Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline moora
8668 příspěvků moje polička 16. června 2020 20:37

continuity uces se moc povedl

Offline Kora
příspěvků moje polička 16. června 2020 20:57

Pinot Noir na takový chvíle, když jsem byla doma s dětma si živě pamatuju.

No ale účes skvelej

Offline Lamicka
14203 příspěvků moje polička 16. června 2020 21:02

Pinot Noir uces super a hadej, kde se syn naucil rikat: maminko, doprdele!!! ty koleje nejdou sestavit. Tvrdim vsem, ze ve skolce.

Offline Garfie
28590 příspěvků moje polička 16. června 2020 21:05

Pinot Noir Účes super a za tu anabázi to stálo!

continuity Tak si to aspoň zkusila...i když ta vaše základka....stojíš o to moc? Nebo ona? Nebo je to spíš tak "uvidíme"? 

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 16. června 2020 21:49

Děkuju všem, z účesu mám radost, jako vždy, když Catherinne zasáhne ;) Ale jinak je to na prd, dítě má přes 40°C, Panadol ani Nurofen nezabírá, nemá sílu ani plakat, je jak hadrová panenka. To jsou okamžiky čirého zoufalství :(

Offline dynda
7291 příspěvků moje polička 16. června 2020 21:57

Pinot Noir 

Uf, to s prckem zní hrozně, ať teplota brzy spadne. A účes je super, na fotce na tu probdělou noc vůbec nevypadáš.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:11

Pinot Noir a co mu chudackovi je? Drzim palce a to vypustenie pary poznam, normálne mi pri tvojom opise prislo uzko, ked po tebe kazdy nieco chce a naraz a zrovna ked by clovek chvíľu potreboval klud. Uf hlavu mi vtedy ide rozstrelit.

Offline Mrakoplas
9996 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:13

Jiná Realita ach jaj, ty toho mas nalozeneho. Ja si to, co prezivas ani neviem predstavit, spravne slova pisat neviem, tak aspon posielam virtualne objatie

Offline Pinot Noir
29932 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:19

Mrakoplas prý jen viróza, no. CRP nic, v krku trochu zarudlé prý, jinak nic. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:26

Garfie tento gympl je nejlepší v Praze, aby tam sla vlastně nechce nikdo z nas, ale byl do počtu, aby mohla dělat dvoje prijimacky. A ona nechtěla na žádnej, kde je od primy další jazyk, což jsou všechny ostatní kolem nas (cemuz rozumím). Ten druhej je maticky a tam by to mohlo snad stačit. Uvidíme zítra. Pak je ještě ve hře maticka základka, co by se mě líbilo asi nejvíc, ale taky se tam hlásí snad 124 děti na 30 míst. ale pokud to úplně nezvojtila, tak by to mohlo klapnout.

Stejně mám radost, já jsem takový výsledek vůbec nečekala. Fakt to napsala dost dobře. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:26

Pinot Noir chudak malej

Ty virózy jsou hrůza, bude líp. Možná bych zkusila zábaly, někdy to funguje lip než prášky. 

Offline Jennyfor
2000 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:30

Jiná Realita ach jo, nekdy ten nahoře zkouší, co všechno ještě uneseme

Drž se

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:30

continuity A to je kterej, pořád ještě Kepler?

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:36

Potrefenáhusa jj, Kepler, gympl asi skvělý, ale strašně tam ty děti dřou. Oni mají třeba hrozně rozbitej rozvrh, takže jsou tam třeba 3x v tydnu do večera/ pozdního odpoledne už od primy. Přijde mi to hrozný. Nestíhají podle mě nic jiného než chodit do školy, ale zas když jsem viděla projekt ze zemepisu padla mi brada. 

Online Potrefenáhusa
38913 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:41

continuity Moje dobra kamaradka tam roky učila, měli tam tenkrát hodně funkční ucitelskej kolektiv, spoustu akci i pro děti, fakt tam bylo asi takový hodně progresivní a skvělý studijní prostředí, ale taky rikala, ze by vahala, jestli tam svoje dite dat, kdyby nebylo vyloženě hodně nadaný. 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:42

continuity Tak já nějaké absolventy Keplera znám a je zajímavé, že všichni mají z té školy svým způsobem trauma. On je holt ten systém vhodnej jenom pro někoho a někdy se to předem špatně rozeznává.

Tak ať dceři vyjde ta matematická :o)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:44

Potrefenáhusa jj, to tak odpovídá mému dojmu. To prostředí je velmi podnětné, ale chce to dítě, které běžnou látku zvládá s prstem v nose, aby z toho mohlo pro sebe něco vytěžit. a nemá příliš aktivit mimo školu. 

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:47

DruI tak já to rozeznala hned, že pro nás to nebude 

Offline DruI
5591 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:48

continuity Dcera si může gratulovat, že má takovou pozornou maminku! ;o)

Offline continuity
43194 příspěvků moje polička 16. června 2020 22:57

DruI já tady asi vypadám jak ambiciozni matka, ale vlastně nejsem, jsem na to prilis líná a příliš zaneprázdněna svoji kariérou. Jenom chci, aby byla spokojena. Kdyby mě tak strasne ne.rala ta naše základka, neřeším to vůbec. 

Dokonce si myslím, že pokud ji vezmou na tu základku, tak ji přesvědčíme, aby sla tam. Je to pořád základka, ale kvalitní, z matiky mají fakt výsledky zrovnatelne s tím gymplem, je to na dojíždění kousek a bude mít čas i na něco jiného než učení.