Pinot Noir Pochopila jsem správě, že jsi zapracovala na synově slovní zásobě, nakonec ani neumřela hlady a ještě k tomu máš nový účes? ![]()
Přiznání
ZŽivě si to závěrečné jednání představuji a dost mě to baví. A plně tě chápu, některé situace si o upuštění páry přímo říkají.
Já dnes potkala v lese jednu zdejší uživatelku potom, co jsem jí na dohled a doslech vynadala psovi do blbých krav, protože se rozštěkala a probudila dítě, a pak jsem jí ještě šlápla na packu, až vykvikla. Panička roku. No a doma jsem si nalakovala nehty na nohou, ať mi to v těch nových botech sluší, a na jednu nohu si mi lehl pes a druhou mi přejel Rosťa hrajícím lvem. A než jsem vypila kafe, sundal si ze židle kabelku a z ní neomylně vylovil plato aspirinu.
Garfie viktorka_od splavu aha, v tom případě se řadím k vám s tím....myšlením, jak to pojmenovala continuity.
helejte, jestli chcete zvednout náladu, tak buďte rády, že máte tyhle problémy. fakt děkujte každej den, i když to člověka se...štve, tyhle každodenní zápasy.
já už žádné zápasy neřeším, mně je všecko jedno, já jen studuju, jak cisplatina reaguje na kurkumin, a a jak dlouho vydrží trubička ve žlučovodu, a poslouchám řeči o tom, jakou si přeje rakev, urnu, a co chce na hrobě, a kam schovala tohle, abych to dala bráchovi, až umře. přiznávám, že nevím, jak dlouho to ještě vydržím.
Jiná Realita ![]()
, ano jsem ráda za ty moje malichený starosti
Liesel Já jsem trochu maloverna. Na čtyřletém gymplu má poslední přijaty skore 42 bodu z CJ a 43 z M. Osmiletý lepší nebude. To mi dcera psala doma, když ji ten test opravdu sedl. Ve stresu na přijímačkách to nedala urcite.![]()
Jiná Realita drž se, děvče!
Liesel já už dočekala a dobrý, uleva je to teda veliká. držím palce i vám ![]()
Jiná Realita veľa síl, drž sa ![]()
Pinot Noir Pochopila jsem správě, že jsi zapracovala na synově slovní zásobě, nakonec ani neumřela hlady a ještě k tomu máš nový účes? ![]()
Garfie  deň Pinot Noir v skratke ![]()
![]()
Pinot Noir I takové dny jsou
. U nás se dnes odcházelo bydlet ke kamarádovi a slova lítala z obou stran. Mám taky pocit, že poslední měsíce skáču jen kolem rodiny a i když mám určitě volna víc než ty, tak nevidím důvod pořád mít vše na krku sama.
Děkuji všem za účast! Moje kamarádka těmto výbuchům říká "úlevné pičování"
. Občas je potřeba a fakt to pomůže!
Pinot Noir ufff teda, den na h...o
Dej si večer něco obzvlášť dobrého
Ale určitě už je ti líp. Já byla pro nový vlasy včera a neskutečně mi to zlepšilo náladu...
tina jo, mně taky!

Pinot Noir Skvělý! ![]()
Napsala to fakt dobře, ale stačit to asi nebude.
Pinot Noir super to máš
Pinot Noir No ja si to zive pamatuju, zazivala jsem to na RD dost casto. A ne, fakt na to nebudu vzpominat.![]()
Pinot Noir tak to je moc hezký. Sluší ti to.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí