Dneska mi přišlo světlo do jídelny, ale je teda nějaký veliký, no jsem zvědavá, až to pověsíme ![]()

Dneska mi přišlo světlo do jídelny, ale je teda nějaký veliký, no jsem zvědavá, až to pověsíme ![]()

Lama_z_Lana tak na to som veľmi zvedavá
Lama_z_Lana jidelna je soucast kuchyne? Myslim, ze mas ten prostor takovej vzdusnej, aspon z fotek, cos postovala, to bude dobry
Lama_z_Lana ale ty keramický trojzásuvky vypadaj moc hezky... určitě maj i jiný design...

Lama_z_Lana Já teda myslím, že to u tebe v prostoru bude vypadat dobře. Těším se na fotku :)
RoSacoz o to, ony jsou hezký a líbí se mi. Jen nechci kulatý ![]()
Lama_z_Lana někde určitě maj hranatý
to světlo do jídelny vypadá moc pěkně, těším se na fotky!
Sorry za Photoshop level malování, ale mně by sem celkem pasoval. Ty lanka jsou nastavitelný, ten největší oblouk má 70cm, stropy jsou 290 (já to nedokážu proporčně odhadnout do té fotky). Asi by ho chtělo posunout víc nad stůl. ![]()
Jo a ta stojací lampa tam nebude.

Lama_z_Lana určitě nad stůl. Švagr si nechal špatně udělat elektřinu a má to světlo nad stolem šedrem a tma nad talířem prý velký špatný![]()
monis Jojo, já nemám světlo, protože nemám finální stůl, pak to budeme posouvat, ale prý to není žádná práce, když se s tím počítá.
Lama_z_LanaNemám ani jedno světlo, nechces mi vybrat:D. Když mne se ty obyčejný nelíbí, líbí se mi třeba barevný nebo tak, ale to je jistota, že se mi to po půl roce přestane líbit:D a taky se mi líbej samy drahy a to si nemůžu koupit dráhy světlo, to by už z toho sambovi praskla žilka:D
Karja já už teď nechci minimálně rok vybírat, vůbec ale vůbec nic ![]()
Karja barevný? Artemide Ilione Melissa Sibilla? nebo Artemide Giocasta Milano Venezia... nebo Titania od Luceplan
RoSaNebudu si to ani zadávat do googlu:D Potřebují svět svítidel, pak filtr světla do 1500 Kč. Jakmile to má jméno, tak to bude velký špatný:D
Lama_z_Lana Ach, jak tě chápu
(blíží se mi konec úprav na chatě a doma už je taky uklizeno po malování...)
A teď nechci řemeslníka vidět doma ani na chatě až do... radši už nikdy ![]()
Tak mám to tady, budu dělat skřín, dle plánku (malování, sorry moc), ale jsou to prostě tři díly 50 cm odshora dolu, přičemž jeden bude sambuv mrdník, to nikdy neotevřeme, na pracovní oblečení, ryby atp, další dva na věci nás holek, a pak bude navazovat lavička a pod ní místo na boty.
Ale ted se nemůžu rozhodnout, zda ten prostor ve skříních vysokých a dvířka chci mít dělený nebo vcelku. Tak jako je rozdíl na těch dvou obrázcích. Já tam určitě budu dávat boty, nemáme jich zrovna málo...a nějak je mi vošastlich dávat to rovnou ke kabátům...ale ted to tak dělávám a přijde mi to v pohodě, dávám tam boty co nenosíme často, ale ten pocit je divnej. Na druhou stranu když to bude až na zem, ted když jsou holky malé můžu tam dát věšák v jejich výšce a můžou to používat než vyrostou - to ted taky máme, dovnitř nad ten botník by ještě nedosáhly. A i mi to přijde praktičtější, že se dá ten vnitřek více modifikovat. Ted mám klasickou pax z Ikey a právě tam mají na jedné straně ten věšáček v jejich výšce, šuplíky na čepice..a pak až jim přibude výška a přibudou boty, bude ten spodek celej na boty....ale ten pocit, že budu dávat boty společně mi prostě pořád přijde divnej:-D

Karja Já bych ty dveře udělala nedělené, přesně jak říkáš kvůli tomu, že budeš moci ten vnitřek operativněji měnit. A teda mně osobně to připadá hezčí :o)
Karja nedělené dveře jsou hezčí, ale já teď lituju, že kvůli estetice, jsem si v kuchyni nechala udělat vnitřní šuplíky a dvířka na celou výšku. Prostě jsem je měla přiznat! Jsem holt tým "praktično" a taky mám nějaké úchylky. Třeba zrovnaboty ve stejné skříny jako kabáty by mi vadily
. Vím, že často to jiné řešení nemá, ale snažila bych se mu vyhnout. Co kdybys na ty boty udělala jeden široký šuplík přeš všechny troje dveře?
Karja ja bych to rozdelila. Meli jsme to na byte a na dome to jednou udelam stejne
Makara No, ale i když udělám jeden široký šuplík přes všechny dveře, tak je to ten stejný problém jako když budou dělené - prostě ten zbytek nahoře nebude už tak lehce modifikovatelný hlavně z pohledu těch dětí, že nedosáhnou moc na svoje věci.
Candance A byl to jako šuplík nebo dvířka? Ono nejhorší je, že se to proměnuje v čase, uplně vidím jak za 10 let u nás bude 30 párů bot:-D a měli bychom mít botník klidně do metru výšky:-D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.