tv a vydrzelo jim to? A jak to oznamil?
Přiznání
Furt pozde
A když měl tchán 17, měli už druhé dítě.
toto mi přijde obzvlášť neuvěřitelný:-) jako stane se, ale aby v době kdy byla/je relativně normálně dostupná antikoncepce se to někomu stalo opakovaně
(samozřejmě podobných případů znám hafo,jen ne teda tak mladých:-))
viktorka_od splavu to druhé už bylo plánované.
Tak to, ze prede mnou tchyne nekolikrat rekla, jde okolo tamta a tamta, bez se podivat, cos mohl mit. To jsme spolu chodili a myslim, ze i dlouho po svatbe doufala, ze to dopadne. Myslim, ze az dcera ji obmekcila
A ted, kdyz u nas bydli, si asi jen mysli, ze chudak dopadl a snad si jeste najde neco lepsiho a ta po nem nebude nic chtit s detmi a tak. Ale ani nenaznaci, jen ten pohled...
tv v sedmnácti?:-OOO
tv v sedmnácti?:-OOO
tchyna chtěla...tchán byl šikovný, začal bouchat už v patnácti, o rodinu se postaral.
tv Cože začal?
Sweet Potato pracovat. Říká se to tak v Brně, že @Viktorko? Nejde mi oslovení...![]()
tv Uf, já vzhledem ke kontextu vymyslela dvě varianty![]()
tv jj rika:-)
Sweet Potato tu druhou zjevne zacal praktikovat driv![]()
Sweet Potato ty neznáš pojem bouchat dvanáctky? ![]()
tv i na ostravsku
tv Ehm, to mela tchyne stesti, taky mohla misto druheho decka sedet ve vezeni
.
tv Ehm, to mela tchyne stesti, taky mohla misto druheho decka sedet ve vezeni
.
Oni to tajili, že je to jeho dítě. Aby nešla sedět. V rodném listu byl "otec neznámý".
Doufám, tě už je to promlčené.![]()
Napadlo mě to samý, ale to musel začít už ve čtrnácti, jinak by to nevycházelo :D
OliveOyl To zaokrouhlili. Pro úřady![]()
Sweet Potato Zaokrouhlování není dobrej nápad, čtyřka se zaokrouhluje dolů :D
Candance Nejsi v tom sama. Mně tchýně oznámila, že si manžel měl vzít radši moji sestru. A narození dcery tchánův otec okomentoval: tak teď ses dokonale zahrabal! :D
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí