Sweet Potato Určitě chceš, já jsem vybírala podle ovládání, aby mi bylo pohodlné :)
jen teda upozorňuju, že musíš mít správně vedenou teplou a studenou vodu. Naši to třeba mají doma obráceně a na tom termobaterie nefunguje.
Sweet Potato Určitě chceš, já jsem vybírala podle ovládání, aby mi bylo pohodlné :)
jen teda upozorňuju, že musíš mít správně vedenou teplou a studenou vodu. Naši to třeba mají doma obráceně a na tom termobaterie nefunguje.
Děkuju všem. Proberu ještě s instalatérem.
DruI Pohodlí ovládání se právě trochu bojím.
Zatím jsme vybrali podle vzhledu.
Lama_z_Lana Já bych dala polici ze stejného materiálu jako je na kuchyni deska.
Lama_z_Lana klidne bych dala drevenou, jedna police se snese
Lama_z_Lana souhlasim s RoSa :)
![]()
![]()
Děkuju všem za tipy. Ono to nepospíchá. Počkám na to světlo a uvidím, jak to bude vypadat.
No do té jídelní/obývací části jsem nakonec vybrala osvetlení trochu extravagantní (ač minimalistické), na to jsem hodně zvědavá.
Tady to neznám, to je zajímavé vlákno :)))![]()
Poraďte. Potřebuji z budoucí kuchyně dostat pryč kachlová kamna s kamnovcem, pecí, sporákem, všechno krásný zachovany 19. Století. Velikost asi 2x2 metry.
Myslíte, že by někdo měl zájem o dlaždice, kování a podobné věci?
Mha to si určitě někdo rád přijede rozebrat
Lama_z_Lana ja bych si tam misto policky nechala dat dreveny truhlík. Snad budou fungovat odkazy
Mha Utrhaj ti ruce.
Fakt si je nechceš nechat, zní to pohádkově.
Potřebuji z budoucí kuchyně dostat pryč kachlová kamna s kamnovcem, pecí, sporákem, všechno krásný zachovany 19. Století.
Pryč?! ![]()
Chci si nechat ruce!
Vypadá to pohádkově. Ale vařit na tom by mohla jedině Máry, která za svítání vstane, nanosí vodu, vynese popel, nastipe dříví a rozdela oheň, který bude udržovat do večera. Tu nemáme.
Vybourat. Celá místnost má 3x3 metry a většina z toho je ta historická obluda. Kam bych dala tu krásnou linku z Ikey s NEREZOVÝM dřezem?
![]()
Mha A kde je místo rozborky?
Mha Kam si máme přijet?
Teď máme stop stav s bouranim, ale vydržte, dodám i obrazovou dokumentaci a pak spolu vybudujeme kuchyni snů ![]()
Samantha ppíšu sz
Tak jsem nastěhovala zpět nábytek a rozhodla, že ty police budou fakt nejlepší bílý. Zkusila jsem tam tam dát dubový prkno a to nebylo ono, na ozvláštnění bude stačit to světlo.
Ale nechám časem udělat dlouhou dubovou polici nad gauc, tam bude pěkná ![]()
Lama_z_Lana Keramické vypínače Mulier, dělají i zvonky. Ještě jsem věděla o jedné české firmě na vypínače a za čunika si nemůžu vzpomenout. :D
Lama_z_Lana Už vím, porcelánové vypínače Vanya.
Mha asi je ta místnost malá a nejde to tam nechat.
Jen pro inspiraci - kolegyně obývá vesnický dům (bývalou hospodu). Místnost veliká, takže nechali udělat nově doprostřed kachlová kamna se všemi náležitostmi - na jedné straně posezení, z jiné strany trouba a sporákový prostor, kamnovec tam asi taky je, komínem vytápějí podkroví. Vedle toho má u zdi normální kuchyňskou linku, ale kamny v zimě topí, takže ta husa v troubě se udělá jen tak mimochodem.
Kandíky za tip, ale keramický teda spíš ne ![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.