Reakce na Karja:

DruI Je to asi nezvyk, pripomina mi to nějaké apartmánove kuchyně nebo kolej, prostě furt mi tam něco chybi:D 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2024 19:54
Reakce na Karja:

rozarka No, ale to máš pravdu. Já mám dvě skrinky taky hluboké, ty nad lednici a troubou a už vlastně nevím, co tam je jako tuším spíš. Ono to zajede dozadu a ses v pytli:D

​Ale zase se tam vejde věcí Mám to jako ty, hlubokou nad troubou a lednicí, strkám tam kde co a pořád je místo. Mně to v jedné hloubce přijde takové současnější, nad mělkými bych udělala mělké.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 11. února 2024 19:56

711990 to je dobrý tip, vůbec by mně nenapadlo, že to jde.

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:57

Lama_z_Lana Jj, jako já si promítla, co vařim tak sama sobě a jako máš pravdu, to se nevyužije a u té bílé ta dvojplotna ani tolik nerazí. Já si nechávala dělat návrh v Oresi a pak ještě v takovém menším neznámem studiu a nakonec jsem šla za truhláři s plánkem na čtverečkovanym papíru, ty návrhy fakt nebyly dobré, ale hodně podlě mě záleží na koho narazíš. Já jsem v Oresi narazila na chlapa, cca 40 let, a řekl mi, že si mám dát lednici co nejblíže obýváku, protože večer si budu chodit pro mňamky k televizi:D. No tak to přesně vystihlo muj životní styl.

Offline Candance
5633 příspěvků moje polička 11. února 2024 19:57

Lama_z_Lana kdyz budes mit indukci, nemusis mit rychlovarnou konec

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:01

Candancejá vím že je to na indukci rychlovka. Ale ho bych zas musela mít nějakou konvici na indukci někde. A ne, z nějakýho kastrulku to bez rozlití nenaleju

Navíc já dost využívám ty různý teploty na rychlovarné. 

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:07

Lama_z_Lana dej si pozor, abys ty vysouvaci nahoru neměla moc vysoko - abys mohla zavřít. Ja mám horní hranu tak, ze dosáhnu, aniž bych šla na špičky. Ty jsi menší, tak by to nemělo být výš než 200 Cm.

Offline Lama_z_Lana
6726 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:08

Makara ano,ano, s tím počítám

Online Karja
44752 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:34

Makara Lama_z_Lanamně ty vysouvací drží ve výšce, do které je vysinu, ale asi teda myslím něco jiného....

Offline Makara
3655 příspěvků moje polička 11. února 2024 20:51

Karja Já je taky můžu zastavit níž, ale to se tuze nelíbí mému spolubydlicimu. Bo je pak praštěný ( a můžu za to já).

Online cassis3
49 příspěvků moje polička 11. února 2024 22:21

Lama_z_Lana 

dobrý večer,

ak sa môžem pridať to diskusie, dávam hlas za posuvné dvere, bolo to prvé čo mi napadlo. Dobrý je aj nápad  nejak nasimulovať ten ostrovček, napríklad ak máte krabice od spotrebičov, naukladať si to tam a potom uvidíte aká dĺžka Vám vyhovuje, určite je miesto na dlhší ako 120 cm. Ak by tam boli potom posuvné dvere tak by Vás to neobmedzovalo.  Keby boli pod ostrovčekom 120 cm skrinky a doska by bola dlhšia (koniec vo vzduchu), mohli by byť stoličky z oboch strán, prípadne by tá stolička mohla byť použitá namiesto schodíku k tým horným skrinkám.

Ak budete mať ten podskrinkový digestor ktorý sa vysúva, skúste to v nejakom tom štúdiu či Vám to nezavadzia. Mám cca 160 cm a narážam do toho hlavou.

PS: a chcela by som poďakovať všetkým čo mi tu radili s kúpeľňou pred Vianocami (nejak nestíham), bude tam nakoniec úzka stena z itongu. Vyberám kachličky, je to peklo.