notna Je to tak, první dny nebo týdny jsem si zoufala, jak se stůl ničí. Teď už je 20 let stejný.
Přiznání
Aranel no tak zly to se mnou snad neni ![]()
Ignis mne prave gauč ve většině bytu přijde úplně naprd, včetně toho našeho, protože je koncipovanej ke koukani na telku a ne k dialogu. Sedět v rade je divny a málokdo má dneska nábytek proti sobě
Potrefenáhusa proto se mi tolik líbí u 007 :-) u nás by se dvě malá křesílka vešla, ale neprošlo mi ani jedno, místo toho furt máme ten zpropadenej velkej konferenční stolek, kterým se započala naše přestavba obývákojídelny![]()
Potrefenáhusa my mame dva gauce oproti sebe velky taburet z jednej strany a stare kreslo z druhej a dva stoliky aby si bolo kam odlozit vecii. A aj tak sa lepsie sedi pri stole.
Potrefenáhusa My máme velkou sedačku do U a stejně si tam návštěvy automaticky nesednou. Všichni do té kuchyňské části ke stolu.
Garfie Pamatuju si stůl a hlavně ten super dřez!
Potrefenáhusa No to je nevýhoda, to jo. My máme v plánu koupit ještě křeslo, právě aby se dalo sedět naproti.
Mě přijde sezení na židli hrozně nepohodlný, i když přiznávám, že některé gauče jsou ještě horší.
Potrefenáhusa Mám v plánu ještě křesílko k sedačce, právě mi to přijde takový neúplný, sedět v řadě. Ehm, u mě ještě nikdy nebyla větší návštěva než rodinná, protože v zimě pomalé zařizování a když konečně bylo na čem sedět, tak jarní Covid. Přes léto všichni fuč a teď zase Covid. Takže žádná kolaudace, žádný cookout, nic.
U nás se teda docela sedává i na zemi, mám takový silný sametový podsedáky, ale to samozřejmě návštěvě úplně nabídnout nemůžu.
Ignis Proto je výběr židle naprosto zásadní. Na některých to bývá utrpení.
Dávam do štatistiky, že u nás sa návšteva s jedlom deje pri jedálenskom stole ALE káva sa už podáva v na gauči.
"miluju"svoji fyzioterapeutku.
Ta zenska ma zlaty ruce a jako bonus kousek od domu.
Uz jsem vyzkousela nekolikero,ale tahle nema konkurenci.![]()
Ted jsem pekne zmordovana,ale ta uleva....
711990 děsný
Ounz ja to ani nemohla docist, ten seznam proste nekonci
711990 no..
711990 To je strašný.
Chlapi jsou idioti ![]()
barbucha Hele neřekla bych to tak natvrdo, a to jsem před jedním chlapem zdrhla a doteďka s žádným nejsem. Hrozný je to, když se z destruktivního vztahu nemáš kam podít a nikdo ti nepomůže a neřekne, že to takhle fakt není v pořádku. Hrozný je, když nevyrovnanej jedinec bez sebereflexe získá nad někým nějakým způsobem moc.
Nejnovější komentáře k vůním
Nejnovější články
Nasaj (vůně) v KORY
Esxence 2026: Zavíračkou to nekončí
Esxence 2026: Podruhé. Teda pokračování.