notna haha to skoro jak u nas, len babka (mamina svokra) byvala daleko, tak k nam nemohla vodit navstevy. Mali sme dreveny dyhovany nizky nabytok (inak fakt pekny) a povazte, nemali sme v obyvacke jedalensky stol pre navstevy ako sa patri! Co, ze sme od celej rodiny minimalne 100 kilometrov a navstevu na obed sme mali dva krat do roka. Aj tak bolo podla babky nutne, aby nam tam zavadzal ![]()
design a architektura
Garfie Tvuj sutr je taky krasnej!
Jojo, ono to provedení u toho typu je různé, já když jsem si hledala inspiraci, jak by takový dřez vypadal v úplně minimalistické kuchyni, tak se mi moc líbilo toto. Jinak jsem spíš taky tým pod desku
tohle je moc hezky, nemohla bys mit tu desku takovouhle? Myslim, ze k te bile a mint by se to moc hodilo, i k tomu obkladu co tam uz mas ![]()
Victoria Já si naopak myslím, že to bude krásné a elegantní.
Já už jsem díky tolika vystřídaným bytům, domům, podnájmům zjistila, že ne všechny věci, co se mi líbí, mi vyhovují k životu. Velkou lekci jsem dostala, když jsme byli poprvé v Japonsku, měli jsme moderní byt, bydleli jsme tam dva, strašně jsme si ho vymazlili, padesátkový design, hodně stylový, byli jsme mladí a dost nás bavilo za to utrácet. Pak nás majitel v polovině pobytu vystěhoval a my narychlo sháněli podnájem, skončili jsme v takovém starém dřevěném domku, úplný opak toho, kde jsme žili před tím. Návštěvy jsme si tam (narozdíl od prvního bytu) vodili dost neradi, ale museli jsme si sebekriticky přiznat, že se nám tam žije líp. To pro mě bylo velké prozření, od té doby se na zařizování dívám úplně jinak.
Garfie Victoria co pisete je presny! Je zajimavy jak clovek "vyroste" kdyz projde tema ruznejma bytama atd. Kdyz jsem se prestehovala tak jsem bojovala s tim, ze obyvak tady vetsinou nema lustr, ne ze bych ho extra pouzivala, kdyby mel. Ted mam 5 lamp a je to fajn. Treba kuchyn v minulym byte jsem mela vymazlenou, ale malou a i kdyz v otevrenem prostoru, tak pri vareni a priprave zady k lidem v obyvaky, ted nemam tak hezkej drez atd. ale spolecnost si sedne ke stolu v jidelnim koute, kde se s nima muzu druzit od sporaku a drezu, o moc prijemnejsi.
Jeste teda umiram pri show v TV, kde hledaj lidi byty a domy a kritizujou treba pracovni desku v kuchyni, misto aby se soustredili kam je byt otocenej a kde je lokace. Uuuaaaa.
0zero7 jo, něco trochu jemnějšího, ta mramorová kresba je na mě až moc výrazná.
Lama_z_Lana Ok, chapu. Tesim se na to.
Prerusim kuchyne na moment. Koupila jsem novej stolek, k tem Ikea kresilkum to chtelo neco jinyho (min nohou a jednodussi). Nahodou jsem narazila na tento skleneny do tyrkysova a bylo to. Jako odpurce klasickych jidelnich a konferencnich stolku Se sklem nahore jsem prekvapena Jak Se mi ten z jednoho kusu libi. Prohodila jsem oranzovy se drevenou stolickou a dobry. Vcera byl mensi vecirek, otestovala jsem kresilko cca 2 hodiny v kuse a je pohodlny. 

0zero7 Máš to krásne barevný. Já teď potřebuji zařídit jednu zeď, navesit obrazy a až dolů! Mám tam totiž skříňku na vodu, a chci ji zakrýt, takže mi to asi naprojektujes:D. Ale vůbec nevím, co mám fakt takhle uplne od zeme dát, nic do prostoru to být nemůže, jako treba komoda nebo botnik, protože se tam otevírají dvere. Ale říkám si že když tu stěnu celou něčím ověsim takhle velkým, jako to máš ty, tak to nebude ani tak blbý snad;-)
Karja Az dolu obrazy je super, to tam klidne dej! Posli foto, poslu ti par odkazu na insta, videla jsem jak to nekteri maj a je to hezky!
0zero7 doopravdy nadhera, ty bys mela byt bytova designerka, mas doopravdy obrovsky smysl a cit pro barvy a celkove pro interier ![]()
0zero7 Ty jo paráda, díky moc, ja hledala úplně blbě. Zatím tam mám velké zrcadlo a na jeden obraz jsem myslela, ze koupím velký rozměr papíru a namalujou mi to děti a zaramuju. A zbytek nějak doplním, ze uz koupim nekde neco;-). Ty jo, dekuju, já jsem zrovna dneska říkala doma, že už nevím coby, že se mi už do žádného zařizování nechce, že takhle klidně budu bydlet ještě dva roky, ale tohle mě asi chytne:D
0zero7 Ten stolek tam padne jako pr... na hrnec. Fakt super :-).
Peetra1 Dekuju, to je mile! Ja to obcas delam bokem, ted budu pomahat dozarizovat jedne kolegyni. Mam touhy to nejak upotrebit, a u sebe uz nemam moc co, maximalne odbordelizovat. Kdyby me pri Covidu po 2 mesicich nepovolali zpet do prace, sla bych tehdy do toho naplno.
Ty barvy nejsou pro kazdyho, ale troufam si rict, ze dam klidne i neutralni interier. Comi chybi v tomhle byte je drevena podlaha, mela jsem v minulym krasnou.
Karja Neni zac! Ten napad s detma a obrazem super, kup fakt velikej ale, to vypada lip. A nech je napred pastelkama nebo pastelama a pak kdyby to slo, at do toho holky jdou vodovkama nebo tak neco. A dej tomu paspartu. V Ikea maj ty brizovy Hovsta ramy, to by se ti mozna hodilo? Skoda ze nedelaj vetsi, muzes i dva, zalezi kolik mas mista. Klidne pis kdyby neco. Ja ted chodim na Reddit kvakat do interierovejch vlaken, kdyz mam cas, protoze jinak nemam zadnej projekt moc haha.
999 Ze jo? Mam z nej radost, je to trochu takovy 80s ted a hodi se ke kresilkum.
Garfie to je misto zeleny kuchyne? Moc hezky to je
0zero7 No právěze ten Ikea je malej o pár cm, ale ten teda neplánuji na tu skrinku k zemi, nastesti, ta neni zas tak velka. Jojo, mám v plánu těch papíru koupit víc a ať se vyřádí, taky s něčím třeba nebudou spokojeny. Ony jsou malý, tak to dost ještě míchají techniky, barvy pouzivaji ruzne a nebojej se toho, patlaj pátý přes devátý a to mám ráda.
Karja To bude super, dej pak foto pls.
0zero7 No, mně ty projekty vždycky trvaj tak půl roku:D. Ale skvěle se to tímto tempem financuje, to zas jo:D:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí