Přiznání

01. prosince 2016 10:57
Offline Liesel
1677 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:35

Případ starý asi 14 let od nás z vesnice - manželka ubodána manželem před roční dcerou, ta naštěstí vyrůstá u babičky (do školy musela nastoupit o 2 roky později ...) a jedna pozitivní zpráva na závěr, ten kretén se ve vězení oběsil. 

Offline jinx
9427 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:35

rasaNori to je naprosto strasne selhani celeho systemu. 

Offline rasaNori
8850 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:39

Moje mama dokazala odejit z manzelstvi po prvni facce, jinak mohla byt taky soucast toho vyctu. Ale mela kam jit, a ne, jeji rodice to opravdu nebyli. Jeji mama ji naopak jeste rekla, ze ji sebere me, toho casu 4 letou, protoze rozvedena se o me nebude mit jak postarat...

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:39

ja si to trestni oznameni vyzkousela jednou a bylo to.. tristni.

Offline Zarinya
16413 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 08:39

To jsou naprosto otresne pripady je mi jich moc lito.Ale nejhorsi je,ze to nekdy nema reseni i kdyz obet najde silu odejit,pomuze okoli....ten zmetek kdyz si usmysli tak ji stejne tyra dal nebo zabije....

Offline Garfie
28581 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 09:29

rasaNori Moje kamarádka podobnou životní situaci komentovala slovy "dokud mlátil mě, tak jsem to kvůli dětem zvládla, ale jakmile vztáhnul ruku na kluky, byl konec." Přitom pracovala jako reportérka pro TV, dnes jako mluvčí jedné velké společnosti-prostě inteligentní holka, která se stýká s obrovským množstvím lidí

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 09:45

To totiz neni o tom, ze by tem zenskejm nedoslo ze je to zly. Ale soucasti toho teroru je usilovna prace toho tyrana na vasem sebevedomi. A po nejaky dobe uz pochybujete samy o sobe, kdyz vam denne nekdo predhazuje, ze ste nemozny a bez nej byste byly nic. No a tak pokud ma zenska deti nebo potize s financni nezavislosti, dostane se do zacarovanyho kruhu, kdy chce odejit, jenze on pak slibuje hory doly nebo vyhrozuje sebevrazdou, pak se to jakoze zlepsi...A sice ano, musi sama udelat rozhodnuti, ale teda pomoc od okoli to chce velkou. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 09:59
Reakce na Potrefenáhusa:

barbucha ty ses vtipná a toho pitomce máš jako vykopnout kam? Odejít od nej s dětmi kam? V tom seznamu jsou ženy, ktery dávaly i několik trestních oznámení, pripadne to vyeskalovalo kvůli rozchodu/rozvodu

txhle jednoduchý soudy jsou fakt strasny peklo, nakonec si za to ty ženský mohly samy, ne?

​přesně napsáno

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:00
Reakce na paktofonika:

barbucha ale vieš o tom, že obeťami domáceho násilia sú i deti, dôchodcovia, zdravotne postihnutý prípadne ináč znevýhodnený. A nielen zo strany mužov. Tým by si poradila čo? Ale chápem, väčšia časť spoločnosti je nastavená na režim, to nie je môj problém, nech si poradia sami, nevidím nepočujem.

​ano. A obět domácího násilí může konec konců být i muž - aby byl výčet úplbej

Offline viktorka_od splavu
49366 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:12

711990 toto je opravdu klicove ale 

musi sama udelat rozhodnuti

on mi ten policajt taky rikal, ze se tim neradi moc zabyvaji a neberou to vazne mj z toho duvodu, ze hodne z tech zen to stejne vezme zpatky, meni vypoved atd. a proste proti jejich vuli jim nikdo pomoct nemuze

Offline paktofonika
16370 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:16

Ounz no ja som to tak i myslela, len som sa zle vyjadrila. 

Offline Ounz
20536 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:27

paktofonika ja s tebou souhlasim, napsalas to dobře 

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:28

711990 Muz nedavno pomahal jedne kolegyni, mlada holka s pritelem manipulantem a nasilnikem. V praci mela porad nejake vymluvy, az ji jednou zmlatil moc a kluci kolegove zacali jednat. Sli za tim kretenen, ze si ho podaji, kdyz se ji jeste dotkne. Holku pak od nej odstehovali do volneho firemniho bytu. No zkratim to...za par dni uz byla zase u nej, trestni oznameni nepodala (dle vladtnich slov si za to vlastne mohla sama, ze ji zbil) a ted s nim dokonce poridila dite. A muz je zklamany, ze proste do ni huceli horem dolem a ze priste uz ji pomahat nebudou, kdyz je uplne blba.

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:29
Reakce na rasaNori:

@barbucha to podle me myslela ze nejblizsi pomocna ruka byva na konci vlastniho ramene, ale kdyz nemas kam jit tak je ti to uplne k prdu. 

​Ano, tak jsem to myslela. 

Mít kam jít je samozřejmě základ - ale na druhou stranu, kolik takovejch se skutečně odhodlá... už jsem zažila případy, kdy do dotyčný hučeli rodiče, kamarádi, nabízeli azyl a pomoc a já nevim co eště, a stejně z toho nic nebylo. Jako chápu, že po dlouholetým vymejvání mozku si každá třeba netroufne, neumí si představit že by se odvážila žít sama (anžto je naprosto k ničemu, že jo)... ale ostatní s tím nic nenadělaj, dokud se tetina pevně nerozhodne. Fakt to za ni nikdo nevyřeší (teda moh by, ale zas ne každej touží po kriminálu ).

Offline barbucha blogger
35903 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:35
Reakce na paktofonika:

barbucha ale vieš o tom, že obeťami domáceho násilia sú i deti, dôchodcovia, zdravotne postihnutý prípadne ináč znevýhodnený. A nielen zo strany mužov. Tým by si poradila čo? Ale chápem, väčšia časť spoločnosti je nastavená na režim, to nie je môj problém, nech si poradia sami, nevidím nepočujem.

​Tak řeč byla o domácím násilí na manželkách, ne? V podstatě na (původně) rovnocenným emancipovaným partnerovi... Ty další oběti jsou něco tak strašnýho, že o tom snad ani nechci debatovat. A ne proto, že si mají poradit sami, to nechápu proč mi to podkládáš. Ale tak chápu, že jdeš s místním davem.

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:36

Jos jojo, protoze ona jeste nedospela do stadia ze si preje, aby ten chlap sprominutim chcipnul. Ja vydrzela 2 roky vydirani sebevrazdou a zaroven ohrozovani nelegalne drzenou zbrani stridanejch uplne manickejma fazema kdy me prosil, ze si poridime miminko a vezme si me(lol haha), nez jsem mu rekla at se zastreli, ze budu fakt rada a utekla jsem. Doslova utekla, uprostred noci, pesky, z toho jeho debilniho baraku uprostred niceho. A pritom se povazuju za normalni, racionalne smyslejici osobu, sebevedomou a informovanou. No a stejne sem se do toho zamotala...

Offline Sweet Potato
40467 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:46

711990 ježišmajrá

Offline Jos
příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:50

711990 To zni fakt strasne! Hele a co te u nej drzelo, laska nebo strach, ze ti ublizi? Ja si to prave neumim vubec predstavit, navic mam stesti, ze bych se vzdy mela kam vracet. Jeste pochopim, ze clovek nejak prekousne psychicky teror, ale fyzicky? A ta holka, ale pardon, udelat si dite s nekym, kdo me bije je uplne mimo moje chapani. 

Offline 711990
18322 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:58

Jos Vlastne uz jen ten kolobeh tech vyhruzek ze si ublizi a ze me straaaaslive potrebuje. Ja jsem se s nim pomerne razantne rozesla hned pri prvnich naznacich, jenze pak jsem se zamotala do tech jeho slibu a snahy se vratit atd a pak uz to byl jen obri pruser ze kteryho sem se snazila dostat ven. Nesmela jsem mit facebook, nesmela jsem se stykat s kamaradama, s rodicema jen malo, neustale zadonil abych byla s nim. Bylo mi 20 a misto abych si uzivala studentskyho zivota, resila sem tohodle curaka. Nakonec to skoncilo stalkingem, zmenou cisla, jeste pak cekaval pred praci...do dneska ve mne zatrne, kdyz vidim nekoho kdo je mu podobnej nebo auto, co mel on. Ale povedlo se mi ho dikybohu zbavit a pevne doufam, ze se zastrelil:D

Online Potrefenáhusa
38896 příspěvků moje polička 26. listopadu 2020 10:59

711990  děsný