OliveOyl to je strasny.![]()
Co ty lidi k tomu vede,ze to musi hlasat,myslet si muzou cokoliv.
OliveOyl to je strasny.![]()
Co ty lidi k tomu vede,ze to musi hlasat,myslet si muzou cokoliv.
Zarinya to muzou ale i to mne teda vyrazi dech, jak nekde ze stredoveku takove nazory![]()
Mne tahle nastavajiciho lustrovala a schvalovala babicka. Byl z vesnice, kde mame chatu, tak si hned proklepla jeho majetek (bylo mi 16!). Dle jejiho nazoru, se da dobre vdat aspon za inzenyra...No to splnil, ale kdyz pak po letech zjistila, ze mame oddelene ucty a ja nedrzim pevne kasu (deda ztratil svepravnost v den svatby), tak malem padla
.
OliveOyl Tak počty holt slabší. Zas nemůžou být všichni dobří ve všem![]()
Uz jsem to tu nekde mozna psala, ze ja do manzelova bytu mela zakazano kupovat veci, co se nedaji snadno odstehovat
Takze jsme tajili, kdo presne platil vestavene spotrebice a zaluzie. V te dobe jsme spolu teda byli uz asi 5 let. Taky nevim, ci si dotycna po takove dobe predstavovala.
A já nevěřila sluchu, když mě známí líčili, jak přesvědčovali kolegu ke vztahu s jejich dcerou. Úplně vážně. Předložili fotky, naznačili výšku věna
, holka prý si dá říct, když on nebude proti. Je to svobodná matka a stačí, když na ni bude hodný a bude chodit do práce.
rozarka Znám jednu dívku, ta má dukáty, má dukáty...
Sweet Potato Když zná, je to ta lepší varianta ![]()
rozarka ale to znal dohazovač, ne potenciální ženich :)
Sweet Potato tak dík a já to dneska zas z ty hlavy nedostanu!!!!![]()
Potrefenáhusa Lepší než já hořící Lolu![]()
Potrefenáhusa pry vedci zjistili, ze cokoliv stale hrajici v hlave z ni zarucene dostane anglicka hymna :)
Tak dík. Zkusím to ještě zahnat americkou hymnou a pak už mi zbývají jenom tři čuníci.
Potrefenáhusa náhodou tenhle duet je super, ten mám ráda ![]()
moora Jestli je to to, co si myslím, tak to si rozhodně nepustím! Kecal a Jeník mi docela vyhovujou![]()
![]()
Néééé jenom dva taktíčky tam pustíme, jen co se zaryjeme, hned zase půjdeme. Úž na NIC neklikám a vracím se k dukátům ![]()
Teď tam budu mít guláš...
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Vítejte! Je to sice otrava, ale pokud chceme, aby naše webové stránky nadále fungovaly, musíme Vás obrat o trochu Vašeho času, abyste si nastavili své vlastní kombinace cukroví. Koláčky si prosím nastavte podle své chuti:
Více informací o zpracování osobních údajů najdete v našich zásadách ochrany osobních údajů.
Nezbytné koláčky
Zajišťují základní funkce webu, bezpečnost a správné zobrazení stránek, bez nich by parfumanie.cz nefungovala správně.
Analytické koláčky
Pomáhají nám pochopit, jak návštěvníci web používají, abychom ho mohli zlepšovat, například anonymní statistiky návštěvnosti.
Marketingové koláčky
Slouží k zobrazování relevantní reklamy a obsahu na základě Vašeho chování na webu.
Svůj souhlas můžete kdykoliv změnit v nastavení koláčků v patičce webu.