andulka01 Ounz to fakt není žádný hrdinství, prostě jsme to nějak přežili a zbytek odnes čas. Je to teda na dnešní dobu trošku výstřední historka- rodiče nedovolili svatbu etc, ale teď už to fakt můžem brát úsměvně. Jsou opravdu horší věci...
Přiznání
A můžu napsat i vtipnou vztahovou historku? Už jsem to psala asi dvakrát, ale tak třeba všichni nečetli...tchán si jednoho dne pozval domu kamarády, to ještě bydlel u rodičů. Mezi kamarády i kamarádku s miminkem. A maminka od tchána si miminko pochovala a netušila, ze chová svého vnoučka...![]()
marieu hele ne, vůbec, tohle jsou tak niterný křivdy že fakt není jednoduchý to unést. seš statečná![]()
tv Tchán je taky pěknej vejlupek!!! ![]()
tv Tak ta je vynikající ![]()
viktorka_od splavu ženská vydrží víc než člověk! (název knížky)
Ono šlo o to, že měsíc a půl po narození mého muže tchán oslavil patnáctiny...![]()
Proto ty tajnosti.
tv ty kráso
tv Ještě lepší!!
tv Ještě lepší!!
tv Jojo, to je ta rodina, kde ded, syn a vnuk jsou v podstate vrstevnici! Na to se neda zapomenout. A kdy vlastne mlady otec oznamil tu novinu?
marieu No to je teda neco. Hlavne tech sest let pred tim, to si mysleli, ze budes s nekym tolik let a pak reknes, tak cau no, jdu za lepsim, co mi vybrali nasi? To je teda skutecne nepochopitelny jednani od zacatku do konce. Memu znamemu teda podobne vybrala nevestu maminka, ale mam to jen z doslechu od jeho sestrenice. Kdy roky chodil s jednou hezkou hodnou holkou, ale ona byla jen ucitelka. Tak mu nasla mama a do roka se ozenil. Ale je to teda taky moc hodna a hezka holka a jeste partie, takze mu to asi tolik nevadilo:-D:-D
tv Hustý!!! A kolik bylo mladé mamince? Můj bývalej přítel zbouchnul svoji o 10 let starší budoucí ženu, když mu bylo 16 (rsp. to dítě se narodilo, když mu bylo 16) ![]()
Karja přesně to mi běželo hlavou dlouho- 6 let spolu, co asi tak čekali... naštěstí mě to už fakt netrápí.
marieu To je dobre, ze te to netrapi! Protoze takovyhle jednani za to vazne nestoji.
Karja chvíli po tom, on s tchynou chtěl bydlet, takže musel s pravdou ven.
tv A ze spolu zustali vid? To mi prijde taky husty!
Garfie 18. Tak 16 a 26 je taky mazec.![]()
A když měl tchán 17, měli už druhé dítě.
tv a kolik bylo te mamince
tv A ze spolu zustali vid? To mi prijde taky husty!
Nakonec ne. Ale byli spolu cca 13 let?
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Ataratma – vůně pocitů
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí