Karja já bych to taky nedělila. I proto, že až budete mít těch 30 párů bot (to není zas tolik při 4 lidech), tak je budeš mít v jedné skříni. Mně teda nepřijde nijak zvláštní mít boty ve spodních policích pod kabáty.
design a architektura
Karja na první polici (dno té otevírací skříně) dosáhnou už teď (-+60 cm?), a když dáš dovnitř háčky do výšky cca 130 cm od podlahy na boční stěny (ne dozadu), tak na ně ty bundičky pověsí. Dětské háčky můžeš dát i ven nad tu lavičku - zase zboku, aby měly na dosah.
Evaeva No, já tohle asi potřebuji slyšet. Protože já to ted tak z nouze mám, normálně mám zimní co nenosim v šatníkové skříni, v předsíni mám takové ty co nenosíme denně, takže děti nějaké rezervní, já nějaké nepohodlné, že jo:-D. A vlastně jako mimo můj pocit, jestli to není divný mi to přijde v pohodě. Na denní boty bude místo pod tou lavičkou
Karja mně přijde, že v těch spodních policích se drží prach a co jiného bys tam chtěla mít v předsíni? I v šatně v ložnici mám dole věci na cvičení a ne trička.
Evaeva Jo takhle, ne. Myslela jsem jako dovnitř, že tam budou dveře přes celé a po otevření pak šuplíky na ty boty ještě. Venkovní police vůbec, i jsem se právě proto rozhodla tu lavičku vedle zavěsit jakoby jen a denně nošené boty dávat na zem, přesně abych tam mohla vytírat.
Karja jo, to jsem pochopila, ale i za zavřenými dveřmi mi přijde, že dole je to na boty ideální.
Karjamy máme zavěšenou lavičku a pod ní máme celoročně takové ty "vaničky" a boty dáváme tam.
Karja ja to mam ako na tej strednej fotke. Dole mame topanky co sa aktualne nenosia, nad tym kabaty a v tych vrchnych skrinkach sambov bordel.
Ale teda vacsina topanok je aj tak v komore (dokonca so zavaraninami:) lebo do takejto skrine sa nam proste nevosli.
Karja mame to podobne, otevirani skrine nedelene a dole mame boty, ktere nosime jen obcas (nektere mam v krabicich, nektere volne), prijde mi to v pohode. Kdyz tam das supliky, tak si uberes prostor....
KarjaA rozdělit tu skříň plnou policí, která bude od zadního celá až po dveře, by nestačilo? To byty boty pod takovou polici byl úplně oddělené. A tu polici můžeš variabilne vyskove měnit. I ty státní tyče se daji dat do různých výšek, aby tam holky dosáhly. Anebo jednu skříň udělej jako botník a druhou jako šatník. V obou budou dole věci holek a nahoře tvoje.
Ty nedělené dveře se mi vzhledově libi víc. Ale mohou byt dost těžké, jak je to velký kus. U podivných je to jedno, tam to vyřeší dobrý pojezd, ale u otevíracích to jde někdy ztuha.
Peetra1 Jo, teď jsem otevřela skříň u ségry a nechám si to až na zem a budu tam s tím pak variabilně pohybovat. Co když budou mít holky troje vysoký kozačky na jednu zimu?:D
notnaJá si myslím, že to těžké nebude, nebude to ze dřeva ale víš z čeho, prostě z toho jak se z toho dělají kuchyně a tak, to by mělo být v pohode;-)
Karja co kozačky, sambovy broďáky ![]()
Karja Vím co myslíš :-) já tomu říkám drevotriska, mi to tak připadá. Bratr to tak v předsíni taky má a otvírá se mi to těžko . Ale možná má jen špatně seřízené ty panty.
JankaM nedáváš pozor, sambo bude mít svůj mrdník![]()
notna konkrétně je to lamino na dřevotřísce, eventuálně jiná vrstva než lamino. Může být i dýha třeba. To otvírání může být jednak panty - seřízení nebo počet, nebo je ta deska moc tenká na tu výšku nebo je prostě celkově moc vysoká.
JankaMJo, kdepak brodaky, sambo sice na rybách tráví víc času jak leckterej člověk v práci, ale on na to paradoxně skoro nic nemá:D. Ale mrdnik mít bude, na takové to roznosene pracovní oblečení, oblečení do lesa a tak, protože s tím dohromady svoje věci fakt mít nechces:D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my