design a architektura

09. října 2016 22:17
Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:41

Karja já bych to taky nedělila. I proto, že až budete mít těch 30 párů bot (to není zas tolik při 4 lidech), tak je budeš mít v jedné skříni. Mně teda nepřijde nijak zvláštní mít boty ve spodních policích pod kabáty.

Offline Makara
3614 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:45

Karja na první polici (dno té otevírací skříně) dosáhnou už teď (-+60 cm?), a když dáš dovnitř háčky do výšky cca 130 cm od podlahy na boční stěny (ne dozadu), tak na ně ty bundičky pověsí. Dětské háčky můžeš dát i ven nad tu lavičku - zase zboku, aby měly na dosah.

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:46

Evaeva No, já tohle asi potřebuji slyšet. Protože já to ted tak z nouze mám, normálně mám zimní co nenosim v šatníkové skříni, v předsíni mám takové ty co nenosíme denně, takže děti nějaké rezervní, já nějaké nepohodlné, že jo:-D. A vlastně jako mimo můj pocit, jestli to není divný mi to přijde v pohodě. Na denní boty bude místo pod tou lavičkou

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:48

Makara Evaeva Já tam možná na ty boty dovnitř dám takové ty šuplíky s čelem a to možná můj pocitovej problém bot s kabátama vyřeší:-D

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:51

Karja mně přijde, že v těch spodních policích se drží prach a co jiného bys tam chtěla mít v předsíni? I v šatně v ložnici mám dole věci na cvičení a ne trička.

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:53

Evaeva Jo takhle, ne. Myslela jsem jako dovnitř, že tam budou dveře přes celé a po otevření pak šuplíky na ty boty ještě. Venkovní police vůbec, i jsem se právě proto rozhodla tu lavičku vedle zavěsit jakoby jen a denně nošené boty dávat na zem, přesně abych tam mohla vytírat.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:58

Karja jo, to jsem pochopila, ale i za zavřenými dveřmi mi přijde, že dole je to na boty ideální. 

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 15:59

Karjamy máme zavěšenou lavičku a pod ní máme celoročně takové ty "vaničky" a boty dáváme tam.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:18

Karja ja to mam ako na tej strednej fotke. Dole mame topanky co sa aktualne nenosia, nad tym kabaty a v tych vrchnych skrinkach sambov bordel.

Ale teda vacsina topanok je aj tak v komore (dokonca so zavaraninami:) lebo do takejto skrine sa nam proste nevosli. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:23

Karja mame to podobne, otevirani skrine nedelene a dole mame boty, ktere nosime jen obcas (nektere mam v krabicich, nektere volne), prijde mi to v pohode. Kdyz tam das supliky, tak si uberes prostor....

Offline notna
9383 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 16:44

KarjaA rozdělit tu skříň plnou policí, která bude od zadního celá až po dveře, by nestačilo? To byty boty pod takovou polici byl úplně oddělené. A tu polici můžeš variabilne vyskove měnit. I ty státní tyče se daji dat do různých výšek, aby tam holky dosáhly. Anebo jednu skříň udělej jako botník a druhou jako šatník. V obou budou dole věci holek a nahoře tvoje.

Ty nedělené dveře se mi vzhledově libi víc. Ale mohou byt dost těžké, jak je to velký kus. U podivných je to jedno, tam to vyřeší dobrý pojezd, ale u otevíracích to jde někdy ztuha. 

Offline Peetra1
284 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 17:29

notna Karja jj to je vlastne pravda, mam tam taky mezitim polici

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:34

Peetra1 Jo, teď jsem otevřela skříň u ségry a nechám si to až na zem a budu tam s tím pak variabilně pohybovat. Co když budou mít holky troje vysoký kozačky na jednu zimu?:D

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:37

notnaJá si myslím, že to těžké nebude, nebude to ze dřeva ale víš z čeho, prostě z toho jak se z toho dělají kuchyně a tak, to by mělo být v pohode;-)

Offline JankaM
3082 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:38

Karja co kozačky, sambovy broďáky

Offline notna
9383 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 18:47

Karja Vím co myslíš :-) já tomu říkám drevotriska, mi to tak připadá. Bratr to tak v předsíni taky má a otvírá se mi to těžko . Ale možná má jen špatně seřízené ty panty.

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:46

JankaM nedáváš pozor, sambo bude mít svůj mrdník

Offline Evaeva
příspěvků moje polička 06. srpna 2024 19:48

notna konkrétně je to lamino na dřevotřísce, eventuálně jiná vrstva než lamino. Může být i dýha třeba. To otvírání může být jednak panty - seřízení nebo počet, nebo je ta deska moc tenká na tu výšku nebo je prostě celkově moc vysoká.

Offline Samantha
3293 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 22:58
Reakce na Evaeva:

JankaM nedáváš pozor, sambo bude mít svůj mrdník

​překvapuješ...

Offline Karja
44464 příspěvků moje polička 06. srpna 2024 23:01

JankaMJo, kdepak brodaky, sambo sice na rybách tráví víc času jak leckterej člověk v práci, ale on na to paradoxně skoro nic nemá:D. Ale mrdnik mít bude, na takové to roznosene pracovní oblečení, oblečení do lesa a tak, protože s tím dohromady svoje věci fakt mít nechces:D