Úplně nevím, kam bych to dala, nerozesmálo, nenaštvalo, ale svíčková do Chorvatska mne bude chvilku pronásledovat. Hamham.

Úplně nevím, kam bych to dala, nerozesmálo, nenaštvalo, ale svíčková do Chorvatska mne bude chvilku pronásledovat. Hamham.

Sweet Potato
jezis
711990 Už dvacet let s nostalgií vzpomínám na účastnici poznávacího zájezdu do Maroka, úžasné večeře, jehněčí tahin a podobně... "taky byste si tak dali svíčkovou?" Omluvou jí bylo, že na zájezdu byla jako ne zcela dobrovolný doprovod své matky, která ho vyhrála v křížovce.
Sweet Potato Chudák
Sweet Potato My jsme to teda jeste cestou z letiste po dovolene v Izraeli vzali rovnou na kachnu:-D. Tehdy navic nejak byla vyluka nebo co, takze jsme sli hrozne dlouho pesky s tema batohama na zadech na tu kachnu a dost to umocnilo takovej sockovskej raz:-D. Samozrejme jsme si dali kachnu, piva, ja asi dve kafe, dezert, proste vsechno mozny, co jindy ani nesnim, hrozne stastna, ze je to najednou tak levne:-D
Sweet Potato Jedna moje znama jela s muzem a ditetem do Chorvatska a tydny pred dovolenou zavarovala gulase a vezli s sebou i nejaka takova kupovana hotova jidla. Pritom je to holka v mem veku cca 35, financni nouzi taky netrpi. Tohle je uplne mimo moje chapani.
ziginka no a nebylo to treba kvuli tomu diteti? Ja jsem tym restaurace, ale v urcitem obdobi to bylo fakt lepsi do apartmanu s kuchynkou. Jenom teda v Cechach, ale princip byl stejnej:)
Sweet Potatobozi![]()
ziginka no sambo byl na nejaky dovoleny kdysi davno v Bulharsku a tam prej byly u plaze restaurace se svickovou a pivem, aby byli turisti spokojeny![]()
Gatita Tohle říkala známá, že děti by se jinak nenajedly, mít zaplacené jídlo v hotelu by se jim nevyplatilo. U malých to ještě chápu, ale u velkých už ne. Trávit dovolenou nakupováním a vařením mne nenaplňuje.Já s malými taky restaurace nevymetala, dlouhé hledání a pak čekání s unavenými a hladovými dětmi = průšvih jistej. Takže dlouhé roky jedině plná penze, nebo ještě lépe all inclusive. Teď už je to zase jinak.
Sweet Potato u nas to bylo obdobi mezi prvnim a druhym rokem. To byl v restauraci, i hotelove, priserny stres. To jsem na dovolene radsi varila. Pak uz nastesti ne.
Sweet Potato Já jsem znala manžele, kteří jezdili k moři vlakem a vezli si do kempu v batohu i vlastní brambory.
ziginka my teď byli týden na jižní Moravě, v restauraci jsme nebyli ani jednou, tam jsem moc vařit nechtěla, takže domácí guláše, vývary a boloňská omáčka, vše zavařované pár dní předem, to jistily. Jako radost jsem z toho neměla, ale kombinace věků a vztahu k jídlu našich dětí jiné řešení neměla.
Gatita jo to je zrovna taky blby vek ked im musíš byť stále za zadkom, ani terasa s ihriskom nie je vyhra. Ale ja jak to varenie nemusim, na dovolenke uplne odmietam, takze rychle bagrovanie v reštaurácii to isti
. Ale teraz v lete s tymi detskymi kutikmi a ihriskami sa to da, v zime do reštaurácie s detmi nevleziem.
Bledule kolko batoziny so sebou museli mat?![]()
Mrakoplas Netuším, ale chtěla bych to vidět.
PS: Jezdili vlakem, protože to měli zadarmo.
My s dětmi na dovolené restaurace navštěvujeme, často jsem pryč celý den a nechce se nám pořád jíst k obědu chleba. Není to úplně na pohodu, ale většinou to celkem jde. Ideální je teda zahrádka nebo alespoň dětský koutek, dobré taky je, když je víc dospělých než dětí. Blbé je, že starší pořád po obědě spí, takže v době oběda už bývá unavený.
Jako ubytování preferuju apartmán, ten prostor, kde se děti můžou nějak zabavit, je k nezaplacení a ta jídla probíhají víc v klidu. Večeře teda vaříme, střídáme jednoduchá jídla a maso zamražené/zavařené/uvařené z domova:) Akorát jsme se vrátili s dovolené v jedné pěkné chalupě.
Tyjo, máme kliku. Jezdíme do apartmánů, ale jen kvůli pohodlí a místu. Oběd v restauraci, večeře většinou studená pak doma, maximálně vajíčko nebo topinky, kdo chce teplý jídlo ![]()
Syn je zvyklej odmala, já jsem děsně líná kuchařka, tak chodíme někam ven na jídlo celkem často i o víkendech (a sem tam i ve všední dny, když mám jo lenivej den). Máme plnej batoh krámů a než donesou jídlo, vybalime kreslení, časopis, auta, lego...
Bledule moje kamarádka s manželem a dvěma dcerami před pár lety letěla na Rhodos. Měli nárok na 4 kufry a protože její muž pije pivo pouze jedné značky, nacpal do těch kufru 40 plechovek. Když jezdili do Chorvatska, vezli si jídlo komplet. Ona varila oběd o dvou chodech každý den. I když třeba jídla typu kolínka s kakaem. To je něco, co nikdy nepochopím. Nejsou to zadní chudáci, ale ona prostě nic nekoupí, protože si to přepočítá a u nás je to přece levnější. Jinak jsou hrozně fajn...
Fakirka Tomu říkám dovolená snů
. Ne, tohle taky nechápu.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.