SamanthaTo je odborná terminologie!
design a architektura
Karja přesně!![]()
notna To bude spíš provedením než materiálem, ségra to má taky a je to v pohodě a ta to má fakt odshora až nahoru, já to asi až ke stropu dělat nebudu, tam dám 50cm skříňku asi, co bude pokračovat dál nad tu lavicku
Evaeva Jj, úplně to vidím u vás na škole na zkoušce z nějakého interiérového designu:D
Teď přemejšlím, co jsem za prase, když mě jakživa nenapadl problém spolužití bot s kabátama!
Karja to vypadá fakt pěkně
když sintakhle promyslim, tak s různým systém "skříňka ve skříňce" to můžeš mít do budoucna variabilní a pěkně za jedněma dvířkama.
Fakirka mrdnik neboli bordel
ja si zive predstavuju ten humus, ktery slusnym slovem nazvat nelze:-))
Fakirkařekla bych, že obojí je správně ![]()
viktorka_od splavu no já bych řekla mrvník od slova mrva, neboli hnůj
Fakirkano u nas se rika jak pisu vyse, to tvoje jsem nikdy neslysela, vlaste ani nikoho kdo by hnoji rikal mrva:-)) to jsem slysela naposled ve skole
Aranel Ani mě. A to jsem docela ras na hygienu, chudák děcko začalo raději chodit na wc, aby nemusel sedávat na nočníku v koupelně, jinde v bytě bych to zas nedala já. Ty vysoký boty mám teda vypucovaný a nagrémovaný, protože sůl a neberu je každý den.
Fakirka NE
Fakirka u nás jedině s D, jako u Karjů
U nás taky s D a používali to i mi superslusni rodiče.
continuity tak to naši teda ne, u nás byl bordel a borčus. Ani já bych to před dětmi neřekla, ale jako sprosté to taky nevnímám.
Evaeva Ja mám ráda tyhle barvitý slova, prostě pod bordelem si představím něco jiného, pod humusem taky a pod mrdnikem taky. U nás to určitě používala máma a babička, mám to určitě od nich.
Karja humus, taky jsme to používali jako obecný vyraz pro něco nedobreho.
Ale pak mi zachutnal a když jsem ho jednou kupovala v lidlu, synek dost nahlas pronesl, že název odpovídá chuti, zboží dorovnavající prodavačka dostala záchvat smíchu, hned to řekla pres ty jejich mikrofony ostatním a na pokladně mu paní dala za pravdu ![]()
Lama_z_Lana Jo, no nebude to snad špatný, hlavně hodně uložného prostoru...ale nějak se mi nedaři přesvědčit samba, že tam má udělat tu stěrku. Je k tomu víc než vlažnej:-D chtěla jsem to na komplet předsín, plus ty záda, tam ty zdi fakt trpí na špínu, ale řekla bych, že to nebude:-D
Aaaaaaaa![]()
Jdem věšet lustr do jídelny....aaaa?
Překvápko, překvápko ![]()
Výřezy jak prase. Aaaa sem nasrana a už ho nechci!
Boha jeho, jako doufám že s IKEA půjde ten reklamační proces jednoduše. Takže druhé kolečku výběru světla.

Aspoň že to kuchyňský je krásný.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.
Esxence 2026: Poprvé. Doslova.
Guerlain Masterclass a my