continuity Tak to je ovšem horší!
Přiznání
JankaM no a muzes si i docela vylepsit partnersky zivot doma, kdyz budes krasna, zarici a zadouci![]()
Karja 999 Kokoska děkuji, pro jistotu zůstanu u vykaní a budu si tedy honit ego a přijímat lichotky, jak říkáte. Na sex jsem tedy zrovna nemyslela
ono to vykani ma beztak pri tom flirtovani lepsi naboj ![]()
Je to totální blbost, ale přiznám se, že mě děsně serou takové ty federální ufňukané duety ve složení český zpěvák/slovenská zpěvačka. Jak furt skuhrají, jak už nežijem v jedné zemi, jak kdyby Slováci žili na Marsu... Jako je toho nějak moc a to mám naladěný obyč Český rozhlas a zapínám to cca 3x denně na čtvrt hodiny kvůli zprávám.![]()
Luna Haha, nejsi sama...
Luna Český rozhlas je na to totiž pomalu nejhorší, za "každá česká vlajka má slovenský klín" bych udělovala pokuty.
Aranel Jezis to nenavidim!!! A pak ta cuza, co beci, ze je cudzinka v tvojej zemi. Toho chlapa ani nekomentuju, neznam strasnejsiho ceskeho interpreta.
Vzdyt je snad jako cizince ani nikdo nebere nebo snad jo?![]()
Luna Chinaski našli dva zdroje inspirace: česko-slovenskou nostalgii a život za volantem. Oni to píšou pro rádia, pro posluchače v typickém věku a jedné z nejběžnějších situací, kdy lidi rádio poslouchají. Je to čirý kalkul.
Luna já to chápu tak, že když se rozešli, je pro něj cizinka + ta paralela , že je i reálně cizinka, ale já si ze současné popové, tedy rádiové produkce nevyberu.
Mirka No ja posloucham taky neco jinyho, prave proto me udivilo, kam az ten mainstreamovej shit muze zajit.![]()
Luna pro mě jsou i horší. Nemám ráda zejména ty mladé chlapce zpívající "ou, ou, ou" .
Jezis ja som tak rada, ze neviem o akych pesnickach hovorite! Pred materskou som jazdila do prace s kolegom, pol hodina cesty s radiom expres, cestou do prace hrali presne tych istych 6 pesniciek ako ked sme sli poobede naspäť uaaa. Esteze sme v praci zamietli radio, mna by regulerne porazilo.toto.cely.den.pocuvat.
Mrakoplas Chceš odkazy na Youtube? ![]()
Luna já vůbec rádio neposlouchám, tak mi asi ty federální duety unikly. (a jsem trochu zvědavá, který to jsou)
Ale stěžuju si teda, že jak jsem si to přečetla, hned se mi vybavila jediná cesko-slovenska písnička, co asi znám a celej boží den mi v uších piští Darinka spievanie mám zo všetkého najradšej ![]()
žluťásek Darinka s Karlem je neco jineho, jakkoli jsou Zvonky stesti debilni, tak tam se jen strida cestina/slovenstina a nikdo si tam na nic nestezuje.
Pro mě je teď nejpeklnejsi písnička ta o světlometu od Kryštofa
zzrovna ji hrají venku
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí