Karja ještě můžeš do vinárny, tam bejvá útulno :)
Přiznání
Karja Muzem si nekde psat spolu.
Jako já přemejšlim, že bych si tu založila ještě Pajzl, páč vinárnička už začíná bejt nóbl, tam se už ztrácim ![]()
Lama_z_Lana založ! ![]()
Karja jednoznačně Chlupáči. Tam se nic neřeší, jen se prohlíží koťátka (a další mazlíci) :)
Lama_z_Lana
No uz vcera bylo pozde!
Lama_z_Lana Pajzl ![]()
Takze rum s kolou mam jit hlasit do pajzlu?
Zaroven se timto priznavam k vyse uvedene prasarne ![]()
Kokoska Nonsens! Netrhat partu a mazat do vinárny!
Sweet Potato dobre, ale vezmu si tam neco lepsiho!
já mám hřbitovní přiznání.
jako malí jsme se sousedkou a bráchou měli takovou partičku a dělali jsme různé věci (například jsme měli řbitov zviřátek, kde mělo každé zvířátko, které jsme našli, třeba mrtvý holub nebo včela, svůj hrob, a na něj jsme jako náhrobek složili pro každého básničku! a vyrobili okrasný hrobeček s kamennou mozaikou...)
no a na dušičky jsme večer chodili na hřbitov, protože to máme kousek, a z hrobů, kde bylo moc svíček, jsme pár ubrali a dávali je na hroby, kde nebyly žádné, protože nám bylo líto, že tam těm mrtvým nic nesvítí.
zbadala nás nějaká nábožná tetka, a přišla žalovat rodičům, a byli jsme silně vyhubováni. nikdy jsem to nepřestala vnímat jako smutný zážitek, ze stran všech těch dospělých.
Jiná Realita Tyjo, to uplne vidim, jako scenu ve filmu. A pak, ze se krade..
Deti delaji dobre skutky..!!![]()
Lama_z_Lana Tam bych se hodila. Vzdycky bych se tam vyfotila v umastenym tricku s tribitkou v ruce. A moje dite by to sekundovalo ted odposlechnutym rozhovorem ,,ne, to nemuzes borit, vypadni, ses roztomila, jdi do prdele,,.
Lama_z_Lana Kdejaká vinárna je pěknej pajzl :-) Ta místní, myslím, snese kdeco :-D
Karja Nene.
Eskymacka rulez..!!
Pavlena ještě bych dodala, že jsme nikomu samozřejmě nebrali parádní vázy a obří svíce, ale prostě ty malé čajové svíčky, kterých někde svítilo třeba 30. tehdy ještě ani ty červené dlouhohořící svíčky vůbec nebyly, na hroby se dávaly větší "čajové" svíčky v tvrdém černém plastu.
Karja neneee ![]()
Jiná Realita to je tak dojemný![]()
Jiná Realita my jsme zase zapalovali na vsech okolnich hrobech ty zfouknute svicky (jeste plne vosku, ale nehorici).
Jiná Realita To je krasne ta detska vzpominka. Ja jsem zase vzdycky chtela donest nejakou hracku nebo neco na jeden hrob, kolem ktereho jsme vzdy chodili. Byla tam fotka krasne holcicky jmenem Marticka, ktera zemrela nekdy v 50. letech a bylo ji pouhych 10 let. Mne to vzdycky prislo tak moc lito, ze se mnou cely den nic nebylo, strasne divny pocit, jako bych ji znala, i kdyz je to nesmysl...![]()
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí