Já to chápu, ale nabalit mi někdo do kufru čtyřicet piv, to bych asi nedala
Přiznání
Haha, to mi připomíná jednoho kamaráda z doby, kdy jsme cestovali po Evropě vlakem. Vždycky dorazil na Hlavák se síťovkou (ne, tenkrát ještě vůbec nebyla in) narvanou lahváčema (výlučně Platan) a v batohu kus domácího špeku. Ale zmizlo to vždycky už v tom vlaku (aby se to nezkazilo). ![]()
Potrefenáhusa Já taky asi pochopim ježdění s autem plným zavařenejch gulášů, holt je to něčí styl, ale ty pivsony v kufru, panč jinou značku nepije, to je weird. I Homer Simpson pil různý piva
Ounz :-D:-D
brrr ty znas Frantu?!
viktorka_od splavu Frantů znám víc, tohle dělal Jarda
Ale je fakt, že jeden Franta s náma na tyhle výlety jezdil taky.
Bledule tenhle typ lidi, jak jsem to videla, nevozi moc jinych veci, maji 2 tricka a ty si prepiraj. Pak se jidla vejde dost :)
Fakirka Kolienka s kakaom? To existuje?
paktofonika Ano, můj muž to má rád. ![]()
Bledule jako posypat testoviny kakaem nebo zapijet?
Ounz Můj bývalý šéf strašně nerad někam jezdil na dovolenou, a když už ho někam manželka vytáhla, tak celý pobyt proseděl někde u baru. Ale on zase pil všecno, co teče.
Kokoska těstoviny posypat kakaem, cukrem, trochu polít máslem. Vpodstatě jako krupice. Jako děti jsme to milovali.
Kokoska Posypat kakaem (grankem) s trochou másla jako kolínka na sladko.
Bledule taky řešení..si ale říkam, jestli bych teda nejela sama a nenechala ho sedět doma, aby si odpočal a netrpěl a zároveň já nebudu koukat na to jak je tam nespokojenej..
Bledule Ja som o tom ešte nepočula. Cestoviny na sladko poznám iba rezance s makom/orechami. :)
paktofonika máma nám někdy na cestách dělala kolinka posypané cukrem. Ale to byla léta 80., jezdili jsme s přívěsem a bylo to jídlo, když jsme zastavili na parkovišti na dálnici.
Ale brambory jsme na dovolenou vozili taky, v tom karavanu. Většinou jsme sklízeli ty rané těsně před dovolenou, a nechat je ležet doma byla škoda. Byly totiž vynikající.
ja teda vubec kolinka nerada, proste mam ten tvar pevne spojen se skolni jidelnou +UHO+flaksa ktera se musela dojidat. o kolinkach "nasladko" slysim prvne
Fakirka Kolienka s kakaom? To existuje?
Myslím, že tam patřila i marmeláda....
Včera jsem se ptala známého, který se vrátil z Chorvatska, jak to tam vypadá s restauracemi, jak přežívají tenhle stav. A on mi řekl, že neví, protože ani v jedné nebyli. A ještě hrdě dodal, že ani v obchodě, ani na trhu, protože byli úplně soběstační, všechno si přivezli z domova... Šest dospělých bez dětí.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí